چرا اسپایدرمن؟
اون عکسه که مربوط به تریلر بود احتمالا برای بخش مولتی پلیر بازیه و یکی از شخصیتای اونه
اگه فرضا برای سینگل پلیر هم باشه که عکس اتزیو نیست![]()
تريلر جديد از بازي اومده .. كه در مورد داستان بازي هست ...
مثله هميشه فوق العادس و باز هم تاكيد ميكنم بيشتر در مورد داستان بازي توضيح داده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود تريلر Gamespot
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عكس مال "the Harlequin" هست كه يكي از شخصيت هاي بخش مولتي پلير هست و فقط كساني كه بازي رو از سايت Gamespot پيش خريد كنند ميتونن از اون استفاده كنن ...
Last edited by CATALONIA; 20-10-2010 at 15:48.
مثل این که می خواد بخش مولتی پلیرش بتوکونه!
جناب کاتالونیا هر چند وقت یک بار ما رو سورپریز می کنن . از زحمات شما ممنونیم .
این تریلر جدیدش خیلی مسخرست که! اولین تریلر خود بازیش ( نه بخش مولتی پلیرش) خیلی توپ بود! همونی که دوستامون میان و بهش حمله می کنیم!!!
!!!این تریلر جدیدش خیلی مسخرست که! اولین تریلر خود بازیش ( نه بخش مولتی پلیرش) خیلی توپ بود! همونی که دوستامون میان و بهش حمله می کنیم!!!
بی نظیر بود !
این تریلر احتمال زیاد INGAME بود ! چنین سطح جزئیاتی در سری تا بحال سابقه نداشته ! به حرکت مو توجه بشه !
+
بسیار بسیار از سیستم مبارزه جدید خوشمان امده در این تریلر اخری که شهابی گذاشته در عرض کمتر از 5 ثانیه اتزیو حدود 3 یا 4 نفرو با هم می کشه !!
خیلی زیبا بود ! یکی رو در حالی که اون یکی دستش بند بود !(در شکم یکی دیگر از دشمنان !) با تفنگ کشت برگشت تیغ پرت کرد و ...!!! اولش از ارکید شدن شدید مبارزات ناراحت بودم با دیدن این تریلر بسیار کفمان برید !
بازی قشنگی هستش فقط یکی دو تا ایراد اساسی داره.....:
1-آسونی بازی: با همین تیغه راحت میتونستی کل شهر رم و فلورانس و .....رو بکشی(کلا تیغه های همه کاره بودن)
2-کشتن های اتزیو بیشتر شبیه سلاخی بودن تا ترور.........تو ترور کردن باید از لحظه به لحظه حرکتت بترسی...از لو رفتن.......کلا کشتن هدف برات شدیدا سخت باشه...ولی اینجا اینطوری نبود سریع میدویدی سمت طرف و بعد تیغه جادویی...... .
من که خیلی از شماره 2 خوشم نیومد......مثه اینکه اینم اینطوری شده (حالا مولتی پلیر آسون و اکشن بشه عیبی نداره) ولی بخش داستانی.........
اینم یه خبر که خود سازندگان گفتن 60 درصد بازکننده های شماره 2 بازی رو به پایان نرسوندن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by halflife g; 20-10-2010 at 21:23.
به نظرم اين تريلرش خوب بود ... ولي چون در مورد داستان بازي بود ديگه نميتونستن خيلي روش كار كنن ...
+
اون تريلر اول بايد هميشه بهترين تريلر باشه .. براي همه ي بازي ها همينطوره ...
تيزر تريلر ها بايد تاثير پذير باشند و اگر دقت كرده باشين گرافيك اون تريلر ها رو هم باب برنامه هاي مختلف بالا ميبرن ... براي همين زيبا ميشه ...
چقدر زیاداینم یه خبر که خود سازندگان گفتن 60 درصد بازکننده های شماره 2 بازی رو به پایان نرسوندن:
من خودم انقدر از بازی خوشم میاد که دو بار تا آخرش رفتم و حاضرم بازم برمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)