اتفاقا نظر من کاملا برعکسه !
به نظر من رولینگ تا تونست سعی کرد توی این کتاب وقایع رو به سرعت به وقاع بپیوندونه تا مخاطب یک لحظه هم آروم و قرار نداشته باشه و مدام کتاب رو صفحه به صفحه دنبال کنه ...
اتفاقا نظر من کاملا برعکسه !
به نظر من رولینگ تا تونست سعی کرد توی این کتاب وقایع رو به سرعت به وقاع بپیوندونه تا مخاطب یک لحظه هم آروم و قرار نداشته باشه و مدام کتاب رو صفحه به صفحه دنبال کنه ...
درسته ولی مگه هری پاترو محفل ققنوس حسابی کشش نداده بود ولی در عین حال کتاب خیلی قشنگی بود رولینگ راحت می تونست یادگاران مرگو تا 4 جلد بنویسه بدون اینکه جذابیتشو از دست بده ببین واسه گردن بند اسلیترین چقدر طول کشید تا اونو بدست بیاره در حالی که واسه یادگاره هافلپاف کمتر ازاون نوشت ولی جذابیتش به اندازه اون نبود د
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
یه نکته جالب هری پاتر تو مدرسش یه بارم دستشویی نرفته بود(به جز یه بار که حموم رفت تازه اونجا هم دستشویی نکرد)
عجب تحملی داشته![]()
من یه بار این سوال رو پرسیدم یا کسی جواب نداد یا جوابشو نفهمیدم:
چرا هری پاتر هیچوقت برای دیگران کادو نمیفرستاد؟ وقتی کریسمس میشد همش اونای دیگه براش کادو میدادن اصلا خودش برای اونها کادو نمیداد با وجود این که یه عالمه پول از مامان و باباش بهش رسیده بود...
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
شاید قهرمانا دستشویی نمیرن! تو قهرمانی رو یادته که دستشویی رفته باشه؟یه نکته جالب هری پاتر تو مدرسش یه بارم دستشویی نرفته بود (به جز یه بار که حموم رفت تازه اونجا هم دستشویی نکرد)
عجب تحملی داشته
اره من قبلا بچه های بدشانس می خوندم هر از گاهی دستشویی میرفتن![]()
قشنگه؟
مخاطبش چیه؟ کودکه یا نوجوانم هست؟
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
سوال من رو جواب بدید!
شاید یه رگش اصفهانی بوده(البته شوخی میکنم با عزیزان اصفهانی چون خودم هم اصفهانی هستم).
من خودم یکی از علاقهمندای کتابهای هری پاتر هستم و چندین بار هر کدام از این هفت تا جلد کتاب رو خوندم.
همه کتابها عالی بودن هر چند بعضی جاها ریتم خسته کننده میشدن اما در مجموع عالی بود اما به نظرم جلد هفتم و بعد از مرگ ولدمورت (اسمشو نبر) رولینگ خیلی سریع سروته داستان رو جمع کرد و خیلی از شخصیتها سرنوشتشون معلوم نشد.البته میدونم اگه میخواست به همه شخصیتها برسه باید یه جلد براش مینوشت اما اینجوری راحت هم از بعضی شخصیتها گذشتن جالب نبود.
بیشتر ماله کودکانه زیاد با کتاباش حال نکردم فقط یه دور خوندم موضوش راجع به سه بچه است (یه دختر 14 ساله یه پسر 9ساله و یه دختر 1 ساله) که مامان وباباشون تو یه اتش سوزی میمیرند بعد اینا میرن پیش یه قیم که بدجنس بوده و میخواد پولشونو بالا بکشه اینا هی فرار می کنن و ... 12 جلده فیلمشم ساختن
شاید اونا واسه بزرگتراشون کادو تولد نمی خریدن
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
منظورم کادو کریسمس بود![]()
فیلمشو که دیدم از تلویزیون. جیم کری بازی میکنه.
یعنی چی؟ هرمیون و رون که بزرگتر از هری نیستن که هری براشون کادو نده...شاید اونا واسه بزرگتراشون کادو نمی خریدن
چرا هری بنده خدا هم کادو میدادمثلا تا اون جایی که یادمه یه بار رون ازش تشکر کرد که کادوش خیلی بهتر از هرمیون که براش کتاب گرفته . تو کتاب 4 هم تو جام جهانی برای اونا دوربین خرید به شرطی که براشون کادو کریسمس نگیره که بعدش یه ماجرا هم سرش درست میشه
Last edited by khabgard7; 04-02-2011 at 05:24.
آره بابا واسه رون هرمیون کادو می خرید یادمه یه بار رون از هری به خاطر کتابی که راجع به تیم چادلی کنونز بود تشکر کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)