دوستان من یه مشکلی دارم...توی گرافیک حداقل 60 70 فریم می گیرم ولی هر سی ثانیه فریم یدفعه میاد روی 13 14 بعد خوب میشه...مشکل از چیه؟پچ 1.1 رو هم نصبیدم....
core i7 2.9
12g ram
gt555
ممنون
دوستان من یه مشکلی دارم...توی گرافیک حداقل 60 70 فریم می گیرم ولی هر سی ثانیه فریم یدفعه میاد روی 13 14 بعد خوب میشه...مشکل از چیه؟پچ 1.1 رو هم نصبیدم....
core i7 2.9
12g ram
gt555
ممنون
سیستمت که خوبه
شاید کرک مشکل داشته باشه
شما پج 1.2 هم نصب کن
این هم کرکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ها رو هم نصب کردم...حل نشد...خیلی رو اعصابه...
دوست عزیز این بازی کلا بد پورت شده و در ضمن روی ویندوز 7 هم تیک میزنه شما میخوای بدون مشکل بازی کنی من پیشنهاد میکنم روی میندوز XP SP3 بازی کن و تنظیمات هم روی حداکثر نذار چون کلا بازی به خاطر بد پورت شدنش روی سیستم های غول هم تیک میزنه و باگ داره
من پچ v1.1.2.0 رو دانلود کردم.اما لینک کرکی که دادید جواب نمیده.
بعد اینکه لطفا توضیح بدید پچ رو چطور نصب کنم؟فقط روی setup کلیک کنم؟کرک رو چیکار کنم؟کرک برا پچ هست،یا کرک بازی هست که این پچ باهاش سازگاره؟؟
ببخشید دیگه،بار اولمه میخوام با پچ کار کنم ...
من جديدا اين بازي رو انجام دادم شما پچ رو نصب كنيد و سپس دو تا فايل هست در فولدر كرك به نام هاي :من پچ v1.1.2.0 رو دانلود کردم.اما لینک کرکی که دادید جواب نمیده.
بعد اینکه لطفا توضیح بدید پچ رو چطور نصب کنم؟فقط روی setup کلیک کنم؟کرک رو چیکار کنم؟کرک برا پچ هست،یا کرک بازی هست که این پچ باهاش سازگاره؟؟
ببخشید دیگه،بار اولمه میخوام با پچ کار کنم ...
LaunchEFLCc.exe
rld.dll
اون ها رو منتقل كنيد به محل نصب برنامه و بعد همون EXE رو اجرا كنيد يك پروفايل درست كنيد در اونجا بايد پروفايل offline درست كنيد تا مشكل سيو بازي رو نداشته باشيد به همين راحتي ...
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
من اين نسخه رو استفاده كردم تست شده و هيچ مشكلي نداره :
Minimum System Requirements
Operating system Windows Vista (Service Pack 1) / XP (Service Pack 3) / Windows 7
Processor: Core 2 Duo 1.8 GHz or AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
Memory: 1,5 GB (XP) / 2 GB (Vista / Windows 7) of RAM
Video Card NVIDIA 7900 or ATI X1900s to 256 MB of video memory
HDD: 16 GB;
Recomended System Requirements
Operating system Windows Vista / XP (SP3) / Windows 7
Processor: Core 2 Duoe 2.4 GHz or AMD Phenom X3 2.1 GHz
Memory: 2 GB (XP) / 2,5 GB (Vista / Windows 7) of RAM
Video card: NVIDIA 8600 or ATI 3870 with 512 MB of video memory
HDD: 18 GB
لينك دانلود :
از پج زير استفاده كنيد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Patch.1.1.2.0 RELOADED: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم بالاخره فهمیدم چجوری اجراش کنم
بعد از نصب کامل توی دی وی دی آخر داخل پوشه درایور
فایلی هست با نام gfwlivesetup.exe اون رو نصب کنید حله
اون فریمورک و این چیزاها هم نمیخواد
سلام لطفا کمکم کنید من بازیGrand Theft Auto IV - Episodes From Liberty Cityخریدم که 2تا dvdکه همه برنامه هارو هم داره سسیتمم هم مشگلی نداره بعد از ریختن داخل بازی که می خوام بشم فقط یه عکس RAZOR 1911 میاد ولی بازی اجرا نمیشه از ران تو ادمینستور هم نمیشه باید چیکار کنم کمکم کنید ویندوزم7 64بیت
Last edited by king_ronins; 21-02-2012 at 19:32.
سلام لطفا کمکم کنید من بازیGrand Theft Auto IV - Episodes From Liberty Cityخریدم که 2تا dvdکه همه برنامه هارو هم داره سسیتمم هم مشگلی نداره بعد از ریختن داخل بازی که می خوام بشم فقط یه عکس RAZOR 1911 میاد ولی بازی اجرا نمیشه از ران تو ادمینستور هم نمیشه باید چیکار کنم کمکم کنید ویندوزم7 64بیت
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
پس چرا کسی جواب نمیده من چشم به این صفحه خشک شد
سلام
شما این کار ها رو انجام بده ببین حل میشه؟
فقط حوصله فارسی نوشتن نداشتم ولی به صورت فارسی توضیح دادم به زبان انگلیسی
pas az nasb kamele bazi dar drive system
folder crack ra dar folder EFLC betore kamel paste konid
rooye start windows click karde dar ghesmate run regedit ra type konid. pas az baz shodane registry editor be addresse HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Rockstar Games/EFLC rafte va dar soorate nabood in ghesmat dar Rockstar game yek key be esme EFLC baz konid. dar dakhele in ghesmat yek stringvalue ijad karde va esme an ra InstallFolder bogzarid. rooye in value rightclick karde va modify ra entekhab konid va dar ghesmate value data addresse mahale extract bazi ra benevisid.
bar rooye lunchEFLC.exe click konid va bazi konid.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)