تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 18 اولاول ... 612131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 172

نام تاپيک: نکاتی برای نگهداری بهتر از لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام. بنده تک تک صفحات رو خوندم مطالب بسیار مفید بودند اما فقط یه نکته هست که یک مقدار منو گیج کرد!
    من تا چند روز دیگه یه Lenovo y460p میرسه دستم! اول اینکه در مورد باتریش: فرض کنید در طول روز کلا از برق شهری استفاده میکنم. در این حالت باتریو بزارم روی 40% و درش بیارم یا روی لپ تاپم باشه!؟؟ دوم اینکه اگه شارژ باتری فول نباشه مثلا 70% یا 30% (هرچی...) وقتی وصلش کردم به لپ تاپ، و لپ تاپ هم به برق وصل باشه، باتری شروع به شارژ شدن میکنه و یا همچنان ارتباطش با برق و لپ تاپ قطعه؟
    سوم اینکه برای متصل کردن و درآورمدن باتری از لپ تاپ باید خاموشش کنم یا در حالت روشن هم میشه؟ ممنون....

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا چند روز دیگه یه Lenovo y460p میرسه دستم! اول اینکه در مورد باتریش: فرض کنید در طول روز کلا از برق شهری استفاده میکنم. در این حالت باتریو بزارم روی 40% و درش بیارم یا روی لپ تاپم باشه!؟؟
    مبارک باشه.
    نخیر بزارید شارژ بشه خود بخود از مدار خارج میشه(احتمالا من لنوو رو نمی دونم دقیق)
    سوم اینکه برای متصل کردن و درآورمدن باتری از لپ تاپ باید خاموشش کنم یا در حالت روشن هم میشه؟ ممنون....
    کلا ریسک نکنید ! مطمئن ترین کار رو انجام بدید.

در ضمن هر چند روز یکبار از برق قطع کنید و از باتری به طور کامل تا 10 درصد استاده کنید تا باتری تنبل نشه !

3. 3 کاربر از baren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ممنون ... اگه کسی اطلاعات دقیق تری از لنوو و msi در این رابطه داره راهنمایی کنه... تشکر...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام. بنده لپ تاپمو گرفتم (لنوو y460p). یارو بم گفت 16 ساعت بزار شارژ بشه. لپ تاپ رو هم روشن نکن طی این 16 ساعت!!!
    بعدش هم گفت طی این هفته این کارو 3 بار انجام بده! چرت و پرت نگفته به نظر شما ؟

در ضمن اگر در مورد مارتیشن بندی و ریکاوری (ویندوز 7 اصل) تاپیک خوبی هست لینک بدید ممنون میشم
    Last edited by nimaAsscsc; 18-06-2011 at 19:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

با سلام
    چند روزیه که متوجه 2 لکه خیلی ریز بر روی منیتورم لپ تاپم شدم
    این لک ها به صورت گرد و غباره
    پس اول سعی کردم پاکش کنم دیدم نشد از یکی از دوستان پرسیدم میگه به احتمال زیار پیکسل سوزونده
    اگه میشه راهنماییم کنید.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با سلام
    چند روزیه که متوجه 2 لکه خیلی ریز بر روی منیتورم لپ تاپم شدم
    این لک ها به صورت گرد و غباره
    پس اول سعی کردم پاکش کنم دیدم نشد از یکی از دوستان پرسیدم میگه به احتمال زیار پیکسل سوزونده
    اگه میشه راهنماییم کنید.

راهنمایی نداره! پیکسل سوخته رو کاریش نمیشه کارت ، باید سوخت و ساخت

8. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام. بنده لپ تاپمو گرفتم (لنوو y460p). یارو بم گفت 16 ساعت بزار شارژ بشه. لپ تاپ رو هم روشن نکن طی این 16 ساعت!!!
    بعدش هم گفت طی این هفته این کارو 3 بار انجام بده! چرت و پرت نگفته به نظر شما ؟

در ضمن اگر در مورد مارتیشن بندی و ریکاوری (ویندوز 7 اصل) تاپیک خوبی هست لینک بدید ممنون میشم
    شما نوت بوک را که گرفتید باهاش کار کنید تا شارژش کاملا تخلیه بشه.
    بعد از اون بین 8 تا نهایتا 10 ساعت بزارید تا کامل شارژ بشه و تمام ...
    این عمل کالیبره کردن را میتونید هر چند وقت یکبار انجام بدید(مثلا 3 ماه یکبار )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان

از صفحه اول تاپیک رو خوندم تا به اینجا . تشکر ویژه از پوریای عزیز که با صبر به سوالات ما جواب میدن
    لپ تاپ من hp pavilion dv6 6050 هست . در مورد باتری و شارژر سوالاتی داشتم .
    دلیل اینکه گفته میشه اول سوکت رو به لپ تاپ وصل کنیم بعد شارژر رو به برق بزنیم چیه ؟ اگه شارژر همیشه به پریز برق باشه اشکالی داره ؟ اخه شارژر زیر میز هست همچنین به محافظ وصله و رفتن زیر میز هر بار سخته ...

اگه شارژر تو کیف لپ تاپ بزاریم واسه نمایشگر لپ تاپ ضرر نداره ؟؟ اخه یادمه میدان مغناطیسی برای نمایشگرهای مختلف از جمله تلوزیون و ... ضرر داشت . ؟؟

نتیجه گیری من از 16 صفحه ای که خوندم این بود . نتیجه ای که گرفتم رو میگم دوستان بگن درسته یا نه .
    هر جایی که برق و شارژر در دسترس هست لپ تاپ وصل شارژر باشه و کار کنیم و باتری هم هر ماه یکبار خالی بشه .

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز این مواردی که اینجا داره اعلام میشه برای عمر بیشتر باتری هستش و الزامی وجود داره که شما همه ی اونارو مو به مو انجام بدید
    برق وارد اداپتور یا ترانس میشه اونجا ولتازش کم میشه و بعد وارد دستگاه میشه که تفاوت زیادی نمی کنه که اول کدومو بزنید چون اگه اداپتور شما ارجینال باشه مشکلی پیش نمیاره
    در مورد قرار دادن آداپتور توی کیف باید بگم که خیر برای lcd های جدید میکلی ایجاد نمیکنه و بخصوص برای led ها که مشکل خاصی نداره و معمولا دیده شده در بعضی برند ها ساب ووفر های موچیکی روی لپ تاپ زیر نمایشگر هم تعبیه شده
    در مورد اینکه هر جا برق ود باید اداپتور استفاده کنید باید بم که بازم الزامی وجود نداره برای اینکار
    در مورد دشارز باتری باید بگم که 1 ماه خیلی زیاده و و باید فته ای یکبار دشارز بشه باتری البته شما میتونید باتری رو 40 درصد شارژ کنید و اونو از سیستم خودتون جدا کنید برای افزایش بیشتر عمر باتری و اینکه باتری شما سلولاش با مشکل مواجه نشن
    همچنین شما میتونید تنظیمات مربوطه برای اینکه بعد اینکه باتری 100 درصد شارژ شد دیگه شارز نشه و برق یه راست وارد سیستم بشه رو لحاظ کنید
    با تشکر

12. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خوب فرشید جان

هفته ای یه بار که دشارژ باید بشه تا چه حد ؟ اینقدی که خودش هیبرنیت بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •