سلام دوست من
اگر پراید 111 آینه های برقی ، چهار شیشه ی برقی ، دو ایر بگ ، فرمان هیدرولیک ، ترمز ABS ، سیستم صوتی کامل داره خب برو 111 بخر.
در ضمن مصرف سوخت بسیار پایین 110 یک مزیت بسیار بزرگه
سلام دوست من
اگر پراید 111 آینه های برقی ، چهار شیشه ی برقی ، دو ایر بگ ، فرمان هیدرولیک ، ترمز ABS ، سیستم صوتی کامل داره خب برو 111 بخر.
در ضمن مصرف سوخت بسیار پایین 110 یک مزیت بسیار بزرگه
[QUOTE=21 دسامبر;7982300]درود بر عزیزان MVM سوار اونم از مدل 110 . میگن این مدلش خیلی جیگره. اینقدر تعریفشو ازین و ازون شنیدم که رفتم نمایندگیش 1 دونه برای دخترم ثبت نام کردم . ثبت نام که کردم تموم شد چند تا از دوستان گفتن پراید 111 بهتر ازونه ، حالا بین این 2 مدل موندم
اساتید اهل فن محبت کنید و راهنمائی بفرمائید ممنون میشم . اگر انصراف بدم 1 ماه دیگه پولو برمیگردونن
. با سپاس .[/QUOTE
ببین داداش... اخرین رتبه مربوط به بدترین کیفیت خودرو مربوط به همین خودرو هست... خداییش زیاد چیز جیگری هم نیست و یه 111 رو میتونی با 200 300 تومن هم دراشو برقی کنی هم بهتر از این mvm مسخره میشه... فرمان هیدرولیک و abs هم که تو کارخونه نصب میکنن دیگه مشکلی نیست... مصرف سوخت پراید اونقدری نیست که ادم بخواد نگران باشه... البته پراید هم کیفیت خوبی نداره ولی هرچی باشه بهتر از این خودرو هستو. قطعاتش ارزان و همه جا هم گیر میاد!
[QUOTE=hasanoooooooo;8024701]سلام
لطفا منبع این آماری را که میگویید بدهید
سپاس
Sent from my GT-S5301 using Tapatalk
منم از mvm 110 خیلی بد شنیدم . بنظر من هم پراید ارزشش خیلی بیشتر از این هستش
[QUOTE=payam178;8024796]ما همیشه با منبع صحبت میکنیم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون رانا رو بفروشم mvm 315بگیرم. لازم به ذکر هست از رانا کاملا راضی هستم و هیچ مشکلی نداره فقط به خاطره تنوع میخوام این کار رو بکنم. ولی در مورد این ام وی ام ۳۱۵ هیچ اطلاعاتی ندارم. به نظرتون ارزش داره که این کار رو بکنم.
زیاد ازش بد شنیدم
مشکل کولر گرفتن که کم میاره
توی گرما زیاد جوش مباره
به نظر بنده رانا ارش داره و از لحاظ موتوری کاملا برتره از نمای ظاهری اگر کمی بهش برسید هم تنوع میشه هم رخ زیبایی میگیره
تو گرمای تابستون امسال چند تا 315 دیدین که جوش آورده؟ خدا وکیلی هر کی دیده اینجا بگه.![]()
من موندم ام وی ام 513 بگیرم یا 206 اس دی یا ال نود.
خودم دلم با mvm513 هست
به لطف دانشمندان عزیز ایران خودرو از 206 فقط اسمی مونده و خاطره ای.
ال 90 از لحاظ موتوریه تا الان خوب بوده ولی از لحاظ ریخت و قیافه کلاً تعطیل.
اگه 315 دوست دارید بگیرین بهتره کمی صبر کنید تا این مدل جدیداش بیاد بیرون بعد ببینید تغییراتش به چه صورت بوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)