تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 224 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2237

نام تاپيک: Need for Speed Hot Pursuit - نسخه PC

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام
    منظورتون رونمیفهمم!
    یعنی چی روی کنسول میشه دو نفره بازی کرد؟
    معلومه که میشه ...
    با این گرافیک؟
    نکنه شما فکر کردی موقع رندر تو تا صفحه کامل بازی رو با جرئیات کامل رندر میکنه؟
    نه عزیزم ...
    تعداد تمام پیکس ها تقسیم بر دو میشه و بعد نصف نصف بین هر تیکه تقسیم میشه.
    بنا بر این هیچ مشکلی پیش نمیاد که شما دو نفره بازی کنی ...
    احیانا شما فکر کردی به اندازه ی دو تا کنسول قدرت لازمه برای پردازش ...
    اینطور نیست . پردازشگر های چند هسته ای برای همین اختراع شدند اصلا!
    نه عزیز به این سادگی ها هم نیست پردازش در یک بازی دو نفره به بیش از چند پیکسل ساده خلاصه میشه!!
    در بازی دو نفره علاوه بر تقریبا دو برابر شدن کامل فیزیک که در بازیهای reality خودش به تنهایی یعنی خوره موتور بازی وسیستم پردازش...تکستورها هم باید در اکثر صحنه ها در یک آن از چند بعد محاسبه بشن که پردازش موازی گرافیک رو به شدت بالا میبره... دیگه وارد سنگین شدن فشاری که هم روی رم گرافیک و هم رم سیستم با اون محدودیتهای نسبتا بالایی که در کنسولها وجود داره و گاها خودش واقعا معزلی برای سازنده ها میشه نمیشم!!....( نریزید روی سرما بدون غرض گفتم)
    اگه به موضوع تایپک بی ربط بود معذرت میخوام
    Last edited by mehdy.z; 08-09-2010 at 21:29.

2. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

نه عزیز به این سادگی ها هم نیست پردازش در یک بازی دو نفره به بیش از چند پیکسل ساده خلاصه میشه!!
    در بازی دو نفره علاوه بر تقریبا دو برابر شدن کامل فیزیک که در بازیهای reality خودش به تنهایی یعنی خوره موتور بازی وسیستم پردازش...تکستورها هم باید در اکثر صحنه ها در یک آن از چند بعد محاسبه بشن که پردازش موازی گرافیک رو به شدت بالا میبره... دیگه وارد سنگین شدن فشاری که هم روی رم گرافیک و هم رم سیستم با اون محدودیتهای نسبتا بالایی که در کنسولها وجود داره و گاها خودش واقعا معزلی برای سازنده ها میشه نمیشم!!....( نریزید روی سرما بدون غرض گفتم)
    اگه به موضوع تایپک بی ربط بود معذرت میخوام
    سلام
    توی بازی ها ی اینطوری در همون هنگام Loading تمام Map به صورت کامل بارگزاری میشه.
    فقط مواردی رندر Real Time خواهد داشت که با دخالت کاربر یا گیمر بوجود میاد.
    مثلا برخورد ها و تخیب ها و ...
    بعله ما هم میدونیم که بیشتر از دو تا پیکسله!! متشکر که گفتید!
    منظورت رو از معضل برای سازنده ها و "شدن نشدن" آخر جمله ات نفهمیدم!!
    کنسول ها بر پایه ی بازی ها سخته شدن و اینطور محدودیت ها رو مطمئن باشید در نظر گرفتن براش که از Core های چندگانه استفاده کردن.

4. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

نه عزیز شما اول گفتی که تصویر به دو قسمت تبدیل میشه و من گفتم نه پس پردازش محیط و فیزیک مجزا چی میشه...تا اینجا که خوشبختانه مثل اینکه حل شد...حالا بقیه_ش:
    توی بازی ها ی اینطوری در همون هنگام Loading تمام Map به صورت کامل بارگزاری میشه.
    بله ولی در حین بازی باید نحوه رفتار اونه پردازش شه وشما این وسط فقط یک سری اطلاعات بارگذاری شده آماده پردازش داری و من شخصا منظورم این بود!!
    بعله ما هم میدونیم که بیشتر از دو تا پیکسله!! متشکر که گفتید!
    اینم خواهش میکنم قابلی نداشت!!!
    منظورت رو از معضل برای سازنده ها و "شدن نشدن" آخر جمله ات نفهمیدم!!
    کنسول ها بر پایه ی بازی ها سخته شدن و اینطور محدودیت ها رو مطمئن باشید در نظر گرفتن براش که از Core های چندگانه استفاده کردن.
    اما محدویت میزان رم کنسولها و حرفی که شما زدی ما فرض میکنیم شما سی پی یوی خدا داشته باشی ولی وقتی میزان حافظه رمت پایین باشه یعنی حداکثر 350 مگابایت توی حافظه داشته باشی پهنای باند سیستمت هم محدود باشه(حداکثر26GB ) باعث میشه که این وسط شما با کمبود اطلاعات خام برای پردازش مواجه میشی(امیدوارم منظورم رو رسونده باشم) یعنی ایتجوری بگم شما پردازشگر در واحد زمانی داری ولی اطلاعات برای پردازش در این واحد نمیرسه...البته نمیشه گفت چرا چون وقتی هر کدوم از این کنسولها داشتند ساخته میشدند این رمها سریع ترین سرعت زمان خودشون رو داشتند و یه جورایی دیگه سریع تر این دیگه ممکن نبوده!!.... اگرچه من شخصه اعتقاد دارم حالا این سل ps3 با سر جمع 234 میلیون ترانزیستور (قبول دارم فرکانسش فوقالعاده بالاست یعنی 3.2GH) چیز شاخی نیست...نیان بگین 7 هسته مجزا داره و از این حرفها قبول دارم این ویژگی منحصر به فرد پردازش موازی رو برای اون مثل آب خوردن میکنه مخصوصا اگه قرار باشه هم گرافیک و هم فیزیک بازی رو به طور کاملا جدا و متفاوت محاسبه کنه... ولی اگه از ریاضیات و سخت افزار اطلاع داشته باشید میدونید که ذات پردازش در یک چیز خلاصه میشه ...بیت بر ثانیه....یعنی هر ترانزیستور در هر فرکانس زمانی خاموش و روشن شونده یک بیت رو میتونه پردازش کنه که اگه بخوایم این رو محاسبه کنیم در واقع میزان پردازش یک پردازشگر میشه:
    فرکانس واقعی هسته*تعدا ترانزیستورها موجود در اون
    ولی جمله آخر شما رو قبول دارم کنسولها خاص بازی طراحی شدن و وقتی قرار باشه از تمام قدرت اونها در حین بازی در جاهای مختلف استفاده بشه با توجه به منحصر به فرد بودن سخت افزارشون برای سازنده ها خوب خیلی خوب میشه از تمام توانایهاشون استفاده کرد و دیگه قضیه مثل pc نیست هزار سخت افزاز مختلف وجود داره که مثلا بازی روی یک سری سیستمها خیلی خوب جواب میده ولی روی بعضی مدل ها اصلا اجرا هم نمیشه و باید برای اجراش 10 نوع درایور و پچ دانلود کرد در حالی که خود بازی ذاتا مشکلی نداره و فقط بحث سر مچ شدن سخت افزاره!!!
    شرمنده یه خورده مطالبم از نظر نگارشی نا مفهوم بود آخه هم خیلی زیاد بود و رسوندن مفهوم اینجور مطالب مشکل و هم اینقدر از این بحثها کردم که دیگه از تکراری شدنش دارم خسته میشم!!
    Last edited by mehdy.z; 09-09-2010 at 19:15.

6. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

بله ولی در حین بازی باید نحوه رفتار اونه پردازش شه وشما این وسط فقط یک سری اطلاعات بارگذاری شده آماده پردازش داری و من شخصا منظورم این بود!!
    اینم خواهش میکنم قابلی نداشت!!!
    اما محدویت میزان رم کنسولها و حرفی که شما زدی ما فرض میکنیم شما سی پی یوی خدا داشته باشی ولی وقتی میزان حافظه رمت پایین باشه یعنی حداکثر 350 مگابایت توی حافظه داشته باشی پهنای باند سیستمت هم محدود باشه(حداکثر26GB ) باعث میشه که این وسط شما با کمبود اطلاعات خام برای پردازش مواجه میشی(امیدوارم منظورم رو رسونده باشم) یعنی ایتجوری بگم شما پردازشگر در واحد زمانی داری ولی اطلاعات برای پردازش در این واحد نمیرسه...البته نمیشه گفت چرا چون وقتی هر کدوم از این کنسولها داشتند ساخته میشدند این رمها سریع ترین سرعت زمان خودشون رو داشتند و یه جورایی دیگه سریع تر این دیگه ممکن نبوده!!.... اگرچه من شخصه اعتقاد دارم حالا این سل ps3 با سر جمع 234 میلیون ترانزیستور (قبول دارم فرکانسش فوقالعاده بالاست یعنی 3.2GH) چیز شاخی نیست...نیان بگین 7 هسته مجزا داره و از این حرفها قبول دارم این ویژگی منحصر به فرد پردازش موازی رو برای اون مثل آب خوردن میکنه مخصوصا اگه قرار باشه هم گرافیک و هم فیزیک بازی رو به طور کاملا جدا و متفاوت محاسبه کنه... ولی اگه از ریاضیات و سخت افزار اطلاع داشته باشید میدونید که ذات پردازش در یک چیز خلاصه میشه ...بیت بر ثانیه....یعنی هر ترانزیستور در هر فرکانس زمانی خاموش و روشن شونده یک بیت رو میتونه پردازش کنه که اگه بخوایم این رو محاسبه کنیم در واقع میزان پردازش یک پردازشگر میشه:
    فرکانس واقعی هسته*تعدا ترانزیستورها موجود در اون
    ولی جمله آخر شما رو قبول دارم کنسولها خاص بازی طراحی شدن و وقتی قرار باشه از تمام قدرت اونها در حین بازی در جاهای مختلف استفاده بشه با توجه به منحصر به فرد بودن سخت افزارشون برای سازنده ها خوب خیلی خوب میشه از تمام توانایهاشون استفاده کرد و دیگه قضیه مثل pc نیست هزار سخت افزاز مختلف وجود داره که مثلا بازی روی یک سری سیستمها خیلی خوب جواب میده ولی روی بعضی مدل ها اصلا اجرا هم نمیشه و باید برای اجراش 10 نوع درایور و پچ دانلود کرد در حالی که خود بازی ذاتا مشکلی نداره و فقط بحث سر مچ شدن سخت افزاره!!!
    شرمنده یه خورده مطالبم از نظر نگارشی نا مفهوم بود آخه هم خیلی زیاد بود و رسوندن مفهوم اینجور مطالب مشکل و هم اینقدر از این بحثها کردم که دیگه از تکراری شدنش دارم خسته میشم!!
    سلام
    جواب جالبی نبود.
    راستش به دلم نچسبید! D:
    گفتم که ... کنش های بازیکن به واکنش های داخل بازی تبدیل میشه که کاملا Real-Time هم صورت میگیره این اعمال.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

اون زمان هایی که PS3 تازه داشت توسط کن کوتاگوری تو E3 به ملت معرفی میشد بحث سر این پردازشگر Cell خیلی داغ بود.
    جواب خیلی هدر مورد ادعای کم بودن Ram این بود که ...
    در کنسول ها هم رابط میان پراسسور اصلی و اجزای گرافیکی وجود داره مثل FSB در پردازنده های Intel و Hyper-Transport در AMD .
    این گذرگاه وقتی حجیم باشه و مقدارش بالا بره.
    در مقابل نقش Ram زیاد هم کمذنگ تر میشه (نه بی اثر)
    اما به دلایلی که یکی اش اروزن بودن محصول نهایی هست معمولا ازش چشم پوشیم میشه.
    اما این کمبود رم هیچ اخلالی در پروسه ی رندر و نمایش تصویر ایجاد نمیکنه چون از گذرگاه پر حجمی داره.
    و به اصطلاح دیتا تاخیر نمیخوره در رم ... و با سرعت بالا ازش عبور میکنه هر چند که مقدارش کم باشه ...

یاد خاطره ای افتادم گفتم کن کوتاگوری! D:
    وقتی میخواست دسته ی PS3 رو رو نمایی کنه!
    عین این شعبه باز های ژاپن قرون وسطا! از جیبش در آورد و همه دیدن که هیچ فرقی نکرده!
    هیچ کس تشویق نکرد! همه خشکشون زد ... بعد با نیشخند کوتاگوری کم کم شروع شد تشویقا ...

8. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

جواب جالبی نبود.
    راستش به دلم نچسبید! D:
    منم راستش منظورتون رو از این جمله نگرفتم!!!!
    گفتم که ... کنش های بازیکن به واکنش های داخل بازی تبدیل میشه که کاملا Real-Time هم صورت میگیره این اعمال.
    خوب گیر من هم اول سر همین قضیه بود که...یعنی سنگینی پردازش!!
    در کنسول ها هم رابط میان پراسسور اصلی و اجزای گرافیکی وجود داره مثل FSB در پردازنده های Intel و Hyper-Transport در AMD .
    این گذرگاه وقتی حجیم باشه و مقدارش بالا بره.
    در مقابل نقش Ram زیاد هم کمذنگ تر میشه (نه بی اثر)
    بله کاملا تائید میشه, ولی بحث سر اینه که شما حجیم بودن رو در چی بدونی...در حداکثر 25GB _یی که cell میتونه ساپورت کنه!!!
    یاد خاطره ای افتادم گفتم کن کوتاگوری! D:
    وقتی میخواست دسته ی PS3 رو رو نمایی کنه!
    عین این شعبه باز های ژاپن قرون وسطا! از جیبش در آورد و همه دیدن که هیچ فرقی نکرده!
    هیچ کس تشویق نکرد! همه خشکشون زد ... بعد با نیشخند کوتاگوری کم کم شروع شد تشویقا ...
    اینم که به من اصلا ربطی نداشت
    Last edited by mehdy.z; 09-09-2010 at 21:26.

10. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

منم رستش منظورتون رو از این جمله نگرفتم!!!!
    بله کاملا تائید میشه....ولی بحث سر اینه که شما حجیم بودن رو در چی بدونی...در حداکثر 25GB _یی که cell میتونه ساپورت کنه!!!
    اینم که به من اصلا ربطی نداشت
    سلام مجدد.
    (چقدر سلام میکنم من! )
    منظورم این بود که ...
    ببخشید ها اما به نوعی مغلطه مانند حرفت رو مطرح کردی.
    پاسخ صریح و روشنی نبود.

در مورد 25G ساپورتی پردازنده Cell ... صحبت کمیت و کیفیته.
    نمیشه ازش ایراد گرفت. نمیدونم شما مشکل ات با این 25G هست یا کلا از ساختار کنسولی ایراد میگیری!

آخری هم خاطره بود معلومه که به شما ربطی نداشت

12. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

(چقدر سلام میکنم من! )
    خوب پس منم یکجا دوبار بار سلام میکنم یر به یر شیم
    منظورم این بود که ...
    ببخشید ها اما به نوعی مغلطه مانند حرفت رو مطرح کردی.
    پاسخ صریح و روشنی نبود.
    غلط!!! کجاش؟؟...من فقط سعی کردم ریاضی وار منظورم رو بفهمونم همین !!
    البته به نگارشش گیر ندین چون اون موقع بد جور گشنم بود به زور تایپ میکردم
    در مورد 25G ساپورتی پردازنده Cell ... صحبت کمیت و کیفیته.
    نمیشه ازش ایراد گرفت...
    اتفاقا به نظر من میشه چون دقیقا داره میگه حداکثر دیتای درگاه وروردی و خروجی این پردازنده چقدره...قبول دارم برای پردازش فیزیک بازی زیادی هم هست ولی اگه قرار باشه اطلاعات مربوط به پردازش گرافیک هم روی این گلوگاه با این پهنای باند ضعیف(خاص گرافیک) پیاده شه اون موقع هست که مشکل خودش رو نشون میده!...مخصوصا اگه قرار باشه این پردازنده یه جورایی کمبود رم رو هم با پردازش سریع تر و حجیم تر جبران کنه!!
    نمیدونم شما مشکل ات با این 25G هست یا کلا از ساختار کنسولی ایراد میگیری!
    من با کنسول مشکل دارم!!!...جان عزیزت دیگه کنسول بازا رو به جون من ننداز...بحث من از اول فقط سر محدودیت پردازش بود همین!!
    آخری هم خاطره بود معلومه که به شما ربطی نداشت
    Last edited by mehdy.z; 09-09-2010 at 22:22.

14. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

خوب پس منم یکجا دوبار بار سلام میکنم یر به یر شیم
    غلط!!! کجاش؟؟...من فقط سعی کردم ریاضی وار منظورم رو بفهمونم همین !!
    البته به نگارشش گیر ندین چون اون موقع بد جور گشنم بود به زور تایپ میکردم
    اتفاقا به نظر من میشه چون دقیقا داره میگه حداکثر دیتای درگاه وروردی و خروجی این پردازنده چقدره...قبول دارم برای پردازش فیزیک بازی زیادی هم هست ولی اگه قرار باشه اطلاعات مربوط به پردازش گرافیک هم روی این گلوگاه با این پهنای باند ضعیف(خاص گرافیک) پیاده شه اون موقع هست که مشکل خودش رو نشون میده!...مخصوصا اگه قرار باشه این پردازنده یه جورایی کمبود رم رو هم با پردازش سریع تر و حجیم تر جبران کنه!!
    من با کنسول مشکل دارم!!!...جان عزیزت دیگه کنسول بازا رو به جون من ننداز...بحث من از اول فقط سر محدودیت پردازش بود همین!!
    سلام
    آها پس بگو چرا چپ اندر قیچی بود جملاتت!
    بالاخره فشار روزه بوده گویا! D:
    دیگه تموم شد ...

میدونی؟
    حرفات درسته ها ... اما یه کم نامردیه!! D:
    این حرف ها رو باید سال عرضه اش میگفتی نه الان ...
    تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفته!
    اون موقع که هسته های گرافیکی رو 120nm میزدن کی فکرشو میکرد انتل به 8nm برسه؟
    میدونی این چه تفاوت فجیعی بوجود میاره؟!
    حرفات بر اساس تکنولوژی الان هست منتها در مورد تکنولوژی حداقل 5 یا 6 سال پیش شایدم بیشتر ...
    امید که کنسولی که بعدها میاد همونی باشه که شما میخوای! البته فقط هم برا خودت چون گویا محدودیت مالی برات معنی نداره D:
    Sony تازه خیلی تلاش کرد کیفیت و قیمت رو برابر کنه در کنسولش اما نشد که نشد!
    آخرشم کار به قبول زیلن کشید ...

16. 2 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام
    آها پس بگو چرا چپ اندر قیچی بود جملاتت!
    بالاخره فشار روزه بوده گویا! D:
    دیگه تموم شد ...
    منم سلام
    از اون لحاظ که آره....باور کن از ساعت 5/30 دقیقه بیدار بودم و نافرم گشنه_م بود....اگرچه اون موقع هم گفتم ولی بازم شرمنده از نامرتب بودن جملات
    میدونی؟
    حرفات درسته ها ... اما یه کم نامردیه!! D:
    این حرف ها رو باید سال عرضه اش میگفتی نه الان ...
    تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفته!
    اون موقع که هسته های گرافیکی رو 120nm میزدن کی فکرشو میکرد انتل به 8nm برسه؟
    میدونی این چه تفاوت فجیعی بوجود میاره؟!
    حرفات بر اساس تکنولوژی الان هست منتها در مورد تکنولوژی حداقل 5 یا 6 سال پیش شایدم بیشتر ...
    امید که کنسولی که بعدها میاد همونی باشه که شما میخوای! البته فقط هم برا خودت چون گویا محدودیت مالی برات معنی نداره D:
    Sony تازه خیلی تلاش کرد کیفیت و قیمت رو برابر کنه در کنسولش اما نشد که نشد!
    آخرشم کار به قبول زیلن کشید ...
    خوب از قرار معلوم به توافق رسیدیم چون منم با این حرفهاتون موافقم البته نه با قسمت اولش من کجا نامردم....................ولی حالا که فکرش رو میکنم چرا یه کم هستم
    ولی قسمتهای بعدیش کاملا درسته در اون زمان برای خودش این ps3 غولی بود و زمانی که فقط یه سی پی یوی Q6600 به تنهایی 500دلار قیمت داشت سونی داشت کل کنسول رو با قیمت حدود 600-500 دلار توی بازار میفروخت!!
    در کل اینو بگم اگه اون موقع میخواستی سیستمی که با این کنسول بتونه رقابت کنه ردیف کنی جمعا بالای 2 میلیون برات آب میخورد
    +
    در کل بحث مفیدی بود واقعا لذت بردم اگرچه میدونم الان بچه ها میگن آخه اینجا هم جای بحث درباره_ی این چیزا بود؟به خاطر همین از همشون معذرت میخوام و ممنونم به خاطر تحملشونراستی این تاپیک کدوم بازی بود؟؟
    موفق باشید

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم سلام
    از اون لحاظ که آره....باور کن از ساعت 5/30 دقیقه بیدار بودم و نافرم گشنه_م بود....اگرچه اون موقع هم گفتم ولی بازم شرمنده از نامرتب بودن جملات
    خوب از قرار معلوم به توافق رسیدیم چون منم با این حرفهاتون موافقم البته نه با قسمت اولش من کجا نامردم....................ولی حالا که فکرش رو میکنم چرا یه کم هستم
    ولی قسمتهای بعدیش کاملا درسته در اون زمان برای خودش این ps3 غولی بود و زمانی که فقط یه سی پی یوی Q6600 به تنهایی 500دلار قیمت داشت سونی داشت کل کنسول رو با قیمت حدود 600-500 دلار توی بازار میفروخت!!
    در کل اینو بگم اگه اون موقع میخواستی سیستمی که با این کنسول بتونه رقابت کنه ردیف کنی جمعا بالای 2 میلیون برات آب میخورد
    +
    در کل بحث مفیدی بود واقعا لذت بردم اگرچه میدونم الان بچه ها میگن آخه اینجا هم جای بحث درباره_ی این چیزا بود؟به خاطر همین از همشون معذرت میخوام و ممنونم به خاطر تحملشونراستی این تاپیک کدوم بازی بود؟؟
    موفق باشید
    ازونجایی که بحث خیلی فنی بود آقایون یادشون رفت ! :شوخ

19. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •