بازی جالبی بود , ای کاش گرافیک بازی روش بیشتر کار میشد , در کل میشه بعنوان یه دست گرمی قبل رسیدن NFS Run روش حساب کرد .
بازی جالبی بود , ای کاش گرافیک بازی روش بیشتر کار میشد , در کل میشه بعنوان یه دست گرمی قبل رسیدن NFS Run روش حساب کرد .
درود
دوستان من بازیم میپره بیرون :( ... فکر کنم مراحل آخر هستم ... دوستانی که بازی رو تمام نکردن ادامه پست رو نخونن
اونجا هستم که به هوش میاد کامل و camaro قرمزه رو میگیره از دوستش ! میرم سمتِ هدف ، وسط هاش که اون انومه داره میگه this is happening از بازی میپره بیرون ( وین 7 هست ) و فورس کلوز میده !!!!
چکار کنم ؟!
بازی ک گرافیکش بد نی....
ب نظر من ارزش بازی کردن داره...
بیشتر سایتام 8 دادن بش
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
تو اون یکی تاپیک مطرح کنید....(مشکلات نصب و اجرا)
این بازی مشت محکمی است بر دهان GTAبازانی که با ماشین عابرهای بیچاره رو لت و پار میکردند چه زیبا عابرها جاخالی میدن![]()
هندلینگ بازی رو خیلی بد کار کردن![]()
.......
اگر قرار باشه نقطه ی قوت این بازی رو شناسایی کنن قطعا هندلینگ ماشینهاست
مثله nfs و بعضی بازیه دیگه نیست که با سرعت 380 کیلومتر در ساعت وقتی ترمز میگیری بعد از طی کردی 10 متر ماشین کاملا متوقف بشهیا مثلا با همون سرعت به راحتی بشه ماشین رو کنترل کرد
![]()
دقیقا.... این یکی از بهترین هندلینگهای واقعی ماشینها در دنیای بازی هاست
حتی از نسخه 1 این بازی که همین هندلینگ کار دستش داد( یعنی کلی تقدیر شد) تا همین نسخه آخرش
واقعا هندلینگ ماشینهای آمریکایی رو شبیه سازی کامل کردن
نظر خودم
گیم پلی :8.5
'گرافیک:7
صداگزاری :8.5
داستان :9
درکل 8.2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)