تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 19 اولاول ... 61213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 181

نام تاپيک: ««« دكور شبكه 3 چرا آبي؟ اجرا چرا جاوداني؟»»»

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

فقط در مورد موضوع صحبت مي كنم چون حتي كسي هم كه تاپيك رو زده داره بحث رو منحرف مي كنه كه جالبه .

من نمي خوام از عملكرد صدا و سيما دفاع كنم اما از اينكه همش سياه نمايي ميشه خوشم نمياد . خيلي از اين مواردي كه گفتيد همه جاي دنيا همين طوره . مثلا همه شبكه ها از تبليغات تلويزيوني سود مي برند و هزينه سنگين پخش مسابقات را از اين طريق تامين مي كنند . تازه بعضي از اونها سودشان چندين برابر صدا و سيماي ما هم است . و البته اين ميزان متغيره . كلا در آمد اصلي شبكه هاي تلويزيوني همين تبليغاته . اين رو هم بگم كه خيلي از اين كشورهاي پخش مجاني تمام بازي ها رو پخش نمي كنند و سر تعداد قرار داد بستند مثلا 32 تا و يا حتي خيلي كمتر . حالا بگذريم از كشورهايي كه اصلا پخش نمي كنند .

كلا مي خوام بگم كه اينكه با حب و بغض به مسايل نگاه مي كنيد خوب نيست و بهتره همه جه منصف بود و سياه نمايي نكرد . اين سياه نمايي در حرف هاي بي ربطي كه زده شد مشخصه ...
    سلام
    این گل خدمت شما
    دوست عزیز قصد بی احترامی به شما رو ندارم اما برام خیلی جالبه که شما میخواید چی رو ثابت کنید؟!
    میشه لطف کنید بگید چی سیاه نمایی میشه و تا حالا که شما دوستان بحث کردین کدومش بحق بود کدومش بی اساس!!! دوستانی که در مورد سریال ها و کلا برنامه های صدا و سیما بحث کردن و انتقاد کردن بنظرم همه کاملا حقیقت و منطقی بود!!!
    در مورد درآمد زایی بله کاملا شما درست میفرمایید اما در کشور ایران و د.ل.ت ایران کاملا غلت برداشت شده!
    شما به هیچ وجه کانالهای شخصی رو با کانالهای دولتی خودمون مقایسه نکنید. چرا؟ چون: کیفیت برنامه هایی که کانالهای شخصی (خارجی) پخش میکنن قابل مقایسه با برنامه های داخلی ما نیست! مثلا در مورد همین سریالها، و سینمایی های خارجی که صدا و سیمای ما پخش میکنن بیشترشون یا شاید بگم همشون دزدی تمام هست، اینو از نوارهای سیاه رنگی که جایجای صفحه تلویزیون رو میگیره و فقط صورت بازیگرها به زور دیده میشه مشهوده! با اینکار تبلیغات و آرم کانالی که ازش دزدی کردن رو مخفی کاری میکنن و سانسور هم که جای خود دارد!
    یا مثلا در مورد همین حق پخش بازی های فوتبال مثل جام جهانی: ما فوتبالی که 10ثانیه و گاها هم بیشتر تاخیر در پخش داره نمیخوایم، فوتبال رو که در یک کانال بی کیفیت پخش میکنن (این بی کیفیتی رو نمیشه در یک تلویزیون 21 اینچ تشخیص داد اگر حتی با یه LCD 37 اینچ نگا کنی اونوقت متوجه بی کیفیتی میشید!)
    کانالها خارجی بیشتر یا بهتر بگم همشون دیگه امروزه شخصی شدن و نباید برای درآمد زایی خودشون اس ام اس بازار و تبلیغات و... راه بندازن، بینندشون هم وقتی میبینن این کانال 24 ساعته برنامه های متنوع و بروزی پخش میکنه حتما در بازارشون شرکت میکنه حتما باهاشون قرارداد تبلیغاتی میبنده و حتما...؛ اما من ایرانی وقتی میبینم دو سه کانال اونم از نوع دولتی، با کیفیت پایین، استاندارد کاری پایین، سریالها و سینمایی های عهد بوق، سانسور بازار، برنامه های بی مصرف و...... داره و همچنین سریاهای داخلی هم که قربونشون برم! شما به اینا میگین سریال!!؟ که سرتاپا منظور و هدف--- داره! آیا شما بهم این حق رو نمیدین کانال کشورم رو به باد انتقاد بدم؟؟؟! با تعریف هایی که در مورد درآمد زایی آوردم میشه به این نتیجه رسید که اصلا به ما ایرانی ها به صرفه نیست که بیایم و پول مفت جیب این مخابرات و د..و..ل..ت بریزیم! و همینطور در موردشون مثبت فکر کنیم.
    در مورد اینکه صدا وسیمای ما داره همه بازی ها رو اونم به ظاهر زنده پخش میکنه (البته جای شکر داره) بنظرم کار بزرگی نکرده و داره وظیفش رو انجام میده! حالا نمیومد این مسابقات رو پخش کنه چی پخش میکرد برای سرگرمی؟! آیا میومد کنسرت موسیقی پخش کنه یا یه سینمایی جدید و 2010 یا.......
    کلا همه برنامه های صدا و سیما مسخره هست! این از برنامه ی کودکش اگه میخواید برنامه کودک کشور ایران رو با برنامه یه کشور دیگه مقایسه کنید بهتره برید با کشور آلمان مقایسه کنید (آلمان رو گفتم چون خودم شاهد برنامه کودکش هستم) یا حالا شاید بگید اونجا آلمانه و از ما خیلی پیشرفته اند، خوب با همین ترکیه بغلمون مقایسه کنید: یه کانال دولتی دارن که کلا اختصاص دادن به برنامه کودک (با چه کارتونها و برنامه های زیبایی) وقتی بچه ای میشینه پاش بلند نمیشه!!! حالا کانالهای شخصی ترکیه مخصوص کودکشون بماند...

و همینطور این از برنامه های جوان پسند صدا و سیما!!! که بهتره کلا بگم برنامه جوان پسند نداره جوون که چیکار داره دو تا سریال 40 دقیقه ای ببینه، جوون دوست داره کنسرت زنده هنرمند مورد علاقش رو ببینه ججون دوست داره فیلمهای جدید و داغ ببینه جوون دوست داره برنامه های مستند و آموزشی بروز ببینه در مورد مسایل بروز، جوون دوست دوست داره کانال موسیقی داخلی کشورش رو با آهنگهای داخلی ببینه و..... کلا جوون خیلی چیزها دوست داره ببینه اما بازم میبینه( )اما نه در کانال صدا و سیمای مرکز ج.ا
    پس به این نتیجه میرسیم که صدا و سیمای ما لیاقت هیچ چیزی رو نداره و هرکسی هم انتقادی ازش میکنه حقه!

2. 5 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

منظورت از سريال يوزارسيفه ديگه
    كه معلوم شد فيلمنامه ش دزدي بود
    در چشم باد
    هوش سیاه
    مرد هزار چهره
    نردبامی به آسمان
    و....

پخش فيلهاي روز
    شما می دونی که هیچ شبکه تلوزیونی تو خارج از کشور نمیاد فیلمی مثل ترمیناتور:رستگاری رو که تازه اکران شده بیاد پخش کنه؟
    شبکه2 پخش کرد
    این فقط مثال بود
    کلی فیلم 2008 به این طرف هر هفته از تلوزیون پخش می شه

يه فيلم رو 10 بار نشون ندادن
    فیلمایی مثل ارباب حلقه ها لایق چندین بار باز پخش هستن
    من خودم با اینکه 3 بار از تلوزیون دیدم اما هنوز دنبال نسهع Blu-ray اش هستم

دائما تو برنامه هاي مختلف سوتي ندادن
    گردون براون سوتی می ده اینا ندن؟
    پول ملت رو بالا نكشيدن
    تهمت می زنی اثباتشم بکن

گزارشاي حقيقي از سطح شهر پخش كردن
    برنامه در شهر که از قدیم گزارش حقیقی پخش می کرده

4. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست عزیز قصد بی احترامی به شما رو ندارم اما برام خیلی جالبه که شما میخواید چی رو ثابت کنید؟!
    میشه لطف کنید بگید چی سیاه نمایی میشه و تا حالا که شما دوستان بحث کردین کدومش بحق بود کدومش بی اساس!!!
    فعلااين ها رو داشته باشيد

مجری چاق و زشت و دهن گشاد
    کارشناسا تکراری و اکثرا بی سواد و پر مدعا...
    کارشناس دعوت کردن (با اینکه کارشناساشونم هیچی حالیشون نیست و حرف زدن بلد نیستن!)
    بعد این جاودانی با عقل ناقص خودش هی تو حرف اینا میپره
    ابراز وجود میکنه !
    اظهار فضل میکنه !
    کی از دست این راحت میشیم ؟!
    اصلا قیافش تکراری شده
    یاد مردان آهنین میفتم
    دائم چرت و پرت و آماری که از تو انیترنت در آرودنو می گن، هیچ حرف مفیدی نمی زنن
    من اگر بشینم جای کارشناساشون بهتر نظر می دم یه پا بیسواد کاملآ.
    اون جاودانی با اون تیکه کلام های چرت و تکراری !!!
    تازه جدا از رو مخ نبودن، پاچه خوارم نیستن...که هی از مقام معظم رهبری واینا تشکر کنن!
    حالا خوبه بازی ها تو ایران نیست
    و الا هر 5 دقیقه یه بار وسط زمین می نوشتن:
    LED فقط سامسونگ و روز قدس بر همه مبارک و از این جور چرت و پرتا..
    شما قوي بودن مجري رو چي تعريف ميكنيد
    رو مخ مردم پشتك وارو زدن؟؟
    نظرات غير اصولي و سليقه اي رو به مخاطب تحميل كردن؟؟
    تو حرف كارشناسا پرواز كردن؟؟
    فوتبال رو نفهميدن؟؟
    با ضرغامي پسر خاله بودن؟؟
    نخود هر آش بودن؟؟
    شبکه سه سیما با گزارش های ساختگی و تابلو و حرف های بی ربط مجریانش و آوردن مدام یک نفر به عنوان کارشناس داوری که خودش از داوری چیزی بارش نیست و ........

مسابقه اس ام اس نمایشی که جایزه ای در کار نیست و هدف فقط پولدار کردن مخابرات هست.
    هنوز ندیده بودم که اینهمه مضخرف و ابتدایی یک برنامه رو هدایت کنن.

این مجریان جدید کی هستند؟عین بچه ننه ها حرف میزنند که دوربین ندیدن....

بچه ها به هيچ وجه SMS نزنيد.

همش دروغه.

هيچ جايزه اي در ميون نيست .

در مورد مجري شايد كمي طنز شيرين ايراني توي پستاي ما باشه اما فكر نميكنم غير منصفانه قضاوت كرده باشيم

یک مشت چاپلوس (خواستم کلمه با ادبش رو بگم) ریختن توی صدا و سیما و پول خنده های مصنوعی و زورکیشون رو میگیرند.

کت های قهوه ای خنده های لوس /مجری های بی معنی و چاپلوس /میگه همه دزدن بقیه جاسوس /لعنت به هرچی ادمه ****
    ببخشيد ديگه بيشتر از اين حوصله نداشتم گلچين كنم ... اينجا دوستاني اومدند و منطقي صحبت كردند كه مخلصشون هم هستم و ميشه باهاشون بحث كرد اما در برابر اين جملات .... شما به اينها چي ميگي ؟

در مورد سايرفرمايشاتون هم بگم كه البته وقت نكردم كامل بخونم اما تا حدوديش رو قبول دارم .
    Last edited by tsjaleb; 03-07-2010 at 22:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

فرق صدا و سیمای ما با صدا و سیما های نقاط دیگر جهان این است که دروغ را بزرگ تر می گوید

7. 4 کاربر از msshamraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

فرق صدا و سیمای ما با صدا و سیما های نقاط دیگر جهان این است که دروغ را بزرگ تر می گوید
    آخه چه ربطي داره به بحث ؟

9. این کاربر از tsjaleb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشيد ديگه بيشتر از اين حوصله نداشتم گلچين كنم ... اينجا دوستاني اومدند و منطقي صحبت كردند كه مخلصشون هم هست
    ميشه لطفا صحبتهاي منطقي رو هم گلچين كنيد تا رعايت عدالت هم بشه
    ببينيم چه حرفهايي منطقي هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چرا شبکه 3 زمان و نتیجه بازی رو که تو هر مسابقه سمت چپ تصویر هستش نشون نمیده ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شما می دونی که هیچ شبکه تلوزیونی تو خارج از کشور نمیاد فیلمی مثل ترمیناتور:رستگاری رو که تازه اکران شده بیاد پخش کنه؟
    شبکه2 پخش کرد
    این فقط مثال بود
    چقدر جالب .. رفیق زیاد توهم زدیا
    الان 2 ساله که دارند فیلمای خاله زنکی ساخته خودشون رو به خورد ما میدند
    تازشم
    شما فکر میکنی همه این فیلمها رو میخرند؟
    فیلم میلیونر زاغه نشین که برنده اسکار شده بود از تلویزیون ایران با نسخه dvd scr پخش شد در حالی که اون موقع حتی پخش تورنتش توسط fbi تحت تعقیب بود ! چون ایران تحریمه و جزو خطوط دیجیتال نیست بهش گیر نمیدند .. کسیم بهشون خبر نمیده تا پیگیر بشند
    شما اینم بگو که هیچ جای دنیا انقدر به مردمشون بی احترامی نمیکنند و فیلمها رو با کیفیتهای پایین پخش نمیکنند
    مرد حسابی هنوز تلویزیونهای ما آنالوگ هستند !
    کلا متن فیلم رو تغییر میدند بعدش خورد ملت میدند . تروی و سریال اوشین و صدها نمونه دیگر که میتونم برات لیستش کنم

تهمت می زنی اثباتشم بکن
    اثباتش بسته به وجدان خودته رفیق سفسطه کردن کار آسونیه ها! و از طرفی هم بسیار زشت !

بله یه نمونش خودم که دوربین میاد جلوم بهم میگه حول نشو مثلا بگو اینجوری و اونجوری ! من و دوستم میخندیم میگیم بیخیال داداش برو خدا روزیتو جای دیگه بده
    Last edited by Gilopa; 04-07-2010 at 01:48.

13. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

ما که ندیدیم تا حالا از این تی وی صاف مرده یه حرف حق پخش شه مگر اینکه یا طرف جون به کف باشه یا اینکه سوتی باشه.
    حالا شاید اونجا تهرانه و یکم آزاد میذارن صدای سیمان تبریز که کلا افتاده دست فارسا = خاک شده ! هیچی ینی هیچی !

دائما هم که دم از آزادی بیان میزنن
    یکی بیاد این پارادوکس رو حل کنه!
    در چشم باد
    هوش سیاه
    مرد هزار چهره
    نردبامی به آسمان
    و....
    جک نگو تورو خدا !! 
    هوش سیاه که کلا یه سریال چرت بود
    مرد هزار چهره هم به لطف مهران یه چیزی شده بود
    اون دو تایی که گفتی مخصوصا نردبام آسمان خوبن ولی در چشم باد مثل بقیه سریالای ایرانی بد تموم شد آخرش. <دلیل: داستان رو به انقلاب و جنگ چسبوندن و لوس شد مثل هزار و یک فیلم دیگه>

شبکه2 پخش کرد
    این فقط مثال بود
    این دیگه از تو که فیلم بازی خیلی بعید بود !!!!
    بابا تو که میدونی اینا هیچ کدومشون کپی رایت ندارن!!
    خب حالا که کپی رایتی نمیپردازه چرا ملت رو سرکیسه میکنه؟ (قیمتهای کلان تبلیغات اگه چیزی نمیده پس باید با هزینه کم و حتی مفت باشه چرا؟ چون بیت الماله)
    بعله فیلم خود 2010 رو هم برات پخش میکنن اما دولتی که خودش کپی رایت رو رعایت نمیکنه چطور از ملت انتظار رعایت داره؟
    فیلمایی مثل ارباب حلقه ها لایق چندین بار باز پخش هستن
    من خودم با اینکه 3 بار از تلوزیون دیدم اما هنوز دنبال نسهع Blu-ray اش هستم
    خوبه این یه دونه یادت مونده چقدرش سانسور رفته بود؟ ببینم فیلم محمد رسول الله رو چندین بار پخش کردن؟ شد یه بار یه مسلمونی بگه آقا یه بارم خودتون اگه واقعا خیلی ادعاتون میشه پاشین یه محمد رسول الله ـی بسازید بزنید دهن مهن این عربا رو صاف کنید ها شد؟
    هر فیلمی که از تلویزیون پخش بشه ریده میشه توش
    و صدها فیلم خارجی دیگه ... صدها سریال داخلی که کلا از بن هیچ هستن (چند تا استثنا از چند تا کارگردان برتر داریم که واقعا نایاب بودن و عوض حمایت زدن تو سرش گفتن بتمرک)

اصولا کمپانی ها حق دست بردن توی فیلم (به جز صحنه های +18) با توجه به مخاطب رو ندارن
    حالا اینا که میان نه تنها نصف فیلم میره بلکه دیالوگ ها هم کلی تحریف میشه
    چرا جای دور بریم؟
      همین جومونگ دو یا امپراتور بادها:
    دیالوگ ها 90% تحریف شده اند
    داستان کم کمش 40-50 درصد عوض شده.
    صحنه ها هم همینطور دیگه.
    نمیخام زیاد کشش بدم و با مثال عینی بگم که دیگه خیلی حاشیه میشه.
    گردون براون سوتی می ده اینا ندن؟
    با این حرفت موافقم
    خب هرکسی ممکنه سوتی بده طبیعی بید ... ولی باید سعی بشه که کم شه.
    تهمت می زنی اثباتشم بکن
    چشم بفرما:
    پول ملت رو بالا میکشن ، مسابقات جام جهانی رو میخرن، کامل پخش نمیکنن --> پول مردم ضایع میشه.
    پول ملت رو بالا میکشن ، ان تومن پول تبلغات میگیرن !! نمیگیریم نگیر ولی آخه نا انصاف تو پولت همه چیزت از تو جیب ملت میاد یکم تخفیفی چیزی !!!
    فعلااين ها رو داشته باشيد
    ببخشيد ديگه بيشتر از اين حوصله نداشتم گلچين كنم ... اينجا دوستاني اومدند و منطقي صحبت كردند كه مخلصشون هم هستم و ميشه باهاشون بحث كرد اما در برابر اين جملات .... شما به اينها چي ميگي ؟

در مورد سايرفرمايشاتون هم بگم كه البته وقت نكردم كامل بخونم اما تا حدوديش رو قبول دارم .
    ببین عزیزم
    صرف اینکه شما طرفدار یه قشر خاصی از جامعه هستی (اصلا تابلو نبود که منظورم بسیجی هست هااا) دلیل نمیشه اون یه ذره پر لیوان رو ببینی ...
    این همه نیمه خالی !!!
    کشور ما 30 ساله که به پا شده ... خام هست... به قول کی بود اون روز تو تی وی گفت فک کنم لاریجانی بود گفت 100سال از اروپا و 50 سال از آسیا عقبیم.
    اگه نقد نکنی و همیشه بگی آفرین خوبه باریکلا ... همیشه تو همونی که هستی میمونی
    تا اینجاشم ملت نقد کردن که شده این!
    الان بخای نقد نکنی فک میکنن چی هستن در حالی که در قیاس با رسانه های بزرگ جهان چیز خاصی نیستن.
    من موندم همه چیز رو تو این مملکت خصوصی سازی میکنن چرا وقتی به تلویزیون و رادیو میرسه خصوصی سازی نمیکنن؟
    نکنه خلاف موازین ج.ا.ایران هست؟؟؟ کدوم قانون؟ کدوم بند؟ کدوم اصل؟ نکنه حرامه؟

توجه: دوستان بحث های حاشیه ای پیرامون موضوع تاپیک صورت گرفت که باید جواب داده بشن و به نتیجه برسیم حالا که شرو شده باید تموم هم بشه ... تا موضوع اصلی تاپیک دلایلش روشن بشه ... در واقع این حاشیه ی بحثه که خود بحث رو روشن میکنه!
    Last edited by minizoro; 04-07-2010 at 01:49.

15. 2 کاربر از minizoro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان نبايد توقع پخش فيلم و سريال خوب از صدا و سيما داشته باشيد ! كلا صدا و سيما ميره واسه آرشيوش چند تا عتيقه فيلم در

مياره با سانسور و كيفيت مزخرف تقديم به ملت ميكنه !

درگزارشي جالب روزنامه همشهري نوشته بود 45 درصد از مردم تهران بيننده فارسي 1 هستند ! خوب اين دليلش چيه ؟ برنامه هاي

مزخرف صدا و سيما !

سريالهايي ( ايرانياش ! ) كه فقط مهره ها توش تغيير ميكنن و صرفا حرفها همون ديالوگهاي تكراري و شعارگونس كه دل همرو زده !

تاكي ميشه سر ملتو شيره ماليد !؟؟ تا كي ميشه با سياست هاي شعارگو نه و تاريخ مصرف گذشته ملتو كشوندن به بيراهه !؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •