تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما از نظر اجتماعی در چه حالتی هستید؟

راي دهنده
160. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • هیچ مشکلی ندارم

27 16.88%
  • کمی خجالتی هستم

60 37.50%
  • اجتماع هراسی دارم

68 42.50%
  • مشکل اجتماعی داشتم ولی خوب شد

5 3.13%
صفحه 16 از 25 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 241

نام تاپيک: اجتماع هراسی ، جمع هراسی ، سرخی هراسی یا فوبیا ( از منظر روانشناسی )

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته باید دنبال تکنیک باشید به نظر من اول باید روی شخصیت خودتون کار کنید روی برداشتی که از خودتون دارید
    علایق و رفتارها رو باید عوض کنید برید سمت چیزهایی که بهتون کمک میکنه مثلا من کلا رفتم سراغ فیلم های اکشن و موسیقی متال و گیم هایی مثل هیت من ، سعی کردم دیکران رو زیر دست خودم تصور کنم وقتی احساس بزرگی و قدرت می کنی دیگه استرس سراغت نمیاد
    یه مدت تصورم این بود که وای اگه فردا برم و فلان جا صحبت کنم و یه نفر یه سوتی ازم بگیره بلند شه جلو همه تیکه بارم کنه از خجالت اب میشم
    این تصور رو عوض کردم و با خودم گفتم اگه یه همچین کسی پیدا شد یه فحش بارش می کنم و بعد از جلسه یه دست کتک حسابی می زنمش تا ادم شه باعث شد تا توی شرایط استرس زا به جای اینکه با ترس برم جلو یه جورایی با حالت تدافعی و اماده واسه حمله میرفتم کم کم بعد یه مدت احساس برتری می کنی و همه چی حل میشه
    کلا الان تو ایران هر انسانی به نثبت در آمدش باعث میشه اعتماد به نفس پیدا کنه ( البته طرز تفکر منه شاید 100% غلط باشه)

یعنی من الان اگر در آمدم ماهی 300 هزار تومنه بهم فامیل بهم میگن سعید ..اگر ماهی 3 ملیون در بیارم میگن

آقا سعید .. اگر ماهی 30 ملیون در بیارم میگن سعید جان ...اگر بیکار باشم میگن هوی فلانی..

یا اینکه حرفت رو نمیخونن یا کاری باهات ندارن یا کمتر محبت و احترام میزارن بهت.

2. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dalton77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اثر زیادی نداشته که من بگم واقعا خوب شدم...بعضی روزها حتی فکر میکنم هیچ فرقی نکردم...

ولی سعی میکنم خودم رو در معرض موقعیت های استرس زا قرار بدم تا بتدریج خوب بشم...

تنها کمکش اینه که من میتونم خودم رو در موقعیت های استرس زا قرار بدم.

مثل مسافر کشی که 4 نفر غریبه رو سوا رماشین می کنم درسته اضطراب م یگیرم وقتی مسافر میزنم

ولی سعی میکنم حواسم رو پرت کنم با گذاشتن آهنگ .

دارم بد جوری میجنگم با اضطرابم می خوام به زانو در بیارمش ولی بعضی روزها اون منو میزنه زمین
    منم کاملا موافقم.از اونجاییکه خودم هم این مشکل رو دارم و بعضی از داروها رو استفاده کردم بنظرم سیتالوپرام بهترین و کم عارضه ترین دارو برای فوبی اجتماعیه.البته مستقیما خود اضطراب رو از بین نمیبره ولی جرات فرد را برای قرار گرفتن در شرایط مختلف زیاد میکنه.نکته مهم اینه که در طول مصرف این دارو حتما باید رواندرمانی هم صورت بگیره در غیر اینصورت پس از قطع مصرف دوباره اضطراب فرد برمیگرده.من خودم تجربش رو دارم

ميشه بدونم با چه دوزي مصرف ميكنين؟چون دوز دارو دكتر با توجه به وزن و سن بيمار مشخص ميكنه
    معمولا اکثر دکتر ها برای شروع دوز 20 میلی گرم یا کمتر تجویز میکنند.

4. 2 کاربر از dalton77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه ورق سيتابوپرام سبحان گرفتم 800 تومن بهم گرون نداده؟
    قیمتش همین حدوداست . ولی به نظر من که خیلی قرص خوبیه برای افسردگی و فوبی اجتماعی و مخصوصا

اعصاب من که ضعیف بود رو خیلی خوب کرده. به نظر من که بیشتر می ارزه جتی 4 هزار تومن هم بدن می ارزه.

چون اعصاب ضعیف کیفیت زندگی رو میاره پایین ولی خداییش ارزش داره آدم خوب بشه

6. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه ورق سيتابوپرام سبحان گرفتم 800 تومن بهم گرون نداده؟
    قیمتش تقریبا همینه اما حتما زیر نظر پزشک مصرف کنید.چون پزشک با توجه به شرایطتون داروهای دیگری هم تجویز میکنه و یا با گذشت زمان دوز داروها رو کم یا زیاد میکنه.خودسرانه مصرف کردن این داروها بیشتر ضرر داره تا سود

8. این کاربر از dalton77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

برای درمان اجتماع حراسی باید پیش روانشناس رفت ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای درمان اجتماع حراسی باید پیش روانشناس رفت ؟
    اینجوری میگن،من که رفتم ولی نتیجه ای نگرفتم.البته اگه خیلی روحیتون خرابه بهتره اول به روانپزشک مراجعه کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

درسته باید دنبال تکنیک باشید به نظر من اول باید روی شخصیت خودتون کار کنید روی برداشتی که از خودتون دارید
    علایق و رفتارها رو باید عوض کنید برید سمت چیزهایی که بهتون کمک میکنه مثلا من کلا رفتم سراغ فیلم های اکشن و موسیقی متال و گیم هایی مثل هیت من ، سعی کردم دیکران رو زیر دست خودم تصور کنم وقتی احساس بزرگی و قدرت می کنی دیگه استرس سراغت نمیاد
    یه مدت تصورم این بود که وای اگه فردا برم و فلان جا صحبت کنم و یه نفر یه سوتی ازم بگیره بلند شه جلو همه تیکه بارم کنه از خجالت اب میشم
    این تصور رو عوض کردم و با خودم گفتم اگه یه همچین کسی پیدا شد یه فحش بارش می کنم و بعد از جلسه یه دست کتک حسابی می زنمش تا ادم شه باعث شد تا توی شرایط استرس زا به جای اینکه با ترس برم جلو یه جورایی با حالت تدافعی و اماده واسه حمله میرفتم کم کم بعد یه مدت احساس برتری می کنی و همه چی حل میشه
    به نظر من تنها راه حل این مشکل کار کردن روی اعصابه .
    وقتی اعصاب ادم ضعیف باشه ، واکنش درست و حسابی نمی تونه نشون بده و در موقعیت های متفاوت کم میاره ، برای همین هم سعی می کنه خودش رو تو موقعیت خاصی قرار نده.
    مثلا خودم ، باورتون میشه نمی تونم چشمک بزنم ، یا وقتی کسی چیزی پرت میکنه موقع گرفتن اکثرا کم میارم و همه اینا به خاطره کم بودن نیروی عصبیه.
    در حالی که کسی که نیروی عصبی قوی داشته باشه ، خیلی ریلکسه و همه کارا رو راحت انجام میده و مثلا می تونه در یک زمان هم به فرض با کامپیوتر کار کنه و هم با بغل دستیش حرف بزنه. خود من که به هیچ وجه نمیتونم حتی روی یه کار تمرکز داشته باشم.
    در ضمن جناب ELDORAMO شما واقعا اگه موقعیتش باشه می تونید کسی رو کتک بزنید ؟ من که با خیلی ها مشکل دارم ولی زور زدنشون رو ندارم و اگه هم داشته باشم می ترسم دعوا بشه و توجه همه به من جلب بشه.

12. 2 کاربر از mortal kombat 2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

جناب ELDORAMO شما واقعا اگه موقعیتش باشه می تونید کسی رو کتک بزنید ؟ من که با خیلی ها مشکل دارم ولی زور زدنشون رو ندارم و اگه هم داشته باشم می ترسم دعوا بشه و توجه همه به من جلب بشه.
    واسه اینم راه حلی دارم!
    شخصیتم رو تغییر دادم وقتی نمی تونم توی جمع دعوا کنم گشتم و شخصیتی پیدا کردم که منفرد عمل میکنه مثل Hitman
    من تا به حال با هیچ کس دعوا نکردم! حتی خیلی کوچیک! اما شاید خسارت و مشکلاتی واسه بعضی ها ایجاد کرده باشم که تا حد مرگ شاید هم مرگ اونا رو پیش برده! منظورم از تکنیک همینه مهم اینه کم نیاریم چون همین تلقین منفی مدام جلوی پیشرفت رو میگیره
    مثلا خودم ، باورتون میشه نمی تونم چشمک بزنم ، یا وقتی کسی چیزی پرت میکنه موقع گرفتن اکثرا کم میارم و همه اینا به خاطره کم بودن نیروی عصبیه.
    اوضاع من بدتره! من از پله هم نمی تونم برم پایین ممکنه دو تا قاطی کنم بخورم زمین!
    ولی جالبه که توی شرایط خاصی بعضی روزا مغزم مثل کامپیوتر میشه! به خصوص اگه بخوام مخ کسی رو بزنم زبونم باز میشه تمرکزم بالا میره و خلاصه اون روز میترکونم! همه هم متوجه این موضوع میشن ولی هنوز نتونستم بفهمم چی باعث این اتفاق میشه یعنی واسه یک روز کامل کلا مشکلم درمان میشه
    نقطه مقابلش هم وقتیه که قرص سپروهپتادین می خورم
    پدرم رو در میاره

14. 3 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت beeyanda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کوهستان

13

سلام دوستان
    به نظر من مشکلات با قرص و دارو حل نمیشه. این موضوع باید ریشه ای حل بشه.
    اولین قدم اینه که نظر دیگران برامون مهم نباشه اصلاً مهم نیست که دیگران درباره ما چی فکر میکنن به ما میخندن فکر میکنن مشکل داریم دیونه ایم یا... چرا باید به خاطر نظرات دیگران و اینکه اونها چه قضاوتی درباره ما میکنن نگران باشیم و زندگی خودمون خراب کنیم؟!
    وقتی از چیزی میترسی باید به طرفش بری ولی اگه ازش فرار کنی اون دنبالت میاد تا زمانی هم که باهاش رودررو نشی دست از سرت بر نمیداره.

16. 2 کاربر از beeyanda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

شخصیتم رو تغییر دادم وقتی نمی تونم توی جمع دعوا کنم گشتم و شخصیتی پیدا کردم که منفرد عمل میکنه مثل Hitman
    من تا به حال با هیچ کس دعوا نکردم! حتی خیلی کوچیک! اما شاید خسارت و مشکلاتی واسه بعضی ها ایجاد کرده باشم که تا حد مرگ شاید هم مرگ اونا رو پیش برده! منظورم از تکنیک همینه مهم اینه کم نیاریم چون همین تلقین منفی مدام جلوی پیشرفت رو میگیره
    اتفاقا من هم در یه همچنین شرایطی دنبال یه شخصیت می گردم که بهترین شخصیت از نظر من دکستره ولی متاسفانه نمیشه از تکنیک دکستر استفاده کرد ، چون دکستر معمولا طرف مقابل رو می کشه و من هر چند خیلی دلم می خواد بعضی ها رو بکشم ولی نمی تونم.
    اوضاع من بدتره! من از پله هم نمی تونم برم پایین ممکنه دو تا قاطی کنم بخورم زمین!
    ولی جالبه که توی شرایط خاصی بعضی روزا مغزم مثل کامپیوتر میشه! به خصوص اگه بخوام مخ کسی رو بزنم زبونم باز میشه تمرکزم بالا میره و خلاصه اون روز میترکونم! همه هم متوجه این موضوع میشن ولی هنوز نتونستم بفهمم چی باعث این اتفاق میشه یعنی واسه یک روز کامل کلا مشکلم درمان میشه
    نقطه مقابلش هم وقتیه که قرص سپروهپتادین می خورم
    پدرم رو در میاره
    منم بعضی اوقات در بعضی شرایط خیلی اجتماعی میشم ولی بعضی اوقاتم کارای پیش پا افتاده برام سخته. از پله بالا پایین رفتن رو هر جور انجام بدی زیاد تو چشم نمیاد ولی اینکه یکی بهت چشمک بزنه و تو چون بلد نیستی سرت رو بیاری پایین سخته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •