برای نصب نرم افزار روی کارت حافظه (گالاکسی 5)راهی هست؟اگه بدون روت کردن باشه بهتره.
برای نصب نرم افزار روی کارت حافظه (گالاکسی 5)راهی هست؟اگه بدون روت کردن باشه بهتره.
من که راهی جز روت کردن ندیدم
همین که گوشی روت بشه کافیه؟یا باید نرم افزار دیگه ای هم نصب بشه؟
اگه امکان داره راهنمایی بفرمائید،شما اینکار رو انجام دادین؟
گوشی روت شده آپدیت میشه؟(از طریق سایت رسمی)
سلام.
دوستان این آموزش ارتقای نسخه آندروید به 2.2 برای این گوشی هست.
میخوام بدونم کسی تا حالا اینکار رو کرده؟ با توجه به اینکه این فریمور واسه اروپاست به گمونم یعنی فارسی گوشی میپره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا کسی فریمور آسیا رو داره؟
ممنون.
من خودم هم 2.2 نصب کردم هم 2.1 جدید
2.2 فارسی ساپورت روی 5503 جواب نمیده
ولی اروپاش کاملن سالمه لینکشم که گذاشتمو حتمن دیدین تستم کردم
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
نه من روت نکردم ولی میتونین توقسمت تخصصی اندروید مشکل خودتونو حل کنین.
میشه لینک این قسمت رو برام بزارید،ممنونم
با این حساب میشه فارسی رو فعلا بیخیال شد و یه آپدیت زد ببینیم چطور میشه! فقط یه چیزی! 2.2 چقدر ارزششو داره که بخوام آپدیت بکنم یا نکنم؟
و اگر احیانا خوشم نیومد و خواستم برگردم به 2.1 خود گوشی با همون لینک 2.1 فارسی که گذاشتید میشه دیگه؟
2.2 ایکناش خوشگلتر شده یکم سرعتشم بهتر شده همین. ولی 2.1 فکر کنم روت شدست چون قبلن بازی نیدفوراسپیدو نمیاورد ولی بعد نصب 2.1 میتونم بازی کنم گرافیکشم فوقولادست درحدپی اس پی
اگه مشکل نصب داشتین میگین راهنماییتون میکنم.
.................................................. ...........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
بالایی جایی نقطه چین مینویسین
ir-tci
.org
دوستان یه مقایسه میکنین صفحه lcd این دو مل رو که میگم ؟
s5330
Galaxy 5
من خودم s5330 اصلا lcdخوبی نداره اگه Galaxy 5 بهتر اینو بگیرم ؟
ممنون
سلام اقاوحید گل
اره مطمین باش خیلی خوبه
واقن محشره هم ال سی دیش هم تاچش هم خود گوشی پشیمون نمیشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)