نظر چند بار؟ یه بار میان نظر میدن. نه اینکه مثل پیام بازرگانی هی بیاید نظر خودتون رو بگید![]()
آفریقای جنوبی
مکزیک
اروگوئه
فرانسه
آرژانتین
نیجریه
کره جنوبی
انگلیس
آمریکا
الجزایر
آلمان
استرالیا
صربستان
غنا
هلند
دانمارک
ژاپن
کامرون
ایتالیا
پاراگوئه
نیوزیلند
اسلواکی
برزیل
کره شمالی
ساحل عاج
پرتغال
اسپانیا
سویس
هندوراس
سایر تیمها
نظر چند بار؟ یه بار میان نظر میدن. نه اینکه مثل پیام بازرگانی هی بیاید نظر خودتون رو بگید![]()
تکرار میکنن یه موقع فرامش نکنن(مسئولین)،خدایی نکرد زمان اهداءجوایز از قلم بندازنشون.میدونی که از این برنامه ها زیاد پیش میاد....
شما خونت رو کثیف نکن داداش،
بچه ها دلشون به همین چیزا خوشه دیگه.....![]()
خوش باشید با این چیزا![]()
آره حتمآ مافیای ایتالیا بود که ده روسی رو همون بازی اول 5 جلسه محروم کرد!
واقعآ بهونه هاتون خنده داره جام جهانی تو کشور خودتون بود همه چیز دست خودتون اونوقت پای مافیای ایتالیا رو وسط میکشین ! مافیای ایتالیا کارای مهم تری هم داره!
دیگه اینکه 120 دقیقه تو زمین خودتون به ایتالیا گل نزدین به عرضه تون برمیگرده نه به مافیای ایتالیا !
ویرایش : الان حسابشو کردم دیدم ده روسی 4 جلسه محروم شده بود ! (بعد از بازی با آمریکا)
Last edited by MORINIO; 10-06-2010 at 18:53.
آره این از نژادپرستی آلمانیهاست که کاکائو سیاه پوست داره در خط حمله تیم ملیش بازی می کنه!
سامی خدیرا و سردار تاسکی ومسعود اوزیل هم که تا هفتاد جدشون آلمانی بوده!
الان کلوزه یکی از محبوبترین بازیکنان در آلمان هست با اینکه لهستانی تباره هر چند متولد لهستان هست ولی اصلیت پدریش آلمانیه
الان آمار نژاد پرستی در آلمان از دیگر کشورها کمتر نباشه بیشتر نیست.
آلمان میزبان مظلومی بود رقابت ها رو به بهترین شکل برگزار کرد ولی نخواست از این موقعیت سواستفاده کنه و حق و ناحق کنه ولی بر علیهش هم اقدام مشکوک و ناجوانمردانه کردن
ایتالیا خوبه که استرالیا رو هم با پنالتی اشتباهی برد
دوست دارم پرتغال نتونه از گروهش بياد بالا
فقط هم به خاطر كريستيانا رونالدو چون خيلي قد و پرو هستش.........![]()
آلمان و انگلیس!آلمان به دلیل بی اخلاق بودنشون و کلا خشن بازی کردنشون و الکی بردن جام هاشون تا الان و انگلیس هم به خاطر بازیکناش:رونی و تری و هر چی منچستری و انگلیسیه!
کریس خیلی هم دوست داشتنیو باحاله
اول بشناسیدش بعد اینطوری بگید
من از آلمان متنفرم
علت هم یکی بازی ماشینیو بی تکنیکشون
یکی هم قیافه های بی روحشون
به درخواست دوستان ویرایش شد
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
فکر میکنم باید بهت بگم وقتی کسی میگه مافیای ایتالیا،منظور مافیای ورزشی ایتالیا هستش که با لابی هایی که میزنن همه کاری میکنن که آخرین نمونش محروم کردن فرانک ریبری از فینال بود و توی جام جهانی قبلی هم فرینگس رو قبل دیدار با ایتالیا محروم کردن و بعدش که ایتالیا بردش عذرخواهی کردن بابت محروم کردن اشتباهی فرینگس
شکست آلمان فقط به خاطر خستگی بیش از حد ناشی از 120 دقیقه بازی با آرژانتین بودش در حالی که ایتالیا یه بازی سبک با اکراین رو داشت
Last edited by بردیا; 10-06-2010 at 19:47.
حيف تيم ايران رو نداره كه انتخابش كنمواسه همين ساير تيم ها رو انتخاب ميكنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)