تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 117 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

سلام
    میگم از این آواتار خوشگلا به ما هم میدین؟
    England 4 Ever

2. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام
    میگم از این آواتار خوشگلا به ما هم میدین؟
    England 4 Ever
    چرا که نه دادا! تا این امضاها توسط بچه ها استفاده میه که همشون توی اون نوار هواداری اشتراک دارن.

این نوار هواداری رو میتونید با فرمت psd از لینکای پایین دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم از یه آدرس دیگست:
    کد:

واسه آواتور هم میتونید از همون نوار یا هر علامت و سمبل مرتبط با انگلیس استفاده کنید. ولی ما با دوستان بحثمون بیشتر روی هماهنگیه امضاها بود. ضمن اینکه قرار شده از جمله‏ی:

Three Lions On A Shirt, Jules Rimet Still Gleaming
    All These Years Of Hurt, Never Stopped Me Dreaming

را در امضا ذکر کنیم.
    در کل اگه امضایی از بازیکن مورد نظرتون میخواید، بگید تا ردیف کنم!
    قربون همتون
    یاعلی

4. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

ممنون
    پس منم امضام رو عوض میکنم

6. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به این لینک یه سری بزنید:
    کد:
    گوشه سمت چپ اسم بازیکنان رو نوشته و روی هر کدوم کلیک کنید یه سری اطلاعات خیلی خوب برای اون بازیکن نشون داده میشه. مثل تعداد بازی های ملی و تعداد گل های ملی و باشگاه های بازیکن و تعداد گل زده در هر تیم و...
    جالبه Defoe در 34 بازی ملی که انجام داده 18 تا گل زده. کلا بازیکن خیلی خوبیه.یه چند تا گل قشنگم زده از جمله یه برگردون که دقیقه 1 به منچستر زد توی یه بازی هم که مقابل ویگان بود 5 گل به تنهایی زدش من اگه بودم از اون زیاد استفاده می کردم ولی چون پستش مهاجم دوم مثل رونی هستش احتمال داره نیمکت نشین باشه و جاش هسکی یا کراچ بازی کنن.

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

ممنون میشم دوستمون برای من این عکس را درست کنه:

10. 3 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی مث اینکه ما دشمن زیاد داریم.از طریق پیغام خصوصی هایی که میدن به تیم توهین می کنن

12. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

متاسفانه از حسادته! طرفدارای کدوم تیم اینقدر با هم اتحاد دارن و هماهنگن؟ کدوم تاپیک مثل اینجا بدون اسپم میره جلو و تاپیک مفیدی هستش؟؟! بزار بگن! طوری نیست!

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------

ممنون میشم دوستمون برای من این عکس را درست کنه:

عکسا لود نمیشه عزیز!

14. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مرد شماره 4 سه شیر: استیون جرارد (کاپیتان اول انگلیس در جام جهانی 2010)
    تعداد بازی ملی: 80 بازی

تعداد گل ملی: 16 گل
    تیم باشگاهی فعلی: لیورپول

16. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

رونی و بد اخلاقی هایش / Again, Rooney & his bad temper

ستاره فوتبال انگلیس به خاطر اخلاق بدش باز هم مواخذه شد. جف سلوگیلو داور بازی دوستانه تیم منچستر یونایتد گفت :ستاره منچستر دشنام داد و به راحتی می توانست اخراج شود. او افزود : اگر چنین حادثه ای در جام جهانی تکرار شود او به راحتی کارت قرمز خواهد گرفت. رونی باید یاد بگیرد اخلاقش را کنترل کند، او می تواند از جام کنار گذاشته شود مخصوصا به خاطر نوع گفتارش ! وقتی به داوری نظیر مه توهین می کند پس در قبال سایر داوران نیز از لحن بی ادبانه خود به خوبی استفاده خواهد کرد .! به نظر میرسید رونی اخلاق بد خود ر طی سالهای اخیر بهبود بخشیده بود، از سال 2006 تا کنون وی در تیم ملی کارت قرمز نگرفته است. سلوگیلو افزود : این بی شرمانه است، زمانی که او را در تلویزیون می بینید او بازیکن خوبی است اما وقتی در زمین او را می بینید او به فحش دادن مشغول است. به نظر من رونی به همه مردم بی احترامی کرد، من بسیار نا امید شدم چون او بازیکن محبوب من است ، او همچنان بازیکن محبوب من است ، رونی از من عذرخواهی کرد و پیراهنش را به من داد.

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

اسکولز : کاپلو خیلی دیر جنبید / Scholes : Capello call too late

پل اسکولز تصدیق کرد که اگر زودتر دعوت می شد به تیم ملی باز می گشت. او شانس برگشت به تیم ملی را زمانی داشت که کاپلو به دنبال اضافه کردن با تجربه ها به تیمش برای جام جهانی بود. به هر روی این هافبک با استعداد اذعان کرد اگر این ایتالیایی زودتر گفته بود الان جریان فرق می کرد، این یک تصمیم بزرگ بود و من زمان کافی برای تفکر نداشتم پس تصمیم گرفتم پیشنهاد را نپذیرم، اگر زودتر پیشنهاد می دادند شاید قبول می کردم. در تیم بازیکنانی هستند که نزدیک به 2 سال کنار هم بازی کرده اند اما من مدتی طولانی است که از تیم دور بوده ام، اسکولز با ریو فردیناند نیز همدردی کرد و افزود : من واقعا برای ریو ناراحتم، این ناراحتی فقط برای ریو نیست، برای انگلیس است زیرا او کاپیتان و یکی از ارکان مهم تیم بود.

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

كاپلو گرانترين مربي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي

تهران - فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي انگليس با دستمزد ‪ ۹‬ميليون و ‪۹۰۰‬ هزار دلار عنوان گرانترين مربي رقابت‌هاي فوتبال جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي را به خود اختصاص داد. به گزارش روز سه شنبه ايرنا و به نقل از سايت اينترنتي فوتبال فاينانس، مسئولان فدراسيون فوتبال انگليس با استخدام اين مربي ‪ ۶۳‬ساله ايتاليايي قصد دارند پس از ‪ ۴۴‬سال به مقام قهرماني جام جهاني دست يابند.
    مارچلو ليبي سرمربي تيم ملي ايتاليا نيز با ‪ ۴‬ميليون و ‪ ۱۰۰‬هزار دلار دومين مربي گران قيمت جهاني جهاني ‪ ۲۰۱۰‬است.
    اين مربي پس از قهرماني ايتاليا در جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬اعلام بازنشستگي كرد اما، عملكرد ضعيف اين تيم در جام ملت‌هاي اروپا در سال ‪ ۲۰۰۸‬باعث شد تا بار ديگر ليبي به ميادين فوتبال باز گردد.
    بر اساس اين گزارش، يوآخيم لو در سال ‪ ۲۰۰۶‬جانشين يورگن كلينزمن سرمربي تيم ملي آلمان شد و اين تيم را به فينال يورو ‪ ۲۰۰۸‬رساند اما، در اين مرحله مغلوب اسپانيا شد.
    لو با دستمزدي معادل سه ميليون و ‪ ۳۰۰‬هزار دلار سومين مربي گران قيمت جام جهاني خواهد بود.
    اسون گوران اريكسون سرمربي تيم ملي ساحل عاج با سه ميليون دلار، بيسنته دل بوسكه سرمربي تيم ملي اسپانيا با دو ميليون و ‪ ۲۰۰‬هزار دلار و كارلوس كوئرش سرمربي تيم ملي پرتغال با دو ميليون دلار در رتبه‌هاي چهارم تا ششم اين فهرست قرار دارند.
    همچنين كارلوس آلبرتو سرمربي ملي آفريقاي جنوبي، دونگا سرمربي تيم ملي برزيل، باب بردلي سرمربي تيم ملي آمريكا و رباح سعدان سرمربي تيم ملي الجزاير در مكان‌هاي هفتم تا دهم گران قيمت‌ترين مربيان جام جهاني ايستاده اند.

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

دروازه‌بان اول انگليس كيست؟

اين‌كه چه كسي دروازه‌بان ثابت تيم ملي فوتبال انگليس در جام‌جهاني پيش رو خواهد بود، از سوالات و نكات جالب پيرامون اين تيم در هفته‌هاي اخير بوده است. با اين كه به نظر مي‌رسد در فضاي فقر شديد و محسوس انگليس در اين پست، «رابرت گرين» سنگربان پيشين نوريچ با پيشرفت محسوس سال‌هاي اخيرش گزينه اول فابيو كاپه‌لو براي اين پست جهت مسابقات مهم مذكور باشد، اما شايد «جو هارت»‌ و «ديويد جيمز» هم كم و بيش همين قدر شانس داشته باشند.

به نوشته جام جم و به نقل از AFP؛ مشكل اين است كه چيزي به اسم يك سنگربان ششدانگ در فوتبال انگليس طي 7، 8 سال اخير وجود نداشته و عصر امثال «گوردون بنكس»، «پيتر بوندتي»، «ري كلمنس» و «پيتر شيلتون» تبديل به خاطره‌اي در دوردست و زمانه‌اي غيرقابل تكرار شده است.

ترديد كاپه‌لو براي گزينش يكي از 3 دروازه‌بان فوق به عنوان نفر فيكس با اين كه محصول مستقيم ضعف آنان است اما گرين مي‌گويد همين مساله منفي نيز باعث رقابت سازنده‌اي بين آنان و اعتلاي اجباري سطح‌ كار هر سه نفر شده و اين امر روي هر سه مدعي اثر مثبت گذاشته است.

گرين كه در پيروزي يك ـ 3 اخير انگليس بر مكزيك در مسابقه‌اي تداركاتي دهمين بازي ملي‌اش را تجربه كرد،‌ مي‌گويد: «با وجود تمام اخبار مرتبط با پيشتازي من يا جو هارت در اين رقابت،‌ هر چيزي امكان‌پذير است و امكان دارد جيمز بيشتر از ما در آفريقاي جنوبي درون دروازه بايستد. اين مساله باعث شده همگي تلاش فزون‌تري براي رسيدن به سطح مطلوب داشته باشيم و هر سه نفر پيشرفت كنيم.»

جوهارت كه در استخدام منچسترسيتي است، فصل پيش را به عنوان بازيكن قرضي در بيرمنگام گذراند و در ديدار انگليس ـ مكزيك در نيمه دوم به جاي گرين درون دروازه انگليسي‌ها ايستاد. او مي‌گويد: «ما هنوز به درستي نمي‌دانيم كاپه‌لو كداميك از ما را براي بازي نخست انگليس در جام‌جهاني (22 خرداد ‌ برابر آمريكا در شهر روشتن‌بورگ آفريقاي جنوبي)‌ انتخاب مي‌كند.

حتي اگر آن فرد هم مشخص باشد، تضميني نيست كه در ديدار دوم (در برابر الجزاير در روز 28 خرداد در شهر كيپ‌تاون)‌ باز همان دروازه‌بان به ميدان آيد. كاپه‌لو معمولا راجع به اين گونه مسائل به روشني صحبت نمي‌كند. در اين ميان منتخبين اين پست هر كاري از دست‌شان برمي‌آمده، انجام داده‌‌اند.»

عادت بد
    مدتي هم ديويد جيمز، سنگربان اول انتخابي دن فابيو بود و اين تكرار روند كاري اسلاف وي يعني استيو مك لارن و اسون گوران اريكسون بود، اما دروازه‌بان كنوني پورت‌موث و عضو پيشين ليورپول و استون ويلا 41 ساله شده و بيش از هر زماني آسيب‌پذير است و عادت بد «پرنوسان بودن»‌ خود را همچنان حفظ كرده است.

بن فاستر كه تا يك سال پيش نفر اول دروازه‌بان‌هاي انگليس براي 10 سال آينده نشان مي‌داد بعد از اشتباهات بزرگ و نمايش‌هاي متزلزلش در منچستر يونايتد از ليست دن فابيو خط خورد و حتي الكس فرگوسن سرمربي ابدي(!) منچستري‌ها هم او را جواب كرده است و اگر باشگاه‌هاي نامداري مثل آرسنال و ليورپول چند سالي است به نفرات خارجي براي حفاظت از دروازه خود روي آورده و از المونيا و راينا سود مي‌جويند، اين نيز محصول ضعف دروازه‌بانان انگليسي در سال‌هاي اخير و نتيجه پروسه‌اي است كه برشمرديم.

در اين ميان گرين و هارت مي‌توانند به صعودي كه در سلسله مراتب تيم ملي انگليس در يكي دو سال اخير داشته‌اند، ببالند. آنها در حالي اينك گزينه‌هاي نخست دروازه‌باني اين تيم به حساب مي‌آيند كه پيش‌تر حتي دعوت شدن به اردوي ملي نيز برايشان توفيقي مهم محسوب مي‌شد.

شرايط كنوني دروازه‌باني انگليس به قدري نامطمئن است كه سران فوتبال اين كشور حتي به استفاده از مانوئل المونيا هم براي اين پست فكر كرده بودند. المونيا البته اسپانيايي است، اما چون پاسپورت انگليسي هم گرفته و از بازي در تيم ملي كشورش قطع اميد كرده، بدش نمي‌آيد كه براي انگليسي‌ها به ميدان بيايد و اگر آنها اين دست و آن دست و معطل نمي‌كردند شايد المونيا اينك از مسافران آفريقاي جنوبي مي‌بود.

حس تزلزل
    فقط اين مساله مشخص است كه كاپه‌لو از زمان شروع به كارش در انگليس (دسامبر 2007)‌ هرگز از درون دروازه تيمش احساس اطمينان نكرده و به رغم آزمودن گزينه‌هاي متعدد هنوز هم اين حس تزلزل را در تيم خود دارد.

او در پايان ديدار اخير انگليس با مكزيك نيز خطاب به خبرنگاران صرفا گفت: «من از نمايش گرين و هارت راضي‌ام و ايراد بزرگي در كار آنان نديدم. اميدوارم اين روند ادامه يابد».

18. 6 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اما تو ورژن 2010 این آهنگ به جای کلمه Thirty از واژه All استفاده شده. آهنگ ورژن جدید رو ایشالا آپ خواه کرد.
    اینم آهنگ ورژن 2010:
    کد:
    بعد از تمام دوستان طرفدار تیم ملی انگلستان به عنوان کوچکترین عضو این فروم خواهش می کنم جواب اسپمر ها رو ندید و از طریق دکمه گزارش بدید تا هم پستای مفید تو تاپیکمون باشه و دیگران بیان و استفاده کنند و هم تاپیکمون به سرنوشت تاپیک هندوراس دچار نشه...
    قربون همتون
    یاعلی

20. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •