انصافا تو نیمه دوم قشنگ بازی کردیم !!!
انصافا تو نیمه دوم قشنگ بازی کردیم !!!
سلام.
دوستان من ترجیه میدم بمونم ببینم نتایج پایانی چی میشه.
قرعه آسون قبول,اما قهرمانی ایتالیا فقط بخاطر این بود؟؟!!
بابا نتایج رو دارید میبینید.تیمهای بزرگ رو ببینیند.همون آرژانتین و برزیل هم مقتدرانه نبردن.
ایتالیا همیشه,تا جایی که من یادمه بد شروع میکنه,اما همه میدونیم قهرمانی مهم نه اینکه چند تا گل زدی یا خوردی,شانس آوردیم بیشتر دوستانی که دارن انتقاد میکنن به نظر میاد تیم خودشون هم نتیجه نگرفته وگرنه دیگه هیچی.
من دوست دارم ایتالیا قهرمان بشه,اما هیچی قابل پیش بینی نیست,نتایج رو ببینید متوجه میشید اما باور کنید دوره ی قبل هم همین حرفا زده میشد توی محافل مختلف که ایتالیا ضعیف ,نمیدونم دور اول حذف میشه,اما نام قهرمان جام 2006 چیه؟؟؟؟
به هر حال من به دموکراسی اعتقاد دارم و معتقدم هر کسی حق داره نظر بده اما توهین رو بر نمیتابم.
به امید بازگشت پیرلو و به اوج رسیدن ایتالیا همچون 2006.
داداش ناراحت نشیا اما تورو خدا صحبت فرانسه رو نکن,داشتم بازیشو میدیدم نمیدونم چرا یاد لیگ ایران افتادم
با تشکر.
موفق باشید.
Last edited by farshad_pes9; 17-06-2010 at 11:54.
من هم موافقم ایتالیا بازیهای دوراول مخصوصابازی اولشو افتضاح بازی کرده من دلیلشوخوب نمیدونم اماشاید یه کم زیادی تیمای حریفو دست کم میگیرند چون همیشه ایتالیا جزوتیمای درجه یک طبقه بندی شده وهمیشه قرعه اش طوری بوده که باتیم ضعیف توبازی اولش بازی کرده براهمین زیاد جدی نگرفتند.نمیدونم کی اینو گفته بود که ایتالیاییها وقتی توکام خطرمیرند خطرناک میشند(اصطلاح دقیقشو یادم رفته ) .یادمه توجام ملتهای چندسال پیش همچین آلمانو کرده بود توقوطی (آلمان قهرمان اون دوره شد وایتالیاهمون دوراول حذف شد) که هیچ تیمی تواین چندساله که فوتبال دیدم آلمانو انقدر زجر نداده بود![]()
داداش ناراحت نشیا اما تورو خدا صحبت فرانسه رو نکن,داشتم بازیشو میدیدم نمیدونم چرا یاد لیگ ایران افتادم
با تشکر.
موفق باشید.[/QUOTE]
بازی امشب همه چیزو ثابت میکنه
شما هم انقدر عاشق لیگ برتر هستی همه بازیهارو هم با این لیگ میسنجی
دم همه ی طرفدار های ایتالیا گرم
[/QUOTE]بازی امشب همه چیزو ثابت میکنه
شما هم انقدر عاشق لیگ برتر هستی همه بازیهارو هم با این لیگ میسنجی[/QUOTE]
بله ثابت کرد![]()
بازی امشب همه چیزو ثابت میکنه
شما هم انقدر عاشق لیگ برتر هستی همه بازیهارو هم با این لیگ میسنجی[/QUOTE]
بله ثابت کرد[/QUOTE]
ایتالی
![]()
فرانسه ثابت کرد تیم خوبیه
ولی مربی اشغالی داره
ايتاليا ايتاليا ...
ايشالا قهرمان بشيم.
هميشه شخصيت قهرماني تو ايتاليا موج ميزنه.
viva italia campione.italia sara campione come lanno 2006.sono sicuro che italia e Argentino sono due le squadre che giocono nel finalmente.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)