تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 34 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 338

نام تاپيک: Split/Second

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

موسولیم ...میکشمت...
    سر پیچ آخر... زدی بهم....
    خیلییییییییییییی...
    ))
    بیخیال بابا بازیه دیگه. گفتم اینجا همه با هم دوستیم اما همین که رفتیم تو بازی انگار دشمن قسم خورده شدیم. ولی بت حق میدم تمام بازی اول بودی آخرش ینمه نامردی کردم. sorry

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا؟ ان نیستی دعوتنامه هم برات فرستادم. درست شدولی نیومدی. بابا 4 نفر دیگه هم بیان . من و حسام داریم دو تا ریس میریم دوتایی کلی حال میده تازه اگه بیشتر باشیم حالش بیشتره. بیان دیگه. همه افید.
    من که اونجای خودمو پاره کردم ولی نشد کانکت شم

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان ارتباط از طریق یاهو باشه بهتره. به چند دلیل . اول اینکه خوده بازی چت باکس نداره. بعد اینکه اینجا اسپم بازار نشه. دیگه اینکه هی نخوایم صفحه رو رفرش کنیم بیام ببینیم چی نوشتیم چه تقاضایی داریم. یه مورد دیگه سریعتر میشه صحبت کرد و هماهنگ کرد. اینجا که پست میزنیم مثلا میگم من رفتم بازی بسازم ولی یکی از دوستان چون پست منو ندیده اونم یکی میسازه قاطی پاتی میشه. این ای دی منه : mosolim_safa
    خوشحال میشم یه کنفرانس درست و حسابی بزاریم و با برنامه ریزی دقیق بازی کنیم . یعنی قبل از اینکه بریم تو بازی بیام هماهنگ کنیم کی بازی بسازه بعد وقتی همه آن شدن بیان بگن تا دعوت نامه براشون ارسال بشه. و خلاصه تمام هماهنگی ها از طریق یاهو باشه. بهتر نیست...؟؟؟ برا امروز تجربه خوبی بود (برای بار اول ) من که دل سیر از بازی در اوردم سه تا ریس با حسام و یه ریس هم با عزیز و حسام. ان شاا... که دیگه مشکلات مشابه امروز پیش نیاد که یکی بگه من دعوت نشدم یکی بگه من ساختم بیان و بعضی دوستان هم بدون مشکل کانکت بشن. راستی راجع به کانکت شدن باید بگم که عصر ها و شب ها با مصیبت کانکت میشه و لی صبح مثل هلو میره تو سرور. پس کاش قرار بازی هارو برا صبح بزاریم.
    با تشکر از همه امیدوارم پر حرفی نکرده باشم.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بازیش چطوریه؟ دانلودیه یا باید بخریم؟ چه سیستمی میخواد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من با یوزر Alireza الان آنلاین هستم هرکس خواست بیاد لوله بشه به هم.

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

آیدی منم اینه. Magic_Black2000

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا بازیش چطوریه؟ دانلودیه یا باید بخریم؟ چه سیستمی میخواد؟
    بازیش عالیه..
    میتونس دانلود کنی یا بخری..
    لینک مستقیم و تست شده در بخش دانلود موجوده...
    بازی های جدید را اگر روی سیستمت اجرا کردی این را هم براحتی میتونی بازی کنی.

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان ارتباط از طریق یاهو باشه بهتره. به چند دلیل . اول اینکه خوده بازی چت باکس نداره. بعد اینکه اینجا اسپم بازار نشه. دیگه اینکه هی نخوایم صفحه رو رفرش کنیم بیام ببینیم چی نوشتیم چه تقاضایی داریم. یه مورد دیگه سریعتر میشه صحبت کرد و هماهنگ کرد. اینجا که پست میزنیم مثلا میگم من رفتم بازی بسازم ولی یکی از دوستان چون پست منو ندیده اونم یکی میسازه قاطی پاتی میشه. این ای دی منه : mosolim_safa
    خوشحال میشم یه کنفرانس درست و حسابی بزاریم و با برنامه ریزی دقیق بازی کنیم . یعنی قبل از اینکه بریم تو بازی بیام هماهنگ کنیم کی بازی بسازه بعد وقتی همه آن شدن بیان بگن تا دعوت نامه براشون ارسال بشه. و خلاصه تمام هماهنگی ها از طریق یاهو باشه. بهتر نیست...؟؟؟ برا امروز تجربه خوبی بود (برای بار اول ) من که دل سیر از بازی در اوردم سه تا ریس با حسام و یه ریس هم با عزیز و حسام. ان شاا... که دیگه مشکلات مشابه امروز پیش نیاد که یکی بگه من دعوت نشدم یکی بگه من ساختم بیان و بعضی دوستان هم بدون مشکل کانکت بشن. راستی راجع به کانکت شدن باید بگم که عصر ها و شب ها با مصیبت کانکت میشه و لی صبح مثل هلو میره تو سرور. پس کاش قرار بازی هارو برا صبح بزاریم.
    با تشکر از همه امیدوارم پر حرفی نکرده باشم.
    کاملاً باهات موافقم. در ضمن من دیشب ساعت 11 مثل آب خوردن با اولین کلیک کانکت شدم. ظاهراً فقط بین ساعات 6 تا 11 شب نمیشه راحت کانکت شد. میتونیم قرار ها رو ظهر ها بزاریم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان..

پس تا اینجا 3 تا آیدی یاهو داریم

mosolim_safa
    magik_black2000
    اینم آیدی یاهو من saeed.skystar

الان هر کی میاد آیدیه یاهوش رو بگه که بقیه ادد کنن.

آیدی بازی split second
    hesam
    mosolim
    azizalizad
    mostafa nba
    saeedendgame

قرار بازی امروز ساعت چند باشه؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من adsl 128 دارم و نمی تونم کانکت شم . اولش میگه این یوزر و پس موجود نیست می خوای بسازی . yes رو که میزنم 1-2 دقیقه جون میکنه می گه connection failed . راهنمایی کنید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من adsl 128 دارم و نمی تونم کانکت شم . اولش میگه این یوزر و پس موجود نیست می خوای بسازی . yes رو که میزنم 1-2 دقیقه جون میکنه می گه connection failed . راهنمایی کنید .
    باید چند بار سعی کنید ..چون سرور این بازی بچه ها میگن مورد داره !

یا اینکه قبل از 6 بعد ازظهر یا بعد از 11 شب سعی کن دوباره . درست میشه.

صبها میگن خوب و راحت ساین این میشه !
    .................................................. ..................................
    خوب ساعت چند بیایم امروز !

ساعت 5 خوبه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •