سلام
مخابرات كرمان هنوز ارائه نميده سرويس ADSL رو ؟
سلام
مخابرات كرمان هنوز ارائه نميده سرويس ADSL رو ؟
از یک ماه پیش خبر دارم نمیداده
قراره بده؟
سلام
یه سوال داشتم
منو چند تن از دوستان داریم میام کرمان دانشجو شیم
می خواستم بدونم چه سرویسی و از چه شرکتی واسه ما مناسبه که ترافیکش یک ماهش حداقل 3گیگ باشه و شبا دانلود رایگانش اذیت نکنه
ممنون
دانلود شبانه فقط شاتل داره که 128سرعتش ازساعت 1 تا 6 روی 4 هست افتضاهه!!!
مخابرات کرمان هیچ برنامه ای برای فروش adsl نداره!!!!
دوست عزیز مخابرات کرمان با مشکل شدید پهنای باند مواجه شده!!!الان نزدیک 2 ماهه که پهنای باند استان به طور کامل پر شده و داد همه رو هم در آورده!!!بانکها و بسیاری از ادارت هم مشکل دارن!!!
فعلا اوضاع اینترنت اینجا افتضاحه و اینترنت خوب فعلا وجود نداره!!!
دانلود شبانه رو هم خیلی از شرکتها دارن مثل دیده بان نت،پارس آنلاین،شاتل!!!
البته سرعت دانلود شبانه خیلی خرابه!!روزا هم معمولا پینگ تایم به شدت بالا میره تا حدود ساعت 6-7 بعد از ظهر!!!
من پارس آنلاین دارم چون سرویس هاش حالت burst دارن و بیشتر از چیزی که خریدی می تونی استفاده کنی من قبلا(3 ماه پیش) با 200kb دانلود میکردم روز و شب هم فرقی نداشت الان خیلی کند شده!!!
البته پارس آنلاین دیگه تا حل شدن مشکل اینترنت کرمان adsl نمیفروشه!!!
من شاید برم از مبین نت وایمکس بگیرم!!!!
کسی نگرفته؟
لجن شده این اینترنت کرمان.
هر روز گند تر از دیروز !
یه میدون داشت این شهر 4 راه کردن !
مشتی گاو و گوسفند چرون چوپون بی سواد دزد شدن برنامه ریزان و مدیران این خراب شده !
بی ادبی مارو ببخشید ولی متاسفانه حس نشنالیستیمون ! نمیتونه این وضع اسفبارو تحمل کنه !
سلام
من از وایمکس مبین نت (اینترنت پر سرعت بی سیم) استفاده میکنم با توجه به اینکه تازه اومده و قیمتش مناسبه راضیم
سرویس تابستونی اش رو با 100 گیگا بایت ، یکساله ، 240 هزارتومن خریدم که مودم و هزینه نصبش (مجموعا 80+20 هزار تومن) مجانی شد در ضمن از 2 تا 8 صبح و جمعه ها دانلودش رایگانه البته این دانلود رایگان روی همه سرویساش هسته
خیلی هم زود وصلش کردن . آدرسشم اینه:
کرمان - خیابان ابن سینا _ ساختمان شیوا _ طبقه 4
شرکت آریا گستر کارمانیا تلفن - 2264606
سلام
من از وایمکس مبین نت (اینترنت پر سرعت بی سیم) استفاده میکنم با توجه به اینکه تازه اومده و قیمتش مناسبه راضیم
سرویس تابستونی اش رو با 100 گیگا بایت ، یکساله ، 240 هزارتومن خریدم که مودم و هزینه نصبش (مجموعا 80+20 هزار تومن) مجانی شد در ضمن از 2 تا 8 صبح و جمعه ها دانلودش رایگانه البته این دانلود رایگان روی همه سرویساش هسته
خیلی هم زود وصلش کردن . آدرسشم اینه:
کرمان - خیابان ابن سینا _ ساختمان شیوا _ طبقه 4
شرکت آریا گستر کارمانیا تلفن - 2264606
عزیز شما سرعت دانلودت چند هست؟!!!
ضمنن دیده باننت سرعت دانلود شبانش هنوز افت نداره....
یه نظر سنجی هم گذاشته بود که راضی بودن..
قثط جدیدا به شرکتا فقط 512 به بالا می ده ظاهرا...
قبلا به دانشجوها هم می داد سرویس 512 با کارت دانشجویی باز سوال کنید..
فقط سرویس 512 فایده داره چون که دقیقا سرعت سرویس رو می ده...پایین تر دیگه افتضاح می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)