تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 16 اولاول ... 61213141516
نمايش نتايج 151 به 159 از 159

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011 | پیش فصل

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آمريكايي‌‌ها خواهان همكاري با كلينزمان مي‌شوند

به نقل از لوس‌آنجلس‌ تايمز، يورگن كلينزمان، مربي 46 ساله كه چهار سال قبل در جام جهاني تيم كشورش را هدايت كرد و آن را به مقام سوم رساند، اكنون نامزد جانشين باب برادلي، سرمربي چهار سال اخير اين كشور است.
    آمريكايي‌ها كه هنوز تكليف همكاري خود را با باب برادلي مشخص نمي‌ببينند، اقدام به مطالعه بر عملكرد مربي آلماني مقيم لوس‌‌آنجلس كرده تا در صورت قطع اميد از مربي كنوني، به سراغ وي بروند.
    مقامات مسئول در فدراسيون آمريكا قرار است اوايل هفته آينده با برادلي جلسه بگذارند و براي دور جديدي از همكاري مشترك تلاش كنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ضمن تمجيد از عملكرد لو در آلمان
    رائول: آينده فوتبال متعلق به اسپانيا است

خبرگزاري فارس: مهاجم بزرگ و خريد تازه تيم شالكه آلمان گفت: آينده فوتبال متعلق به اسپانيا است.

به گزارش خبرگزاري فارس، رائول گونزالس كه تابستان سال جاري بالاخره از حضور در جمع كهكشاني‌‌هاي رئال مادريد دل كند و راهي گيلزن‌كرشن شد تا براي آبي‌پوشان دربوندس‌‌ليگا آلمان به ميدان رود، در گفت‌وگو با نشريه هفتگي كيكر به نكات مختلفي اشاره كرد كه مشروح آن در پي‌ مي‌آيد:

*آقاي رائول، چه چيز اينجا توجه شما را به خود جلب كرده؟
    كالباس و سوسيس! در آلمان مردم مرتب سوئيس سرخ و كباب شده مي خورند. درست است؟

* بله.خودتان امتحان كرده‌ايد؟
    بله. مزه خيلي خوبي دارد.

*بزرگترين تغيير در زندگي شما براي تطابق با محيط آلمان چيست؟
    همين اوقات صرف غذا. ما از گذشته در خانواده‌مان اوقات صرف غذا مثل آلماني‌ها داشتيم.

*چه چيزي در بدو حضور توجه‌تان را در اينجا به خود معطوف كرد؟
    استقبال باشكوهي كه در بدو حضورم در شهر گيلزن ‌كرشن مردم از من كردند، خارق‌العاده بود. هواداران اينجا فوق‌العاده عالي هستند و ديگر اين كه از طرف باشگاه حمايت لازمه را كسب كردم. به عنوان مثال موقعي كه مي‌خواستم دنبال مدرسه براي فرزندانم بگردم، باشگاه به من خيلي كمك كرد. اين كار باعث راحتي من و خانواده شد كه بابت اين، از همه تشكر مي‌كنم.

* از شكل معرفي‌تان در گيلزن‌كرشن راضي هستيد؟
    بله. خيلي پرهياهو بود. متاسفانه در گذشته و در دوران ورزشي‌ام فرصتي براي بازي در ورزشگاه ولتينز‌آره‌نا كه ورزشگاهي خارق‌العاده است، نداشتم. بابت اولين بازي خانگي فصل در اين ورزشگاه، فوق‌العاده خوشحال و بي‌تاب هستم.

*از زمان حضور تا امروز با مشكلي هم مواجه شده‌ايد؟
    به هيچ‌وجه .خانواده‌ام هيچ‌ كمبودي ندارد. شايد چيزهاي كه در سوپرماركت‌هاي اينجا است،‌ ظاهري متفاوت با آنچه در اسپانيا عرضه مي‌شود، دارند؛ ‌ولي وقتي كه درب‌شان را باز مي‌كنيم، محتوي‌شان فرقي ندارد.

*با زبان آلماني چكار مي‌كنيد؟
    الفبا را ياد گرفته‌ام. در حال يادگيري برخي كلمات فوتبالي و روزمره نيز هستم.

*واژه دربي را متوجه مي‌شويد؟
    البته كه متوجه مي‌شوم. مي‌دانم بايد تحت هر شرايطي در دربي منطقه با بروسيادورتموند برنده شويم. بايد با اين كار به هواداران‌مان شادي و نشاط ارزاني كنيم و البته در پايان فصل در جدول جايگاهي برتر از بروسيادورتموند داشته باشيم.

*از نظر ورزشي شروع كار با شالكه چگونه بود؟
    از اولين بخش كار با تيم خيلي راضي هستم. با شور و شوقي وصف‌ناپذير در جلسات تيم حاضر شده و كار مي‌كنم. مي‌خواهم هر چه سريع‌تر به شيوه‌ و سبك‌هاي تمريني اينجا عادت كرده و خودم را در تيم بشناسم.

* پيش‌تر در تمرينات شما با توپ هاي مديسين‌بال آشنا شده‌ايد. در قياس با فرهنگ تمرينات رئال‌مادريد، از كار با اين توپ‌ها شوكه نشديد؟
    بايد اعتراف كرد كار با آن، چيزي كاملا متفاوت با آنچه قبلا در رئال انجام مي‌شد، بود. من به اين فرم تمرينات از زمان حضور در اسپانيا آشنا نبودم؛ ولي از نظر من كاركردن با اين وسيله هيچ اشكالي ندارد. از زماني كه با اين وسيله كار مي‌كنم، آماده‌تر هستم. با مديسين بال مشكلي ندارم. بايد در نظر گرفت در سه جام بايد بازي كنيم. پس لازم است كه از لحاظ جسماني همه چيز آماده باشد.

* اكنون در چه شرايط آمادگي بسر مي‌بريد؟
    سعي مي‌كنم تا شروع بوندس‌ليگا كاملا در اوج آمادگي قرار بگيرم. در كل مي‌خواهم با كسب آمادگي تا جايي كه امكان دارد، به تيم كمك كنم.

*در اين مدت كه اينجا هستيد، با رودفان ‌نيستلروي، زوج مكمل سابق خود در خط حمله رئال، درمورد بوندس‌ليگا صحبت كرده‌ايد؟
    بله البته.

* او به شما نسبت به سبك بازي فيزيكي اينجا، هشداري نداده؟
    در اين باره چيزي نگفت. خودم از قبل مي‌دانستم كه در بوندس‌ليگا بسيار به قواي جسماني بها داده مي‌شود. ولي بايد در نظر گرفت در همه ليگ‌ها به قواي جسماني چنين توجهي مي‌شود.

*شما يا نيستلروي،‌ كداميك بيشتر گل مي‌زنيد؟
    رود بيشتر مي‌تواند گل بزند. از نظر من همين كه شالكه پايان فصل اول شود، عالي است و مشكلي وجود ندارد.

*باوجود گذشت مدتي ، هنوز هم خيلي‌ها هستند كه باور ندارند مادريد را ترك كرده و اينك در آلمان باشيد. واقعا چه دلايلي براي ترك داشتيد؟
    من نياز به تغيير تيم داشتم. مي خواستم با خانواده زندگي خارج از كشور را تجربه كنم. شالكه و همچنين شخص فليكس ماگات، خيلي زياد براي جذب من تلاش كردند. آن هم در مدتي طولاني و بسيار جدي. به اضافه اين كه شالكه باشگاهي با قدمت است. تيم آن در رده بالاي بوندس‌ليگا حضور دارد و در ليگ قهرمانان نيز است. اين نكاتي كه گفتم، خود دلايل زيادي براي اين امر هستند.

*چه برداشتي از فليكس ماگات داريد؟
    او يك مربي به واقع بزرگ در كل بوندس‌ليگا است. از اهداف بزرگي كه او و باشگاه تعقيب مي‌كنند، اطلاع دارم، زيرا از پنجاه سال قبل شالكه دنبال كسب قهرماني آلمان است. پس اين حضور چالشي است كه از آن لذت خواهم برد.

*شما مي‌توانستيد به كشوري ديگر نقل مكان كنيد. خيلي جاه طلب هستيد كه در ليگي يك درجه پايين‌تر ادامه فعاليت دهيد؟
    كل دوران ورزشي‌ام مملو از حضور در رقابت‌هاي بيشمار بوده و خودم را اينگونه سنجيده‌ام. تصور مي‌كنم هنوز هم از مي‌توانم از قابليت‌هايم استفاده كنم. بيش از هر چيز، همين نكته كه مربي تيم به كارم باور دارد، برايم بسيار مهم است.

*ماگات در سال‌هاي اخير موفق‌ترين مربي بوندس‌ليگا بشمار رفته است. شما در دوران ورزشي‌تان به عناوين مهم بسياري مثل ليگ قهرمانان اروپا رسيديد. كسي مثل شما مي‌تواند روحيه پيروزي‌طلبي را به تيم تزريق كند؟
    اين كار را مربي انجام مي‌دهد. ماگات چنين روحيه‌اي را در تيم زنده مي‌كند. از آن دسته آدم‌هايي است كه مرتب دنبال موفقيت و پيروزي هستند. از اين جهت مطمئن هستم تيمي قدرتمند را معرفي مي‌كند تا موفقيت‌ بدست آورد. من هم به عنوان بازيكن، عاشق كسب موفقيت هستم.

* در دو سال آينده درخواب و خيال كسب عنوان با شالكه هستيد؟
    بله. واضح است كه قهرماني آلمان هدف باشگاه است. اميدوارم باكمك تيم بتوانم چنين عنواني را به هواداران پيشكش كنم. اجازه دهيد بگويم شالكه بهترين هواداران آلمان را دارد. ديگر اينكه ما مي‌خواهيم در ليگ قهرمانان اروپا تا جايي كه امكان دارد، صعود كنيم.

*به نظر شما شالكه تا چه حد قدرت دارد؟
    در تيم كيفيت بالايي چه از جنبه ورزشِي و چه از نقطه نظر نيروي انساني موجود است. احتمال دارد بازيكنان جديد ديگري هم به جمع ما اضافه شوند.

*شما مرد ركوردها هستيد. تاچه حد براي‌تان مهم است كه بيلان 66 گل زده در ليگ قهرمانان اروپا را ارتقا دهيد؟
    بديهي است كه اين امر به من خيلي انگيزه مي‌دهد. البته ما در وهله نخست مي‌خواهيم برنده بازي‌ها شويم. در اين بين اگر بتوانم گلي هم به ثمر رسانم، معلوم است كه فوق‌العاده عالي مي‌شود.

*اين مساله كه بلافاصله با پايان دوران حضورتان در تيم ملي، اسپانيا قهرمان جهان شد، تا چه حد برايتان دردآور بود؟
    به اين سئوال اينگونه پاسخ مي‌دهم كه چنين موضوعي بيشتر موردي حاشيه‌اي است. من براي تيم ملي نيز مثل باشگاه هر آنچه را كه در توان داشتم، خرج كردم. فقط در اين بين بايد در نظر گرفت موفقيت‌هاي ملي طي دو سال اخير نمايان شد. به نظرم دراين مدت تيم ملي رشد مهمي داشت.

*فكر مي‌كنيد اين شور و هيجان بوجود آمده در اسپانيا در سال‌هاي آتي همچنان حفظ شود؟
    هرچند در فوتبال نمي‌توان براي آينده از قبل پيش‌گويي كرد؛ اما باور دارم آينده نيز متعلق به اين تيم است. كادرتيم كماكان قدرتمند باقي خواهد ماند. پديده‌هاي توانمند زيادي نيز به آن اضافه خواهند شد. اسپانيا پيشرو يك فوتبال پرنشاط و تماشاگرپسند است كه هركس به تماشايش بنشيند، لذت مي‌برد.

*راستي از درخشش تيم ملي آلمان در جام‌جهاني شگفت زده نشديد؟
    چطور؟ وضعيتش مثل هميشه بود و تا پايان جام، حضوري فعال داشت. در جام‌ملت‌هاي اروپا 2008 نيز دربازي فينال بود. جالب اين كه در جام جهاني اخير و 2006 سوم شد.

*فكر مي‌كنيد تيم ملي آلمان يكي از رقباي قدر اسپانيا در آينده باشد؟
    ببينيد، آلمان‌ها هميشه يك پاي كسب جام ها هستند. اين موضوع به همين سادگي است. يواخيم لو، سرمربي تيم ملي اين كشور فوق‌العاده عالي كار مي‌كند.از نظر من او تركيبي همگون از بازيكنان مجرب مانند كلوزه با بازيكنان جوانتر مثل شواين‌اشتايگر و مولر پديد آورده است.

*توانايي اين بازيكنان در جام‌جهاني شما را مجاب كرد؟
    بله كاملا.آلمان تعادل درستي ميان قواي فيزيكي و قابليت فني ايجاد كرد و تكامل بخشيد.اما يك مساله برايم مثل روز روشن شد كه يك تيم آلماني بخاطر سعي و تلاش خاص خودش هيچوقت بازنده نمي‌شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

وولفسبورگ در آستانه خرید رایان بابل

به نظر می رسد که سران باشگاه آلمانی با پیشنهاد 9 میلیون پوندی شان در آستانه جذب مهاجم هلندی لیورپول می باشند.

سایت گل- به نظرمی رسد که پیشنهاد 9 میلیون پوندی سران وولفسبورگ برای جذب رایان بابل، با موافقت مسئولان باشگاه لیورپول همراه بوده است

استیو مک لارن مربی جدید باشگاه وولفسبورگ تمایل زیادی دارد تا این مهره هلندی را به رختکن تیمش آورده تا بدین ترتیب به تقویت تیمش برای شرکت دررقابتهای لیگ اروپا بپردازد

طبق گزارش منتشره در میرر،مذاکرات میان سران دو باشگاه روز دوشنبه ادامه یافت ولی برای برای صورت پذیرفتن این انتقال، بابل می بایست با این پیشنهاد موافقت کند.این ستاره هلندی که در سال 2007 از رختکن آژاکس به لیورپول پیوست، هرگز نتوانست در رختکن آنفیلد تاثیرگذار ظاهر شود و اکنون نیز زیر نظر هاجسون، مهره ای کلیدی تلقی نمی شود.

از سوی دیگر سران باشگاه بیرمنگام سیتی نیز نسبت به جذب او ابراز تمایل کرده اند ولی به نظر می رسد که مسئولان وولفسبورگ پروپاقرص ترین مشتری این ستاره هلندی هستند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تقديري تازه از فرزند بوندس‌ليگا
    بكن‌باوئر عضو افتخاري هيات رئيسه اتحاديه فوتبال آلمان شد

به نقل از خبرگزاري ورزش اين كشور، در حاشيه اجلاس اخير اين سازمان فرانتس بكن‌باوئر، كاپيتان، مربي و رئيس اسبق بايرن‌مونيخ با اين عنوان برگزيده شد.
    راينهارد رائوبال، مدير اين سازمان گفت: بكن‌باوئر فرزند بوندس‌ليگا است.او چندين دهه در نقش‌هاي گوناگون خدمات زيادي به بوندس‌ليگا كرده است. ما نيز به پاس احترام و قدرداني از او اين عنوان را عطا مي‌كنيم.
    كاپيتان و سرمربي اسبق تيم ملي آلمان پس از گرهارد مايرفورفلدر و ويلفريد اشتراوب، سومين عضو افتخاري هيات رئيسه اين سازمان محسوب مي‌شود.
    پس از اين عنوان چهره 64 ساله ژرمن‌ها اظهار داشت: احساس بسيار خوبي از اين افتخار دارم. البته مشخص است كه اولين افتخاري كه در سال‌هاي اخير كسب كردم،‌ نيست.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ريبری:فان خال مربی و دوست من است

سایت گل - به گزارش وب سايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،فرانک ريبری،هافبک فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ در مصاحبه اي اعلام کرد که که فصل جديد برای او فوق العاده خواهد بود.

اين ستاره فرانسوی در اين باره گفت: فصل گذشته مشکلات زيادی بين من و فان خال وجود داشت و ما نمي توانستيم همديگر را درک کنيم،من فکر مي کنم که اين فصل برای من بسيار عالی و فوق العاده خواهد بود،در حال حاضر همه چيز عوض شد و فان خال به غير از اينکه مربی من است،مانند دوست من مي ماند.

او در نهایت می گوید: من قرارداد خود را با بايرن تا سال 2015 تمديد کردم و از اين کار بسيار خوشحال هستم،بايرن،باشگاه بزرگی است که در آن بزرگان زيادی حضور دارند و به همين خاطر به راحتی مي توانم تا پنج سال ديگر هم در اين باشگاه بازی کنم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کروس:آماده بازی به عنوان مهاجم هستم

سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،تونی کروس،هافبک باشگاه بايرن مونيخ در مصاحبه اي اعلام کرد که در صورتی که مربی تيم از من بخواهد آماده بازی در هر پستی خواهم بود.

او در اينباره گفت: من دوست دارم که به عنوان مهاجم بازی کنم،تمريناتی که ونگال برای ما در نظر گرفته است به طوری است که من ميتوانم در هر پستی در وسط زمين بازی کنم،ونگال تمرينات زيادی را که برای مهاجمان در نظر گرفته ميشود به من داده است و به همين خاطر ميتوانم به عنوان مهاجم هم به بايرن کمک کنم،

او ادامه می دهد:در حال حاضر در خط ميانی بايرن بازيکنان زيادی وجود دارند که کيفيت بازی بسيار بالايی دارند،اما من سعی ميکنم که در ترکيب اصلی تيم باشم. من فکر ميکنم که در هر پستی بايد دو بازيکن هم سطح در هر باشگاهی وجود داشته باشد،چون امکان مصدوميت بازيکنان بسيار بالاست و بازيها هم به صورت فشرده برگزار خواهد شد،اميدوارم که فصل خوبی را در بايرن داشته باشم.

کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هوينس:پزشکان هلندی احتياج به عينک دارند

قصد داريم که از فدراسيون فوتبال هلند،خسارت دريافت کنيم...

سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،اولی هوينس،رئيس باشگاه بايرن مونيخ در مصاحبه اي با بيلد درباره مصدوميت آرين روبن،هافبک باشگاه بايرن مونيخ صحبتهايی انجام داد.
    اولی هوينس مانند کادر پزشکی بايرن،پزشکان هلندی را مقصر اصلی مصدوميت آرين روبن ميداند. او در اينباره گفت: در باشگاه بايرن مونيخ بهترين،پزشک جهان مشغول به کار است،اگر پزشک تيم ملی هلند متوجه مصدوميت شديد روبن نشده است به نظر من احتياج به عينک دارد،هلندی ها بسيار اشتباه بزرگی کردند که اجازه بازی به روبن دادند،او حتی يک ثانيه هم نبايد بازی ميکرد،در حال حاضر جواب اين اشتباه هلندی ها را ما بايد بدهيم،ما در حال حاضر قصد داريم که از فدراسيون فوتبال هلند،خسارت دريافت کنيم.

داره خودمونی میشه Bilbo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

برنامه کلیه مسابقات این فصل بوندس لیگا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امشب ساعت 20:30 به وقت آلمان بوندس لیگا با بازی بایرن-ولفسبورگ شروع میشه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولیچ هم به لیست مصدومان بایرن اضافه شد

سایت گل- لوئیس فان خال، سرمربی هلندی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که ایویکا اولیچ، ستاره تیمش به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو برای مدت نامعلومی از میادین ورزشی به دور خواهد بود.

اولیچ زمانی که در اردوی تیم ملی کشورش به سر می برد، از ناحیه زانو مصدوم شده است و اکنون انتظار می رود که برای چند هفته ای از میادین ورزشی به دور باشد؛ البته هنوز مدت زمان دقیق مصدومیت او مشخص نشده است.

مربی هلندی بایرن در صحبتهایی به آژانس خبری AFP گفت:« این تشخیص خبر دردناکی برای ماست.پزشک تیم تصمیم گرفت تا مراحل درمانی را آغاز کند؛ البته عمل جراحی لازم نیست ولی برای بازگشت اولیچ به زمان زیادی نیاز داریم.»

خبر مصدومیت ستاره کروات بایرن در حالی منتشر می شود که آرین روبن نیز به دلیل مصدومیت شانس همراهی باواریایی ها را ندارد و فان خال معتقد است که ستاره هلندی تیمش که یکی از مهره های کلیدی بایرن در رقابتهای فصل گذشته بود، نخواهد توانست زودتراز اکتبر به میادین بازگردد.

فان خال ادامه داد:« دکتر هانس ویلهلم مولر وهلفارت ، پزشک تیم، روبن را به تعطیلات فرستاده. این به او آرامش خواهد داد و امیدوارم که پس از آن بتواند تمرینات تیم را پی بگیرد.»

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •