نه اولین جایزش free play بود .این که چند ماه از روش گذشته که!
بعدشم IGF فستیوالی بود که مهدی بهرامی توش شرکت کرده بود!
این رو من نمیدونم که مهدی بهرامی بوده یا نه!
به هر حال نوشته فبریه 2011 که چند ماه پیش بود!
IGF فکر کنم جشنواره بعدی باشه
نه اولین جایزش free play بود .این که چند ماه از روش گذشته که!
بعدشم IGF فستیوالی بود که مهدی بهرامی توش شرکت کرده بود!
این رو من نمیدونم که مهدی بهرامی بوده یا نه!
به هر حال نوشته فبریه 2011 که چند ماه پیش بود!
IGF فکر کنم جشنواره بعدی باشه
به هر حال این فایلی که دادی زمانش گذشته!
فرهود فرمند به بازی گرگین پیوست! + تصاویری از بازی
]فرهود فرمند برنده ی تندیس بهترین بازی در جشنواره بازی های رایانه ای تهران با بازی “کوهنورد” به استودیوی فطرس پویا رایانه ملحق شد تا هدایت تیم گیم پلی بازی “گرگین” را برعهده بگیرد.
تقریبا این اولین بار است که در ایران یک بازی ساز بزرگ و شناخته شده به گروه دیگری ملحق می شود تا با همدیگر کار را به پیش ببرند.
این اتفاق واقعا خرسنده است. همین الان تعداد استودیوهای بازی سازی که کمبود بودجه دارند و نیروی کافی نیز ندارند بسیار زیاد است. اگر فرهنگ چنین ادغام هایی جا بیفتد، این استودیوها می توانند با هم ترکیب شده و اثری به مراتب بهتر را بسازند.
طبق آخرین اخباری که از بازی گرگین داریم، با اضافه شدن فرهود فرمند قرار است تغییرات زیادی در بخش گیم پلی بازی اضافه شود.[/%"]
[/
[
[
دنیای بازی
اینو خودم اضافه کنم که گرگین با udk ساخته میشه
چرا اینا همش به فکر ساخت بازیای تاریخی و افسانه این ؟
خب یه بازی زمان حال بسازن![]()
ما کلا همه چیمون از گذشته هست . فلان کس چنین گفت و چنان کرد و ...چرا اینا همش به فکر ساخت بازیای تاریخی و افسانه این ؟
خب یه بازی زمان حال بسازن
باید سوخت و دم نزد![]()
کاملا موافقم![]()
سلام به اعضای بازی سازی p30world،
من نمی دونستم که یه همچین سایت ایرانی هم در باره بازی سازی هست، من بیشتر به GameDev.net سرمی زدم، ولی الان بیشتر اینجا میام.
تا چند وقت دیگه تصاویری از بازی ایرانی براتون آپ می کنم که در آینده اتفاق می افته.چرا اینا همش به فکر ساخت بازیای تاریخی و افسانه این ؟
منتظر باشید..........
اون بازیه که دارن با UDk میسازن ! اسمش یه همچین چیزایی بود " آکسیمان " کاملا مدل های بازی section رو کشیده بود بیرون و تو بازیش ازش استفاده کرده بود . من نمیدونم چرا اینجوری کار میکنن . خجالت هم خوب چیزی هست . بازی قبلی این گروه که مدل کاراکتر اصلیش از مدل های آماده پوزر بود . اینم از این بازیشون !!! این میشه که گیمر ها ، دیگه به بازی های ایرانی علاقه نشون نمیدن . من برات خواستی مدل هاش رو میکشم بیرون بهت نشون میدم تا کاملا مطمئن بشی . حتی متریال هاش هم هست و تکسچر هاش و ... حتی انیمیشن هاش .
عزیزم چرا قصاص قبل جنایت می کنی؟؟؟؟ون بازیه که دارن با UDk میسازن ! اسمش یه همچین چیزایی بود " آکسیمان " کاملا مدل های بازی section رو کشیده بود بیرون و تو بازیش ازش استفاده کرده بود . من نمیدونم چرا اینجوری کار میکنن . خجالت هم خوب چیزی هست . بازی قبلی این گروه که مدل کاراکتر اصلیش از مدل های آماده پوزر بود . اینم از این بازیشون !!! این میشه که گیمر ها ، دیگه به بازی های ایرانی علاقه نشون نمیدن . من برات خواستی مدل هاش رو میکشم بیرون بهت نشون میدم تا کاملا مطمئن بشی . حتی متریال هاش هم هست و تکسچر هاش و ... حتی انیمیشن هاش .
نه ما موتورو از ب بسمه الله خودمون نوشتیم، اینم یه شات از ادیتورشه البته این عکس قدیمیه!!
این عکس فقط یه صحنه برای تست ادیتوره و ربطی به بازی نداره.
بتون قول میدم که این بازی ،بازی متفاوتیه ،فعلا قرارهFPS باشه، اسمش هنوز قطعی نشده ، به محض قطعی شدن اعلام میکنم.
خدا خیرتون بده یه کار درست دارید میکنید . من اینجوری گفتم که اگه اونه جریان رو دوستان بدونن . بازی شما با موتور اختصاصی خودش که جای خود داره . واقعا بهتون تبریک میگم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)