من نقدهای فراستی رو همیشه دنبال کردم از رک گوییش خوشم میومد و یه چیزی که هست واقعا ایرادهایی که از فیلم میگیره فنی و درسته ...بنابراین نمیشه نقدی که روی فیلم جرم گفت ربطی به جعفر پناهی داشته باشه .کلا قبل از ماجرای پناهی هم با فیلمهای کیمیایی مشکل داشت....کیه که به فیلمهای بعد از اعتراض کیمیایی (به جزو بعضی نوچه هاش ) اسم فیلم بذاره...من خودم کیمیایی رو دوست دارم ولی نه کیمیایی سربازهای جمعه و حکم و رئیس که بیشتر پرت و پلان تا فیلم.یه مثال هم زد فیلمی که سرتاسر از شرافت و غیرت حرف می زنه یه دفعه قهرمان فیلم زنش رو تقدیم به دوستش می کنه این دیگه غیرت و شرف نمیشه اسمش رو گذاشت .گیر اصلی فراستی به اینه که کسی داره این حرفها رو می زنه که حتی در فیلم خودش هم به اون احترام نمی گذاره(اونایی که فیلم بلوچ رو دیدن حتما صحنه های مربوطه رو بیاد دارن...شخصیت باشرف بلوچی که با همون شرافت به زنش خیانت می کنه اون هم نه یکبار و دوبار)....ولی به کار بردن همچین واژه ای اونهم در تلویویزیون بدون توجه به حرمت یه فیلمسازی مثل کیمیایی کار زشت که چه عرض کنم چیزی بیشتری بود....ولی همونطور که یکی از دوستان گفتن همون که سر حرفش وایساده قابل احترامه....نقد ایران یه همچین آدمهایی رو نیاز داره که بیاد با امثال فرح بخش طرف بشه و فیلمهاش رو مزخرف بخونه...حیف که با یه حرف تیشه به ریشه خودش حداقل تو تلویزیون زد....
نبود امسال فراستی میشه برنامه امشب یه برنامه بیروح و بی کشش که شده جا داره تشکر کنم از ...ممنونم از...برنامه عالی تبین شده....