سلام
خط من رو 2 مگ بسته شده(دقیقاً 2048 و آپلود هم 508) این کیفیت خوبه یا بد یا معمولی ؟؟
در ضمن من از چندین شرکت پرسیدم گفتند که منطقه ما بالای 512 را Support نمیکنه قضیه چیه ؟؟ یعنی ممکنه که بخاطر همین باشه ؟؟
سلام
خط من رو 2 مگ بسته شده(دقیقاً 2048 و آپلود هم 508) این کیفیت خوبه یا بد یا معمولی ؟؟
در ضمن من از چندین شرکت پرسیدم گفتند که منطقه ما بالای 512 را Support نمیکنه قضیه چیه ؟؟ یعنی ممکنه که بخاطر همین باشه ؟؟
کیفیت متوسط وخوب هست.
درمورد اون شرکتها هم باید بگویم اگر راست بگویند بله بعضی جاها انقدر نویز زیاد هست که SNR به قدری پایین میاد که اصلاً ارتباط برقرار نمی شود و یا هی قطع می شود .
چون وقتی نویز زیاد باشد اگر سرعت بالا ببندند snr به شدت افت پیدا می کند.
مساله بعدی هم کیفیت پایین کابلهای مخابرات هست و فاصله بین مرکز مخابراتی تا مشترک هست که ان هم تاثیر می گذارد .
دوستان ؛
من با مودم D-Link مدل 2500U مشکلی دارم.
وقتی که آنرا روی حالت Bridge تنظیم می کنم ، وقتی مودم reset میشه و بالا می آد ، خیلی طول میکشه تا کارت شبکه اونو شناسایی کنه . بعضی وقت ها اصلا روی گزینه aquiring می مونه و در برخی مواقع با حالت limited connectivitity و علامت مثلث زرد رنگ روی آیکون کارت شبکه ، سرانجام وصل میشه. این مشکل در حالت PPOE وجود ندارد. حدس می زنم که مودم در معرفی آدرس IP اتوماتیک به کارت شبکه مشکل داره چون وقتی IP رو به صورت دستی به کارت شبکه ام می دم مشکل حل میشه.
یکی از دوستانمان به نام parsa 5564 قبلا در این تاپیک مطالبی را عنوان کرده اند که بسیار مفید است و من لینک آنرا برایتان می گذارم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
snr خط شما کم هست اون هم به این دلیل که سرعتتون روی 6 مگ بسته شده اگر مشکل قطع و وصلی دارید بهتره بگید سرعتتون رو بیاره پایین.
یک سوال داشتم:
ممکنه خط یکی روی 6 مگ بسته شده باشه ولی حداکثر سرعت اینترنتی که ازش استفاده می کنه مثلا 1.5 مگ باشه ، یعنی از خطوط تلفنی که بین مرکز مخابرات تا خونه هست حداکثر 1.5 مگ در ثانیه دیتا عبور می کنه اونوقت snr چطوری به 6 مگ بستگی پیدا می کنه؟
ممنون می شم توضیح بدید
Last edited by koorosh2500; 01-12-2010 at 13:21.
سلام
اگه میشه مال منو هم بصورت کاملا حرفه ای بررسی بفرمائید...
سرویس ADSL 256 مخابرات شهرستان گنبد کاووس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویز خطت بسیار کم هست و بسیار عالی
atteuation یا میرایی سیگنال هم خیلی خوب هست .
کیبفیت سیم کشی بسیارعالی هست .
10 تا 12 mbps را به راحتی جواب میده.
بستر شما 6 مگ هستش پس snr شما به 6 مگ مربوط میشه. اگر تا 1.5 مگ بیشتر نمی تونید استفاده کنید یعنی اینکه isp از طریق اکانتیگ خودش سرعت شما رو محدود کرده.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)