تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 18 اولاول ... 612131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 180

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لالیگای اسپانیا / قهرمانی بارسلونا / مسی برنده کفش طلای اروپا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آرسن ونگر: امیدوارم بتوانم فابرگاس را متقاعد به ماندن کنم

سرمربی فرانسوی امیدوار است حداقل یک فصل دیگر فابرگاس را در اختیار داشته باشد.

سایت گل - به گزارش نشریه دیلی میرر، آرسن ونگر، سرمربی تیم آرسنال، قصد دارد سسک فابرگاس را متقاعد کند تا نظرش در مورد ترک باشگاه را تغییر دهد.

اگرچه این بازیکن کاتالانی اعلام کرده که می خواهد به باشگاه دوران نوجوانی اش بازگردد اما مسئولان باشگاه لندنی گفته اند قصد فروش او را ندارند.

ونگر همچنین اعلام کرد که باشگاه به زودی مارونه شاماخ، بازیکن بوردو را به خدمت خواهد گرفت و به این ترتیب، پروژه باشگاه برای تقویت تیم برای فصل آینده آغاز خواهد شد.

ونگر قصد دارد تا هر طوری شده فابرگاس را متقاعد کند تا یک فصل دیگر نیز بازوبند کاپیتانی آرسنال را به بازو ببندد و به او یادآور شده که برخلاف این باشگاه، ممکن است در بارسا نتواند جایگاه ثابتی برای خود به دست بیاورد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/5/20

نه من حرفی از بازی جذاب و غیر جذاب نزدم!
    اتفاقا به نظر من مورینیو اینطور که میگن تیمش غیر جذاب بازی نمیکنه!
    فقط من میگم ثبات باید باشه حالا مورینیو بیاد قهرمان کنه دوباهر یکی دیگه بیاد میشه همون آش و همون کاسه!
    راستی بهتر نیس یه تاپیک واسه نقل و انتقلات بزنیم ؟ تا اخر تابستون که نمیشه اخبارو تو این تاپیک گذاشت!
    همون ثبات. به نظرت الان بین هواداران رئال نظرسنجی بزارن انتخاب اول نتیجه گرفتن فوری و موفقیت در فصل آینده رقابت ها نخواهد بود؟ به نظر میاد حتی عوامل باشگاه هم هدفشون اینه.

الان نمیشه تصمیم گرفت. منتظر باشید ادمین پاسخ بده تا تکلیف زیرمجموعه ها مشخص بشه. اما خیالتون راحت که که تابستونو با این تاپیک ها سر نمی کنیم. فعلا برای همه حتی لیگ ایرانم همینه.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منفور که بعیده بشه. به هر حال همچین بازیکنی بحث علاقه به باشگاه هم نباشه موفقیت و جام می خواد. خودتون رو بزارید جای اون. ظاهرا که خود آرسنالم بدش نمیاد سسو بفروشه و فقط می خواد مبلغ هنگفتی بابتش به جیب بزنه.
    : ))))))
    شما بارسایی ها چقدر اعتماد به نفس دارین
    بد نیست اخبار سایت هایی به غیر از سایت گل هم دنبال کنین
    مثلا چرخی توی فروم کانون هواداری آرسنال بزنین که خوب همچین کاری تقریبا نشدنیه!
    مبلغ هنگفت
    اگه اینور و اونور بخونین متوجه میشین که ارزش سسک خیلی بیشتر از این حرف هاست چون در حال حاضر جز 2 - 3 بازین برتر جهان توی بازی سازی هست
    باشگاه فقط داره سعیشو میکنه که سسک رو نگه داره
    بازوبند کاپیتانی رو بهش داد
    حقوق هفتگیش رو به 120 هزار پوند در هفته افزایش داد که آرسنال تا الان همچین مبلغی رو به خودش ندیده
    ولی چیزی که هست انار فروش ها دست از سر سسک برنداشتن و هواییش کردن و اونم ساز جدایی میزنه
    همین الانش هودادار های آرسنال در ایران رو که باهاشون حرف میزنم میگن اگه سسک هم بمونه دیگه اون ارزش سابق رو برامون نداره
    پس بهتره بره
    اگه بره میشه یکی مثله اشلی کول و آدبایور برای آرسنال!
    آنری اگه هنوز در نگاه هوادار ها محبوب دلیلش چیز دیگه ایه!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

: ))))))
    شما بارسایی ها چقدر اعتماد به نفس دارین
    بد نیست اخبار سایت هایی به غیر از سایت گل هم دنبال کنین
    مثلا چرخی توی فروم کانون هواداری آرسنال بزنین که خوب همچین کاری تقریبا نشدنیه!
    مبلغ هنگفت
    اگه اینور و اونور بخونین متوجه میشین که ارزش سسک خیلی بیشتر از این حرف هاست چون در حال حاضر جز 2 - 3 بازین برتر جهان توی بازی سازی هست
    باشگاه فقط داره سعیشو میکنه که سسک رو نگه داره
    بازوبند کاپیتانی رو بهش داد
    حقوق هفتگیش رو به 120 هزار پوند در هفته افزایش داد که آرسنال تا الان همچین مبلغی رو به خودش ندیده
    ولی چیزی که هست انار فروش ها دست از سر سسک برنداشتن و هواییش کردن و اونم ساز جدایی میزنه
    همین الانش هودادار های آرسنال در ایران رو که باهاشون حرف میزنم میگن اگه سسک هم بمونه دیگه اون ارزش سابق رو برامون نداره
    پس بهتره بره
    اگه بره میشه یکی مثله اشلی کول و آدبایور برای آرسنال!
    آنری اگه هنوز در نگاه هوادار ها محبوب دلیلش چیز دیگه ایه!
    من که اخبار رو از منبع دیگری می خونم که به ندرت اینجا قرار میدم. البته نه کانون هواداران آرسنال! تا جایی که یادمه هم ننوشتم ارزش فابرگاس چقدره. وقتی سس به بارسا باشگاه نوجوانیش علاقه داره مخفیش هم نمیکنه و میلش به ترک آرسنال رو اعلام میکنه واسه شما پیشنهاد بارسلونا اینقدر منفیه؟ بقول خودتون همین الانش هوادارای آرسنال میگن ارزش سابق رو برامون نداره. البته رفتار پسندیده هوادارای ایرانی با بازیکنان و عوامل سابق تیم مورد علاقشون و قدردانی که از زحماتشون می کنند زبان‌زد خاص و عامه.

لطفا توهین نکنید. درست نیست و جنجال رو در پی خواهد داشت.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

راستی جناب لاپورتا تا کی هستن ؟ مگه قرار نبود شهر دار بارسا بشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من که اخبار رو از منبع دیگری می خونم که به ندرت اینجا قرار میدم. البته نه کانون هواداران آرسنال! تا جایی که یادمه هم ننوشتم ارزش فابرگاس چقدره. وقتی سس به بارسا باشگاه نوجوانیش علاقه داره مخفیش هم نمیکنه و میلش به ترک آرسنال رو اعلام میکنه واسه شما پیشنهاد بارسلونا اینقدر منفیه؟ بقول خودتون همین الانش هوادارای آرسنال میگن ارزش سابق رو برامون نداره. البته رفتار پسندیده هوادارای ایرانی با بازیکنان و عوامل سابق تیم مورد علاقشون و قدردانی که از زحماتشون می کنند زبان‌زد خاص و عامه.

لطفا توهین نکنید. درست نیست و جنجال رو در پی خواهد داشت.
    مگه سسک چند ساله که الان سسک شده؟
    رفتن سسک برای من یه نفر اصلا مهم نیست چون بازیکنی که دلش با باشگاه نباشه همون بهتر که بره
    مخصوصا بازیکن بی حیایی مثل این سسک که خیلی راحت حرف از رفتن میزنه!
    باز صد رحمت به آدبایور
    هر بازیکنی بره یا بیاد اهمیتی برای من نداره
    و بیشتر طرفدار های آرسنال !
    این آرسناله که میمونه
    سسک بره هیچ اتفاق خاصی برای آرسنال نمیفته
    به احتمال خیلی زیاد این خود سسک هست که ضرر میکنه!
    میدونی من فقط از کجا دارم میسوزم؟؟
    از اینجا که ادعای مالکیت روی سسک رو هم دارن
    سسک DNA اینطوریه اونطوریه!
    سسک پرورش یافته کاتالانه و....
    خون کاتالانی داره و....

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هری ردنپ: نرفتن فابرگاس به بارسلونا تعجب برانگیز خواهد بود

سرمربی تیم تاتنهام معتقد است تلاش ونگر برای حفظ کاپیتان تیمش بیهوده خواهد بود.

سایت گل - در حالی که آرسن ونگر تمام تلاشش را به کار گرفته تا از جدایی سسک فابرگاس از جمع توپچی های لندن جلوگیری کند، هری ردنپ، سرمربی تیم تاتنهام معتقد است این انتقال بی تردید انجام خواهد شد.

او در ستون هفتگی اش در نشریه سان نوشت:

"بیایید صادق باشیم. این یک انتقال رویایی برای فابرگاس است و هرچقدر هم ونگر مایل به حفظ او باشد، وقتی یک بازیکن تصمیمش را گرفت، بسیار بسیار دشوار است که آن را تغییر داد."

ردنپ زمانی که هدایت وستهم را برعهده داشت، با چنین مسئله ای مواجه شد و ریو فردیناند علی رغم خواست او به لیدز یونایتد پیوست.

"ما در وستهم نتوانستیم ریو فردیناند را حفظ کنیم هر چند ما نمی خواستیم او را بفروشیم و او می خواست برود."

ردنپ تاکید کرد که ونگر در جبهه ای می جنگد که شکستش در آن کاملا قابل پیش بینی است زیرا فابرگاس می خواهد به خانه اش بازگردد.

"هیچ شانسی برای پیروزی او وجود ندارد و من واقعا متعجب خواهم شد اگر فابرگاس به بارسلونا نپیوندد. بیایید شرایط را بسنجیم. او یک اسپانیایی است، او در سیستم جوانان این تیم رشد کرد، علاوه بر این خانواده و هم تیمی هایش آنجا هستند. و البته همه اینها پیش از این است که ما در نظر بگیریم او می خواهد به بهترین تیم دنیا بپیوندد. آنها داوید ویا را نیز به خدمت گرفته اند و این شانس آنها برای کسب عناوین بیشتر را افزایش داده است."

کد:
    2010/5/20

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ونگر هیچ بازیکنی رو به زور توی آرسنال نگه نمیداره
    جلو رفتن هیچ بازیکنی هم نمیگیره و از هیچ بازیکنی هم خواهش نمیکنه!

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستی جناب لاپورتا تا کی هستن ؟ مگه قرار نبود شهر دار بارسا بشه ؟
    جدا من که ازش خوشم میاد . خیلی باهاش انس گرفته بودم.کاشکی می شد بمونه چون واقعا خاطرات قشنگی باهاش رقم خورد هم توی سختی ها بالا سر تیم بود هم توی خوشی ها.یکی از دلایل نتیجه گرفتن بارسا هم ، همین ثبات مدیریتی بود چیزی که رئال بهش نیاز داره البته به نظر من!
    Last edited by Dr.FANOOS; 20-05-2010 at 19:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه سسک چند ساله که الان سسک شده؟
    رفتن سسک برای من یه نفر اصلا مهم نیست چون بازیکنی که دلش با باشگاه نباشه همون بهتر که بره
    مخصوصا بازیکن بی حیایی مثل این سسک که خیلی راحت حرف از رفتن میزنه!
    باز صد رحمت به آدبایور
    هر بازیکنی بره یا بیاد اهمیتی برای من نداره
    و بیشتر طرفدار های آرسنال !
    این آرسناله که میمونه
    سسک بره هیچ اتفاق خاصی برای آرسنال نمیفته
    به احتمال خیلی زیاد این خود سسک هست که ضرر میکنه!
    میدونی من فقط از کجا دارم میسوزم؟؟
    از اینجا که ادعای مالکیت روی سسک رو هم دارن
    سسک DNA اینطوریه اونطوریه!
    سسک پرورش یافته کاتالانه و....
    خون کاتالانی داره و....
    100 درصد تایید میشه.اینم میره میشه یکی مثل ویرا یا پیرس یا لیونبرگ یا انری و ......

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

New Barcelona Signing David Villa: I Am Proud To Join The Best Team In The World

انتقال جدید بارسلونا داوید ویا: باعث افتخار منه که به بهترین تیم دنیا ملحق بشم.

کد:
    May 20, 2010

World Cup 2010: Spain Squad - Barcelona Stars Victor Valdes & Pedro Make Vicente del Bosque's Final 23

ستاره های بارسلونا ویکتور والدز و پدرو در فهرست نهایی 23 نفره ویسنته دل بوسکه قرار گرفتند.

ترکیب اسپانیا در جام جهانی 2010:

دروازه‌بانها:

Iker Casillas از Real Madrid
    Pepe Reina از Liverpool (انگلیس)
    Victor Valdes از Barcelona

مدافعین:

Sergio Ramos از Real Madrid
    Alvaro Arbeloa از Real Madrid
    Carles Puyol از Barcelona
    Gerard Pique از Barcelona
    Raul Albiol از Real Madrid
    Carlos Marchena از Valencia
    Joan Capdevila از Villarreal

هافبکها:

Jesus Navas از Sevilla
    Xabi Alonso از Real Madrid
    Xavi از Barcelona
    Javi Martinez از Athletic Bilbao
    Cesc Fabregas از Arsenal (انگلیس)
    Sergio Busquets از Barcelona
    Andres Iniesta از Barcelona

مهاجمین:

David Silva از Valencia
    David Villa از Barcelona
    Fernando Torres از Liverpool (انگلیس)
    Pedro Rodriguez از Barcelona
    Fernando Llorente از Athletic Bilbao
    Juan Mata از Valencia

کد:
    May 20, 2010

Manchester United, Chelsea & Manchester City Eye £46 Million Swoop For Barcelona's Zlatan Ibrahimovic - Report

چشم منچستر یونایتد, چلسی و منچستر سیتی به زلاتان ایبراهیموویچ در بارسلونا با قیمت 46 میلیون پوند.

کد:
    May 20, 2010

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •