سلام. جالب بود، ولی باید یه سری پارامتراشو کم کنی.
پارامتراشو که تنظیم کردی، می تونی یه سری جاهای خاص بازی استفاده کنی، جالب میشه. نیای PostProcess کل مرحلت اینو بذاریا.
فعلا.![]()
سلام. جالب بود، ولی باید یه سری پارامتراشو کم کنی.
پارامتراشو که تنظیم کردی، می تونی یه سری جاهای خاص بازی استفاده کنی، جالب میشه. نیای PostProcess کل مرحلت اینو بذاریا.
فعلا.![]()
اوه پرویز جون این افکت ها رو از کجا گیر میاری؟ به ما هم بگو تو بازیمون بذاریم.........![]()
خوب تو انجمن روسی پیداش کردم
برای برای فعال کردنش از کد زیز:
و برای غیرفعال کردن از کد زیز استفاده می کنیم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا که فکرش می کنم گیم استدیو چیز بد نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پرویز جون من هرچی شات هات رو نگاه میکنم یه عیب بزرگ میبینم ، اونم کراکتر اصلیت هست ، حتما درستش کن خیلی کجه!!!
حتما رو کراکتر کار کن..........
این افکت خیلی خوبیه و جالبه!همون طور که امیررضا جون گفت شخصیت اولتو عوض کن.کج و کولست.(به غورباقه میمونه تا آدم!)
البته فکر نکنی دارم بهت توهین میکنما!منظورم اینه به خودت شبیه نیست.دلخور نشی یه وقت!![]()
کجاش کجه؟بگو شما فقط می گید گرافیکش مشکل داره ! نمی گن کجاش فقط می گنخوب بگین که اصلاحش کنم شما خودت رفتی مدل آماده اوردی تو بازیت این مشکلات نداری ! واقعا بهتره بی خیال بازی سازی بشم
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
بعد امیر جان کجاش به قورباغه شبیه ؟ همه جا می زن تو ذوق ما آخه این شد زندگی نمی دونم تو جامع برنامه نویس طرف همچین می گه این طوره اون طوره نمی دونم خودش رفته GTA ساخته .میریم تو وبلاگمون بهمون فحش نوشته اند . واقعا چرا بعضی(با شما نبودم) اینطورند؟
Last edited by parvizamd; 21-05-2010 at 21:20.
گرافیک پایین استــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــتــــــــــــــــــــ ـــتتتتتتتتتتتتتتت
شوخی کردم(البته یه خورده جدی بود(نه بابا شوخی کردم.))
ولی از شوخی گذشته این عکس آخری که گذاشتی خیلی باحاله...
این موتورم هم کنترلش مثل جی تی ای است یعنی کنترلش و خوب در اوردی؟
ایشاالله نوبت بازی درست کردن ما هم می شه شما بیا تو بحث ما هی گیر بده............................................ ..........................................
راستش دارم سعی می کنی گیم پلی ببرم بالاتر و دارم بهینه تر می کنم تا کارایی ببرم راستش بعضی حرف ها خیلی آدم دل سرد می کنه
دوستان افکت screen blur هم پیدا کردم تازه فهمیدم گیم استدیو عجب چیز توپیه
آقا پرویز روی داستانشم میخوای کاری بکنی؟یعنی فکری کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)