واقعا نسخی رو خوب اومدی من که بد نسخ شدم فقط نمیدونم چه جوری خودم رو سرگرم کنم که تا اومدن بازی از این نسخی نمیرم![]()
واقعا نسخی رو خوب اومدی من که بد نسخ شدم فقط نمیدونم چه جوری خودم رو سرگرم کنم که تا اومدن بازی از این نسخی نمیرم![]()
آخ که اینقد منتظرشم... برای ان اف اس اینقدانتظار نکشدیم
به خاطر اینکه NFS دیگه NFS سابق نیست!!!!![]()
تایید میشه NFS هر سال بد تر از پارسال ولی خدا کنه این test dive خوب از آب دربیاد که این نسخی بی بازیی رو جبران کنه
فعلا که تا 8 روز دیگه باید صبر کنیم
لطفا حذف شود.............
Last edited by iCe m@n; 31-01-2011 at 01:47.
آزادیه عملی که این بازی به شما میده تاحالا هیچ بازی ای نداده ! این بازی به Most Wanted شبیهه که به نظرم این بازی یه سر و گردن سر تر هست !!!!
در این بازی شما حس کامل رانندگی رو خواهید داشت و در خلال کارهای جالب باید مسابقاتی هم در ترافیک واقعی شهر انجام بدید , وقتی میبینی اگه یک لحظه مکث کنی به کل باید قید اول شدن رو بزنی از طرفی هم چراغ چهارراه قرمزه و از اطراف داره ماشین میاد اون موقع کاملاً به زیبایی این بازی پی میبری
...
Xbox داران عزیز دیگه باید به این فکر کنیم که تا آخر همین هفته بازی Leak بشه و بتونیم بازیش کنیم![]()
امتحانات من تموم شد و امیدوارم وقت کنم تا همه ی خبر های این شاهکار رو براتون بزارم, اولیش که جدیدترین خبر در سایت رسمی بازی هست همین زیره:
Spyker C12 Zagato تایید شد !!!!!!!!!!
Spyker C12 Zagato
سایز اصلی:
---کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس های خفن تراز این ماشین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mostafa NBA; 31-01-2011 at 02:08.
الان برای چی این جمله رو با رنگ قرمز نوشتی میخوای دل ماهایی که pc داریم رو بسوزونی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)