تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 268 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2679

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض 4 New Screen Shots

لینک های بزرگ نمایی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چقدر طبیعیه اگه واقعا یه همچین گرافیکی داشته باشه یه پیشرفت فوق العاده رو نسبت به نسخه های قبل شاهد خواهیم بود.
    راستی موتور گرافیکی این بازی چیه؟

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

این گیم برای کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هنوز دلم نمیاد نسخه قبلی شو پاک کنم این نسخه بیاد تا حداقل Modern Warfare 2 پاک کنم.

با تشکر

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

يه حسي دارم به اين ورژن بازي .. دلم ميگه مثل ورژن هايه قبلي نميگيره آخه Infinity نزده . نگرانم :دي

كاش بهتر از قبلي بشه البته MW2 خيلي معركه بود اما اين بايد معركه تر بشه...

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

این گیم برای کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هنوز دلم نمیاد نسخه قبلی شو پاک کنم این نسخه بیاد تا حداقل Modern Warfare 2 پاک کنم.

با تشکر
    این بازی قراره 6 نوامبر منتشر بشه.
    يه حسي دارم به اين ورژن بازي .. دلم ميگه مثل ورژن هايه قبلي نميگيره آخه Infinity نزده . نگرانم :دي

كاش بهتر از قبلي بشه البته MW2 خيلي معركه بود اما اين بايد معركه تر بشه...
    شما یه نگاه به Call of Duty world at war بندازی میبینی که بازی خوبی بوده و black ops از بازی modern warfare 2 هم بیشتر روش خرج شده...این بازی خودشو با دموها و تریلر ها تا الان بهترین نشون داده و حالا هم که black ops هم از دیگر موفقیت ها هسته.و حتما از شماره قبلی خودش بهتر ظاهر میشه.
    موفق باشید.

7. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

دل منو با امضا و آوتارت بردی

کی میشه این یکی بیاد

ولی اصلا هیچ سنخیت با نام کاربریت نداره

آخه شنیدم این دوتا با هم دشمنن

9. این کاربر از ATA FARZADI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

استفاده از تکنولوژی فیلم آواتار در سری جدید «Call Of Duty»

نظر به اینکه سری بازی Call Of Duty هر سال چیز شگفت‌آوری را به بازار عرضه می‌کند این موضوع کمی دشوار به نظر می‌آید که بخواهیم هر بار با عرضه هر شماره از این بازی شگفت‌زده و هیجان‌زده بشویم ولو اینکه باز هم از همان فرمول همیشگی استفاده شده باشد.
    این فرمول برای امسال نیز صدق می‌کند و ما امسال نیز انتظار عرضه نسخه شگفت‌آور جدیدی از این سری بازی هستیم، انتظاری که سازندگان این بازی با نمایش یک زمان‌شمار در بالای وب‌سایت ویژه این بازی آن را برای ما به شمارش درآورده‌اند.
    شماره جدید این بازی با عنوان Call of Duty: Black Opsیک نبرد سرگرم‌کننده است که شما را به درگیری‌هایی در سراسر جهان به عنوان برگزیدگان نبردهای سیاه و عملیات‌های فوق‌محرمانه و جنگ‌های مخفی که در زیر پوشش جنگ سرد اتفاق می‌افتد، خواهد برد که هیچ کس جز شما و گروه شما از آن خبر ندارد.
    سبک اول شخص عملیات‌های سیاه (Black Ops)، امسال بی‌گمان قرار است همه را دوباره شگفت زده کند. در نمایشگاه E3 امسال، ما یک نمایش کوتاه از ۲ مرحله این بازی دیدیم که فوق‌العاده به نظر می‌آمد. اولی مرحله‌ای بود که WMD نامیده می شد و از حضور در محل‌های برفی و سرد کوهستان‌های روسیه خبر می‌داد که در آن یک واحد نظامی سعی بر تخریب تاسیسات آنجا را داشت.
    مدیر انجمن سری بازی‌های ندای وظیفه آقای جاش‌الین در این خصوص می‌گوید: این بازی قابلیت‌های بیشتری نسبت به بازی‌های قبلی داراست که از جمله آنها می‌توان به کنترل یک هواپیمای جنگی در یک قسمت جداگانه از مراحل بازی که خود بازیکن انتخاب خواهد کرد اشاره کرد.
    وی در ادامه می‌افزاید: شما حتی می‌توانید در بازی فرماندهی را بر عهده بگیرید و دستوراتی را به سربازان خود ابلاغ کنید تا از شما پیروی کنند و یا وقتی جایی برای فرار و تحمل مبارزه ندارید از پوشش هوایی کمک بگیرید تا راه را برایتان هموارتر سازد.
    از سوی دیگر توسعه‌دهندگان آخرین نسخه از بازی ندای وظیفه اعلام کرده‌اند که برای این سری از تکنولوژی منحصر به فرد جیمز کامرون در فیلم آواتار استفاده کرده‌اند.
    جاش الین در این خصوص اعلام کرد که برای این سری از بازی ندای وظیفه به منظور ایجاد حس سینمایی بیشتر از قابلیت‌های فیلم آواتار جیمز کامرون استفاده شده و حتی این شرکت از استودیوهای خود کامرون برای القاء بهتر کار بهره برده است.
    از ظواهر امر این طور بر می‌آید که این بازی به خلاقیت‌های فردی شما نیز تکیه دارد و باید در هنگام انجام بازی شما خود را جای یک کماندو جنگنده‌ای که قابلیت های انعطافی زیادی دارد، قرار دهید تا بازی برای شما و کسانی که کنار شما حضور دارند، جذاب‌تر به نظر برسد.
    یک نکته جالب دیگر این بازی این است که بعد از اتمام مراحل آن شما به یک قسمت جداگانه بازی می‌روید که مرحله زامبی نام دارد که در سری جنگ جهانی این بازی پیش از این عرضه شده بود.
    سیستم اعلام شده و مورد نیاز برای این بازی:
    Intel Processor: Core 2 Duo E4700 2.6GHz
    AMD Processor : Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
    Nvidia Graphics Card : GeForce 8800 GTS
    ATI Graphics Card : Radeon X1900 Series
    RAM Memory : 2GB
    Hard Disk Space : 10GB
    Direct X: 9
    این بازی هفتمین سری بازی Call of Duty است و آن طور که در وب‌سایت ویژه این بازی دیده می‌شود، این بازی در ۹ نوامبر (حدودا سه ماه دیگر) به بازار عرضه خواهد شد و سبک بازی نیزهدف گیری اول شخص و ژانر آن حادثه‌ای اعلام شده است.

ما هم مانند شما منتظر عرضه این بازی می‌مانیم و تا آن زمان دلمان را به دیدن تریلرهای این بازی خوش می کنیم.

11. 15 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بابا لینک عکسا می گذاشتی این عکسا هم حجمشون زیاده هم تا بیان یک ساعت طول میشه
    شما که کاربر فعالی

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو یکی از عکسها معلومه که باید یه جاهایی هلی کوپترم کنترل کنی!!!اگر این طور باشه خیلی کامل میشه دیگه...

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این که به سربازها دستور بدی فکر نکنم چیز جالبی باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •