چطوری میتونم از این تو فایر فاکس استفاده کنم
add-on رو هم نتونستم نصب کنم
چطوری میتونم از این تو فایر فاکس استفاده کنم
add-on رو هم نتونستم نصب کنم
اگر از لینک اول دریافت کردید ابتدا استخراجش کنید تا یک فایل با فرمت xpi به شما داده بشه...سپس راست کلیک کرده و در منوی open with از طریق فایر فاکس این فایل رو اجرا کنید...سپس فایرفاکس باز شده و با دریافت اجازه ی از شما افزونه را نصب میکند...پس از نصب فایرفاکس باید راه اندازی شود....بقیه ی توضیحات هم در چند پست قبل معلوم هست
اگر هم از لینک دوم دریافت کنید که فورا پیغام نصب برای شما میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by labkhand; 20-07-2010 at 23:04.
دوستان گلم...اگر از نمکدون خوشتون اومده به این تاپیک در رتبه گیری رای دهید تا بالا بیاد و افراد بیشتری بهش دسترسی داشته باشند![]()
ایول درست شد ولی دیروز هم من همین کارو کردم ولی نشد فکر کنم در برخی از موارد سیستم باید ریست بشه لبخند عزیز
زمانی که نمکدون را اجرا کردید روی نوار آدرس ( همون جایی که آدرس سایت ها قرار می گیره ) یک بار کلیک کنید تا به حالت انتخاب دربیاید سپس آن را به زیر همان نوار آدرس بکشید (drag) کنید...حال یک میانبر از نمکدون در مرورگر شما قرار می گیرد![]()
الان اینو نشون میده؟[IMG]file:///C:/Program%20Files/namakdoon%20city/images/spz2.gif[/IMG]
[IMG]file:///C:/Program%20Files/namakdoon%20city/images/spz2.gif[/IMG]
Last edited by DHAMID; 21-07-2010 at 00:52.
نه رفیق الان آدرسی که دادی از رو هارد کامپیوترته، یه جای کار ایراد داره![]()
Last edited by cazador; 21-07-2010 at 02:18.
نیازی به ریست سیستم نیست...بلکه همونطور که قبلا گفتم مرورگر شما بعد از نصب افزونه باید یک بار ریست بشود
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
شما موارد پست 154 و 139 رو دقیقا اجرا کن...درست میشه![]()
اقا این سریو بیشتر کن خیلی باحاله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)