قیمت روز این گوشی چقدره؟
قیمت روز این گوشی چقدره؟
285-295
در سایت گوشی شاپ و گوشی دات آی آر بگرد
[QUOTE=Mitridat;6109397][QUOTE=محمد نامدار;6107676]سلام
من این لینکها رو که زدم عمل نکرد
و از صفحات قبلی برنامه gps را پیدا کردم و دانلود کردم ولی چون با پسوند sis بود نصب نشد
حالا چکار کنم
البته من یک برنامه به نام google map دارم که کاملا فارسیه
ولی برای پیدا کردم جا باید به اینترنت وصله بشه . می خواستم بپرسم همه برنامه ها اینجوریه که باید به اینترنت وصله بشه یا
نه؟
ممنون
[QUOTE=محمد نامدار;6152949][QUOTE=Mitridat;6109397][QUOTE=محمد نامدار;6107676]
سلام
من این لینکها رو که زدم عمل نکرد
محمد جان نمی دانم منظور از عمل نکردن چیه باید بیشتر توضیح بدی. این سایتها را که نوشته ام در نوار آدرس تایپ کن بعد اینتر تا وارد آنها شوی جی پی اس به اینترنت هیچ کاری ندارد تاپیک خودش در همین فروم همه اطلاعات را دارد برای برنامه ها باید بیشتر در اینترنت بگردی!
برای ساین کردن فایلهای sis و sisx(که بدون آنها هرگز نمی توانی از موبایل نوکیا استفاده کنی) باید فایلهای ویژه موبایلت را از اینترنت بگیری و برنامه را با آن ساین کنی و.... که بهتر است در تاپیکها و فرومهای دیگر بخوانی و اجرا کنی مثل
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.mobilepc.ir
Last edited by Mitridat; 05-06-2011 at 15:45. دليل: تکمیل اطلاعات
سلام.هر بلک لیستی که نصب میکنیم هم زنگ میخوره 2 ثانیه و هم ویبره.دوستان بلک لیستی هست که مشکل منو حل کنه و ویبره نخوره و ریجکت کنه؟
سلام
من این نرم افزار را روی سی شش دارم و راضی هستم :
MCleaner 2.1.4
اگه میشه دستور کارشم بگو.مطمئنی قبل از زدن ویبره و زنگ ریجکت میکنه؟ممنون.میشه از خودتو بزاری واسم؟اخه اینی که من گرفتم زبونش چینیه.
Last edited by romass100; 08-06-2011 at 14:42.
سلام
این برنامه انگلیسیMCleaner v2 02 1 هم ویبره و زنگ دارد! ولی کمتر از بقیه و با امکانات بسیار بیشتر از هر نرم افزار دیگری که من دیده اممن آن را از mobilestan گرفته ام با این اسم
MCleaner v2 02 1 Eng By Hargovind
اما -------------.com در یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آن را می توانی جستجو کنی با این اسم
MCleaner v2.1.2 Beta
خب منم همینو میگم گلم.چیکار کنیم نه ویبره داشته و نه زنگ؟
من گوشیم ایکس 6 هستش و فریمویر c6 را که روش پورت کردم دیگه بلک لیست ها بدون زنگ و ویبره روش عمل نمیکنن.
اما قبلش راحت بدون کوچکترین ویبره ای عمل میکردن.![]()
سلام
من nokia c6 دارم جدیدا به مشکل بر خوردم
وقتی برام اس ام اس میرسه راحت اس ام اس باز میشه ولی وقتی میخوام جواب اس ام اس رو بدم وقتی reply رو میزنم خیلی طول میکشه تا صفحه ی نوشتن اس ام اس بیاد
قبلا این جوری نبود نمبدونم چش شده
ترو خدا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)