درسته حسين جان دمت گرم خيلی واسه ما زحمت ميکشی ممنون ، در رابطه با نمره هم بگم که من فقط يه سايت رو قبول دارم game spot که اون به 2009 نمره يه 7.5 و به نسخه 2010 نمره 6.5 رو داده
درسته حسين جان دمت گرم خيلی واسه ما زحمت ميکشی ممنون ، در رابطه با نمره هم بگم که من فقط يه سايت رو قبول دارم game spot که اون به 2009 نمره يه 7.5 و به نسخه 2010 نمره 6.5 رو داده
پوریا پیش خودمون باشه من که اصلا هیچکدومشون رو قبول ندارم چون سوتیهای بدی توی نقدهاشون میدن .
خیلی خوشحال شدم که بعد از مدتی مجدد نوشته های قشنگتو خوندم . راستی توی مسابقات رتبه ای هم کسب کردی ؟
حسين جون خيلی خيلی لطف داری به من ، اين سايت ها جوری نمره ميدن که اگه 10 سال ديگه هم بيای بخونی نمره هارو برات عجيب نباشه من قبول دارم سخت گيريشون رو من 2008 و 2009 (2 بار) شرکت کردم که 2 بار تا 16 تا و يکبار تا 8 نفر رفتم از بينه 1500 نفر شرکت کننده تو تهران هم جزوه 4 نفر بودم ولی 2010 اينقدر بد شد که من ديگه بازی نکردم
سلام
من چند وقت هست که کامپیوتر و اینترنت ندارم و الان که اومدم اینجا خوشحال شدم اولین اطلاعات بازی منتشر شده!
متاسفانه من تیزر را ندیدم حسین جان انمیشن ها چطوری هست نرم و روان هستند یا نه؟
من موعتقد مشکل کونامی 90 درصد به خاطر همین کمبود انیمیشن هست!
سلام مهران جان امیدوارم حالت خوب باشه و روز خوبی داشته باشی
حرکات مسی توی این تیزر نسبت به نسخه قبل خیلی نرمتر شده . ما از الان میتونیم حدودی تخمین بزنیم حرکات بازیکنان نسبت به نسخه قبل چقدر نرم تر خواهد بود . توی نسخه 2010 حدود 300 انیمیشن کپچر شده به بازی اضافه شده بود و توی این نسخه حدود 1000 تا دیگه اضافه میشه یعنی حدود 3 تا 3.5 برابر حالا با ذهنیتی که از انیمیشنهای اضافه شده در نسخه 2010 داریم میشه از الان تصور کرد که نسخه 2011 حدودا چقدر نرم تر میشه . اما چیزی که مشخصه اینه که هنوز کار داره تا از این حیث به فیفا برسه چون همونطور که همه میدونیم اونا اینکار رو از سال 2007 شروع کردن و هر سال به تعداد انیمیشنها دارن اضافه میکنن اما نه به اون اندازه ای که در آغاز کار هر سال به بازی اضافه میشد .
مهران اگه همون چند موردی که توی اخبار اخیر بهش اشاره شد با کیفیت روی نسخه بعد اعمال بشه چند ماه دیگه با انتشار بازی شاهد یک بازی خوب خواهیم بود بشرطی که به غیر از این تغییرات , چند نقصی که توی گیم پلی نسخه 2010 وجود داره رو برطرف کنن و از طرفی مشکل جدیدی به گیم پلی بازی اضافه نشه .
ممنون حسین جان عالی بود
این انیمیشنها که حل شد . هوش مصنوعی چطور ؟
اگه این هم حل شده باشه فقط میمونه لایسنس ها.
راستی از تیم های ملی چه تیمهایی لایسنس شدن؟
متن زیر رو یکی از بچه ها یعنی محمود ( google_boy ) برام فرستاد هنوز خدمتش تموم نشده تا بتونه مثل سابق توی تاپیک بازی فعال باشه . واقعا google _boy اسم خوبیه که برای خودش انتخاب کرده نمیدونم این متنها رو از کجا میاره !
این متن درمورد آزادی عمل بیشتر دروازه بان توی نسخه 2011 هستش :
محتوای مخفی:
توی این متن گفته شده گیمر ها میتونن روی حرکات دروازه بانشون کنترل بیشتری داشته باشند از جمله پرتابهای سریع , مهار توپها , ضربات دقیقتر کاشته دروازه بان , شروع ضد حمله با پرتابهای دقیق و ....
این متن چون به زبان آلمانیه اگه ترجمه به انگلیسی بشه یک کم گنگ میشه به همین خاطر من تمام متنو ترجمه نکردم چون ممکنه درست ترجمه نشه مطمئنا بعدا متن خبر به زیان انگلیسی هم میاد . به هر حال مواردی که بالا نوشتم توی نسخه 2010 وجود نداشت اما این موارد توی نسخه بعدی اعمال خواهد شد . بعنوان نمونه ضربات کاشته دروازه بان توی نسخه قبل دقیق نبود و فقط میشد به نزدیکترین مدافع پاس داد یا اینکه نمیشد با پرتاب سریع و بلند دروازه بان یک ضد حمله شکل داد و ...
البته همه این چیزها زمان انتشار بازی بیشتر و بهتر مشخص میشه
برای نسخه 2010 وعده وعید زیاد میدادن ولی نسخه 2010 چیز جالبی از آب در نیومد
امیدوارم این نسخه حدقال نصف چیزهایی که توی اخبار منتشر میشه رو داشته باشه
امیدوارم تو این نسخه تور دروازه ها رو مثل آدم طراحی کنند...
من نمیدونم چرا کسی ازین مشکل بزرگ بازی صحبت نمیکنه نمیدونم شایدم واستون مشکل نیست به هر حال من و بسیاری از دوستانم با این تاخیر تو پاس دادنها و شوت زدنها خیلی مشکل داریم کلا وقتی دکمه جوی استیک را میزنی دیر اعمال میشه نمیدونم این چه فکر اشتباهی بود برای سخت کردن بازی
یکی دیگه از مشکلات این هست که شما پاس رو میزنی ولی خودش تصمیم به تکل میگیره که توی محوطه جریمه خیلی وقتا باعث پنالتی اخراج میشه
مشکل دیگه سرعت زیاد توپ در پاسهاست که خیلی طبیعی نیست
مشکل بعدی که خیلی هم مهمه انیمیشنهای افتضاحه کافیه فیفای کنسول رو ببینید تا حساب کار دستتون بیاد شک نکنید تو 2010 ده تا هم انیمیشن موشن کپچر شده نبود حتی اگه سازندگان بگن 300
مشکل دیگه این هست که دیگه زیادی کند و دیر چپ و راست میشن این اصلا واقعی نیست در واقعیت بعضیها خیلی سریع واکنش نشون میدن بعضیها متوسط و ...
امیدوارم در این نسخه جدید این نواقص نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)