تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 674 اولاول ... 61213141516171819202666116516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

درسته حسين جان دمت گرم خيلی واسه ما زحمت ميکشی ممنون ، در رابطه با نمره هم بگم که من فقط يه سايت رو قبول دارم game spot که اون به 2009 نمره يه 7.5 و به نسخه 2010 نمره 6.5 رو داده

2. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

درسته حسين جان دمت گرم خيلی واسه ما زحمت ميکشی ممنون ، در رابطه با نمره هم بگم که من فقط يه سايت رو قبول دارم game spot که اون به 2009 نمره يه 7.5 و به نسخه 2010 نمره 6.5 رو داده
    پوریا پیش خودمون باشه من که اصلا هیچکدومشون رو قبول ندارم چون سوتیهای بدی توی نقدهاشون میدن .
    خیلی خوشحال شدم که بعد از مدتی مجدد نوشته های قشنگتو خوندم . راستی توی مسابقات رتبه ای هم کسب کردی ؟

4. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

حسين جون خيلی خيلی لطف داری به من ، اين سايت ها جوری نمره ميدن که اگه 10 سال ديگه هم بيای بخونی نمره هارو برات عجيب نباشه من قبول دارم سخت گيريشون رو من 2008 و 2009 (2 بار) شرکت کردم که 2 بار تا 16 تا و يکبار تا 8 نفر رفتم از بينه 1500 نفر شرکت کننده تو تهران هم جزوه 4 نفر بودم ولی 2010 اينقدر بد شد که من ديگه بازی نکردم

6. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من چند وقت هست که کامپیوتر و اینترنت ندارم و الان که اومدم اینجا خوشحال شدم اولین اطلاعات بازی منتشر شده!
    متاسفانه من تیزر را ندیدم حسین جان انمیشن ها چطوری هست نرم و روان هستند یا نه؟
    من موعتقد مشکل کونامی 90 درصد به خاطر همین کمبود انیمیشن هست!

8. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    من چند وقت هست که کامپیوتر و اینترنت ندارم و الان که اومدم اینجا خوشحال شدم اولین اطلاعات بازی منتشر شده!
    متاسفانه من تیزر را ندیدم حسین جان انمیشن ها چطوری هست نرم و روان هستند یا نه؟
    من موعتقد مشکل کونامی 90 درصد به خاطر همین کمبود انیمیشن هست!

سلام مهران جان امیدوارم حالت خوب باشه و روز خوبی داشته باشی
    حرکات مسی توی این تیزر نسبت به نسخه قبل خیلی نرمتر شده . ما از الان میتونیم حدودی تخمین بزنیم حرکات بازیکنان نسبت به نسخه قبل چقدر نرم تر خواهد بود . توی نسخه 2010 حدود 300 انیمیشن کپچر شده به بازی اضافه شده بود و توی این نسخه حدود 1000 تا دیگه اضافه میشه یعنی حدود 3 تا 3.5 برابر حالا با ذهنیتی که از انیمیشنهای اضافه شده در نسخه 2010 داریم میشه از الان تصور کرد که نسخه 2011 حدودا چقدر نرم تر میشه . اما چیزی که مشخصه اینه که هنوز کار داره تا از این حیث به فیفا برسه چون همونطور که همه میدونیم اونا اینکار رو از سال 2007 شروع کردن و هر سال به تعداد انیمیشنها دارن اضافه میکنن اما نه به اون اندازه ای که در آغاز کار هر سال به بازی اضافه میشد .
    مهران اگه همون چند موردی که توی اخبار اخیر بهش اشاره شد با کیفیت روی نسخه بعد اعمال بشه چند ماه دیگه با انتشار بازی شاهد یک بازی خوب خواهیم بود بشرطی که به غیر از این تغییرات , چند نقصی که توی گیم پلی نسخه 2010 وجود داره رو برطرف کنن و از طرفی مشکل جدیدی به گیم پلی بازی اضافه نشه .

10. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون حسین جان عالی بود
    این انیمیشنها که حل شد . هوش مصنوعی چطور ؟
    اگه این هم حل شده باشه فقط میمونه لایسنس ها.
    راستی از تیم های ملی چه تیمهایی لایسنس شدن؟

12. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

متن زیر رو یکی از بچه ها یعنی محمود ( google_boy ) برام فرستاد هنوز خدمتش تموم نشده تا بتونه مثل سابق توی تاپیک بازی فعال باشه . واقعا google _boy اسم خوبیه که برای خودش انتخاب کرده نمیدونم این متنها رو از کجا میاره !
    این متن درمورد آزادی عمل بیشتر دروازه بان توی نسخه 2011 هستش :
      محتوای مخفی:  

Am Rande der Pressemitteilung der amerikanischen Kollegen von Konami zu Pro Evolution Soccer 2011 ist uns aufgefallen, dass es in dieser Ankündigung eine zusätzliche Passage, im Vergleich zu der News in Europa, gibt.
    Wir haben sie euch übersetzt und erklärt, was wir darunter verstehen.
    Verbesserte Torhüter: Basierend auf der totalen Bewegungsfreiheit hat der Spieler nun mehr Kontrolle über seinen Torhüter. Das ermöglicht ihm eine größere Kontrolle für schnelle Abwürfe des Balles, bei instinktiven Paraden, bei zielgenaue Abstöße und eine größeren Präzision bei der Ballverteilung. Schnelleres Eingreifen und auch die Zeit lässt sich leichter herunterspielen.”
    Gemeint ist damit aus unserer Sicht Folgendes:
    Ihr habt mehr Kontrolle und seid sogar in der Lage den Keeper in 1 -gegen-1-Situationen zu steuern bzw. zu mindest sein Verhalten zu beeinflussen, indem ihr entscheidet, wie der Torwart reagieren soll.
    Außerdem könnt ihr den Ball schnell und direkt abwerfen. Aktuell gibt es ja immer eine Kleine Pause, wo der Torwart mit dem Ball herumsteht. Das wird bei PES2011 überbrückt und ihr habt mehr Einfluss auf den Abwurf. So könnt ihr diesen z.B. nicht nur zu einem Mitspieler werfen, sondern auch in den freien Raum. Je nach eurer Befehl.

Des weiteren würden wir diese Passage so interpretieren, dass der Keeper den Ball nicht mehr automatisch direkt aufnimmt. So lässt sich z.B. nach einer Kopfballrückgabe des eigenen Manns etwas Zeit schinden, bevor ihr den Ball mit den Händen aufnehmt. Die Stürmer gehen aber, wie in der Realtität auf den Mann, um eben jenes Zeitspiel zu unterbinden.
    Original:

Improved Goalkeepers: In keeping with the basis of total freedom of movement, players now have more control over their keeper. This greater control allows for quick roll-outs, instinctive saves, pinpoint accuracy with goal kicks, and precision ball
    distribution to make quicker breaks or playing down the clock easier.”

توی این متن گفته شده گیمر ها میتونن روی حرکات دروازه بانشون کنترل بیشتری داشته باشند از جمله پرتابهای سریع , مهار توپها , ضربات دقیقتر کاشته دروازه بان , شروع ضد حمله با پرتابهای دقیق و ....

این متن چون به زبان آلمانیه اگه ترجمه به انگلیسی بشه یک کم گنگ میشه به همین خاطر من تمام متنو ترجمه نکردم چون ممکنه درست ترجمه نشه مطمئنا بعدا متن خبر به زیان انگلیسی هم میاد . به هر حال مواردی که بالا نوشتم توی نسخه 2010 وجود نداشت اما این موارد توی نسخه بعدی اعمال خواهد شد . بعنوان نمونه ضربات کاشته دروازه بان توی نسخه قبل دقیق نبود و فقط میشد به نزدیکترین مدافع پاس داد یا اینکه نمیشد با پرتاب سریع و بلند دروازه بان یک ضد حمله شکل داد و ...

14. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته همه این چیزها زمان انتشار بازی بیشتر و بهتر مشخص میشه
    برای نسخه 2010 وعده وعید زیاد میدادن ولی نسخه 2010 چیز جالبی از آب در نیومد
    امیدوارم این نسخه حدقال نصف چیزهایی که توی اخبار منتشر میشه رو داشته باشه

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

امیدوارم تو این نسخه تور دروازه ها رو مثل آدم طراحی کنند...

18. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من نمیدونم چرا کسی ازین مشکل بزرگ بازی صحبت نمیکنه نمیدونم شایدم واستون مشکل نیست به هر حال من و بسیاری از دوستانم با این تاخیر تو پاس دادنها و شوت زدنها خیلی مشکل داریم کلا وقتی دکمه جوی استیک را میزنی دیر اعمال میشه نمیدونم این چه فکر اشتباهی بود برای سخت کردن بازی
    یکی دیگه از مشکلات این هست که شما پاس رو میزنی ولی خودش تصمیم به تکل میگیره که توی محوطه جریمه خیلی وقتا باعث پنالتی اخراج میشه
    مشکل دیگه سرعت زیاد توپ در پاسهاست که خیلی طبیعی نیست
    مشکل بعدی که خیلی هم مهمه انیمیشنهای افتضاحه کافیه فیفای کنسول رو ببینید تا حساب کار دستتون بیاد شک نکنید تو 2010 ده تا هم انیمیشن موشن کپچر شده نبود حتی اگه سازندگان بگن 300
    مشکل دیگه این هست که دیگه زیادی کند و دیر چپ و راست میشن این اصلا واقعی نیست در واقعیت بعضیها خیلی سریع واکنش نشون میدن بعضیها متوسط و ...
    امیدوارم در این نسخه جدید این نواقص نباشه

20. این کاربر از hossein6599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •