تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 29 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 282

نام تاپيک: سریال هوش سیاه

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یه قسمت امشبشو به خاطر یاکیده دیدم و واقعا حالم بد شد.
    فیلم برداریش که همون طور که خیلی ها گفتن ادای 24 بود.
    دیالوگهاش هم آدمو یاد سریال های آمریکایی می انداخت و معلوم بود فقط خواستن بگن ما هم می تونیم...
    خیلی غیرواقعی بود.اصلا خوشم نیومد.حیف یاکیده...
    میتونستن خیلی خیلی خیلی بهتر کار کنند.

تو فیلم اگر یه صحنه رو غیر واقعی نشون بدن دیگه سخته بتونی بقیه رو باور کنی.

اون نگهبان موزه ها به شدت گند بازی کردن. به شدت هر چه تمام! نویسنده هم اصلا و اصلا روی این قضیه کار نکرده و همچنین کارگردان.

چرا وقتی طرف بی سیم میزنه میگه شما این صدا رو شنیدید و بعد دیگه ازش جوابی شنیده نمیشه اونا مشکوک نمیشن؟ چرا وقتی دوربین ها از کار میفته طرف میاد 3 ساعت جای نگهبان قبلی میخوابه و چای و قهوه و نسکافه میخوره و بعد 1 روز میره زنگ میزنه و بعدش هم کشته میشه؟

واقعا چرت و پرت.

- بابایی,
    - چیه بابا, جون بابا
    - دوستت دارم
    - من هم همینطور

واقعا کدوم بچه ایرانی هست که بیاد اینطوری با باباش حرف بزنه؟ اون هم 14 ساله...

یه کوله پشتی دادن دزدها, مثلا میخواستن مثل فیلمهای دزدی خارجی کنن. طرف رفته در یه گاوصندوق خالی رو باز میکنه که فقط و فقط چهار تا سکه کهنه اونجاست, همچین سوت زد که گفتم حتما این جا گنج سلیمان رو قایم کردن.

یه هلیکوپتر دارن که هی دارن ازش کارهای مسخره میکشن مثلا میخوان نشون بدن طرف خیلی کامپیوتر حالیشه.

و 10001 مشکل دیگه.

ولی اون تیکه ای که طرف زنگ زد به نگهبان گفت برو دستبند بگیر و... قشنگ بود. حالا خود فیلم رو نمیگم کلا ایده این کار رو میگم. هر چند خود فیلم هم فقط در همون صحنه قشنگ بود.

2. 5 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر منم حرف درستیه.

این کیکاوس یاکیده قبلا فقط دوبلور بود. چند سالیه میبینم بازی هم میکنه که انصافا هم بازیگر خوبیه
    خوش بحالش عجب صدای قشنگی داره

ویرایش: کاش بتونن خوب فیلم رو جمع کنن
    نمیدونم چرا چشمم آب نمیخوره که فیلمای ایرانی بتونن پایان قابل قبولی داشته باشن
    محاله فیلم پایان دیگه ای داشته باشه.

فیلم حتما و حتما باید به نفع پلیس تموم بشه. چون بد آموزی داره.

راستی من فقط همین یه قسمت رو دیدم.

چون ممکنه بعضی ها برای پستی که نوشتم کمی خرده بگیرن و بگن اغراق کردی و از کجا میدونی اینطوریه شاید به خاطر ایرانی بودنش هست که داری این حرفها رو میزنی باید در جواب بگم:

اگر اشتباه میکردم هیچ وقت نمیتونستم فیلم رو پیش بینی کنم. من ثانیه به ثانیه سریال رو میتونستم پیش بینی کنم که الان چی میگه چه کار میکنه و... که کلا کلیشه ای شده و ادای خارجی ها رو میخوان در بیارن.

این آقای هوش سیاه وسط خیابون اینترنت از کجا میاره؟
    مثلا اینترنت ماهواره ای استفاده میکرد. یا حداقل میشه اینطور برداشت کرد.

خداییش این قسمتش قشنگ بود. چه نابغه ایه این هوش سیاه. پس حتما توی قسمت بعد پسر لوسه رو میدزدن.
    و حتما همه میدونن که آخر طرف باید و حتما بمیره. پسره رو نمیگم یارو آدم بده رو میگم. همون که آخر صداست

4. 3 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

- بابایی,
    - چیه بابا, جون بابا
    - دوستت دارم
    - من هم همینطور

واقعا کدوم بچه ایرانی هست که بیاد اینطوری با باباش حرف بزنه؟ اون هم 14 ساله...

ای بابا کاش همین یه دیالوگ بود پسر ناتنی این یارو تبه کاره ره به ره به پدر خوانده اش میگه د دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من كه نگاه مي كردم در يه جايي از هيجان سريال با بازي كه به نمايش گذاشتند خيلي كم شد اون جا كه هوش سياه خودشو سرگرد احمدي جا ميزنه و ستوان رو دنبال نخود سياه مي فرسته ، واقعا خيلي غير عادي بود آخه كي باورش ميشه كه يه سرگرد بياد با خط تلفن معمولي به زيردستش دستور بده و بگه اين كارو بكن و اين كارو نكن ! پس بيسيم رو براي چي اختراع كردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

و حتما همه میدونن که آخر طرف باید و حتما بمیره. پسره رو نمیگم یارو آدم بده رو میگم. همون که آخر صداست

بایدم همین طوری باشه که در آخر آدم بده بمیره وگر نه سنگ روی سنگ بند نمی شه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من كه نگاه مي كردم در يه جايي از هيجان سريال با بازي كه به نمايش گذاشتند خيلي كم شد اون جا كه هوش سياه خودشو سرگرد احمدي جا ميزنه و ستوان رو دنبال نخود سياه مي فرسته ، واقعا خيلي غير عادي بود آخه كي باورش ميشه كه يه سرگرد بياد با خط تلفن معمولي به زيردستش دستور بده و بگه اين كارو بكن و اين كارو نكن ! پس بيسيم رو براي چي اختراع كردن
    اولین حرفی که من اونجا زدم, دقیقا همین بود. بقیه داشتن من رو آرومم میکردن. داشتم به خودم میلرزدیم و بقیه میگفتن آروم باش بابا.

فکر کنم نباید زیاد روی جزییات فکر کنیم. همون کلیات هم خوب باشه میتونه جزییات رو کاور بده. ولی کلیات هم خوب در نیومده. هر چند میدونم که اونا تلاششون رو کردن. اینکه واقعی در نمیاد نمیدونم چه سری هست.

9. 2 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بی صبرانه منتظرم تا یه جوری آخر سریال به نفع یاکیده ( هوش سیاه ) تموم شه..
    همچین نابغه ای به دستان چند احمق گیر بیفته خیلی افته.

---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------

در آخر آدم بده بمیره وگر نه سنگ روی سنگ بند نمی شه
    اگه بکشنش بد میشه ولی اگه خوذکشی کنه یه حال اساسی دهده.!

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex winson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    !!!I live in sky

پيش فرض

اتفاقا من بر خلاف بعضیا این سریالو در حد و اندازه های خودش خوب میبینم، چون هرچقدرم که نقص داشته باشه ولی این ارزشو داره که کارگردان بشدت سعی کرده نوآوری کنه و بینندشو مجذوب خودش کنه تا فیلمش متفاوت از دیگران بشه که بنظر من شده که این در مورد گروه سنی تا 15 سال براحتی جواب میده چون اونا نمیان به نکات ریز توجه کنن و ماهیت فیلم هستش که دست روی هیجانات این گروه سنی میذاره اما در مورد بزرگترها چون دید وسیعتری دارند ممکنه زیبایی های نگرشی فیلم تحت الشعاع این بی دقتیها میشه خب متاسفانه همیشه شتابزدگی توی فیلمهای ایرانی زیبایی های یک فیلم رو به فنا میده، یه جورایی سنت شده چه توی فیلمهای تاریخیمون چه اکشن و درام. شما خودتون مقایسه کنید فیلم wanted رو با این فیلم(درسته که از نظر موضوع و نوع کاملا متفاوتند) اما می بینیم که wanted با هیچ و پوچ و فقط بخاطر هنرمندی بازیگراش و جلوه های فوق العاده چه هاا که نمیکنه در حالی که این فیلم با وجود خلاقیتهای فراوانی که درش دیده میشه از لحاظ جلوهای دیداری حرفی برای گفتن نداره و بهش ایراد هست و اونم بخاطر شتابزدگی و عدم سرمایه گذاری ها در تدوین و ساخت فیلم هستش. بگذریم من نفهمیدم که این جناب دکتر چطور نفهمید که طرف فقط چشماشو بسته و بیهوش نیست؟! یعنی کسی که چشماشو ببنده با کسی که بیهوشه هیچ فرقی نداره!؟
    بنظر من بر خلاف عقیده شما، اگه دقت می کردید بنظر میومد که اون مامور نگهبان بشدت تازه کار و پی ترفیع و خوش فرمانی جلوی ما فوقهاشه وخیلی قشنگ اینو توی صحبت با سرگرد وقتی که میپرسه اسمت چیه نشون میده که بنظر من این قسمتش خیلی خوب بود در کل این قسمت(یکی مونده به آخر) نسبت به بقیش فوق العاده بود موفق باشید

12. 2 کاربر از alex winson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به نظر من هم یاکیده بسیار عالی بازی میکنه و این نقشش مال خودش بود اصلا ... ولی حسین یاری به نظرم اصلا خوب بازی نمیکنه ... مصنوعیه انگار . کلا بازیگر قوی نیست . کلا پلیس های سریال خوب بازی نمیکنن .

این اواخرش هم قشنگ تر شده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اتفاقا من بر خلاف بعضیا این سریالو در حد و اندازه های خودش خوب میبینم، چون هرچقدرم که نقص داشته باشه ولی این ارزشو داره که کارگردان بشدت سعی کرده نوآوری کنه و بینندشو مجذوب خودش کنه تا فیلمش متفاوت از دیگران بشه که بنظر من شده که این در مورد گروه سنی تا 15 سال براحتی جواب میده چون اونا نمیان به نکات ریز توجه کنن و ماهیت فیلم هستش که دست روی هیجانات این گروه سنی میذاره اما در مورد بزرگترها چون دید وسیعتری دارند ممکنه زیبایی های نگرشی فیلم تحت الشعاع این بی دقتیها میشه خب متاسفانه همیشه شتابزدگی توی فیلمهای ایرانی زیبایی های یک فیلم رو به فنا میده، یه جورایی سنت شده چه توی فیلمهای تاریخیمون چه اکشن و درام.
    پس بفرمایین برنامه کودک و نوجوان هست

به نظر من بزرگترین ایراد فیلم اینه که رو ایده هاشون کار نکردند . چه تو زمینه -- و کامپیوتر که به شدت تمام بی سوادی سازنده ها رو می رسوند و چه تو دیالوگ ها و صحنه های پلیسی .
    وقتی بیننده تو یه قسمت این همه سوتی می بینه ، فرقی نمی کنه که حالا موضوع فیلم چقدر خلاقانه بوده !
    در باره -- و کامپیوتر که وحشتناک کار کردند و از بس ضعیف بود که من جدا باورم نمی شد !
    دیالوگ ها هم خیلی مشکل داشتند مثلا تو قسمت قبلی سرگرد به همکارش میگه که برو تعقیبش کن اما پلیس بازی در نیار !
    یا همین دیالوگ پسره با پدرخوانده ش یا سرگرد با پسرش که یکی از دوستان اشاره کردن(که آخر لوس بازی بود ).
    - بابایی
    - چیه بابا, جون بابا
    - دوستت دارم
    - من هم همینطور

من هیچ وقت تو خانواده ی ایرانی چنین چیزی ندیدم . ترجمه ی برابر اصل ورژن خارجیشه .

یا تو صحنه اي که پسر پليسه داره با مامانش شوخي ميکنه و اسلحه دستش گرفته و باباش از راه مي رسه . مامانش به باباش مي گه:
    "همش تقصير توئه . از بس تو خونه راجع به جرم و جنايت و اينترنت صحبت کردين "!!!
    اين سه تا يعني تو يه رده هستند ؟! جرم و جنايت و اينترنت !!

کلا رو هیچ بخش فیلم کار نشده . فقط یه خط اصلی داستان داشتند و بدون هیچ دقت تو جزئیات پیاده ش کردن . در حالی که جزئیات فیلم خیلی خیلی مهمه . همین مثالی که گفتند Wanted . با اینکه یه فیلم متوسطه اما وقتی می شینین این فیلم رو ببینین حس نمی کنین که کارگردان داره بهتون توهین می کنه و همه چیز سر جاشه . و بعد دیدن یه عده می آن خودشون رو می کشن تا یه سوتی پیدا کنن و بهش بخندن ! اما تو این فیلم نیازی نیست دنبال سوتی باشیم . تو هر قسمتش اونقدر سوتی داره که به گریه می افتیم که آخه چرا فیلم هامون این همه ضعیفن .

15. این کاربر از shadli_m7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •