تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 17 اولاول ... 6121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 163

نام تاپيک: منچستر يونايتد 3 - بايرن مونيخ 2 / صعود بایرن و خداحافظی شیاطین با لیگ قهرمانان اروپا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فان خال: بارسا بهترین است ولی شکست ناپذیر نیست

مربی بایرن مملو از تحسین برای تیم کاتالان است.

سایت گل- بایرن مونیخ در مجموع دو دیدار رفت وبرگشت در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا موفق شد تا منچستریونایتد را از پیش بردارد و بلیط صعود به مرحله نیمه نهایی این رقابتها را کسب کند تا در این مرحله مقابل المپیک لیون صف آرایی نماید. دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی میان اینتر، قهرمان ایتالیا و بارسلونا قهرمان اسپانیا و قهرمان فصل قبل این رقابتها برگزار خواهد شد و بدین ترتیب در صورتی که بایرن بتواند از سد نماینده فرانسه عبور کند، در دیدار فینال مقابل یکی از دو تیم اسپانیایی یا ایتالیایی قرار خواهد گرفت.

مربی هلندی بایرن مونیخ در صحبتهایی زبان به تمجید از تیم اسپانیایی گشوده و در عین حال خاطرنشان کرده که بارسا شکست ناپذیر نیست. فان خال در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« من همیشه گفته ام که بارسلونا بهترین تیم اروپاست و تیمهایی مثل چلسی، آرسنال و منچستر در رده های بعدی هستند. ما در حال حاضر از سد یونایتد عبور کرده ایم و نشان داده ایم که می توانیم هر تیمی را شکست دهیم.»

این مربی هلندی در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« بارسلونا تیم بسیار قدرتمندی است و اگر آنها ده بار مقابل ما قرار بگیرند، شاید در 9 بازی به پیروزی برسند. البته این امکان وجود دارد که ما در یک بازی مقابل آنها به برتری برسیم و شاید این یک بازی هم در فینال برنابئو باشد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/4/9

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

اون شب هر چی کردم نتونستم بیام تونت ... حالا اومدم بگم .......

چه با حال بود کی می گفت به جهنم اولترافورد خوش اومدید

دمت گرم روبن لولشون کردی... عجب گلی زدی ترکوندی .........................

منچستر خوشحال بود که تو 10 دقیقه اول 2 گل زده ولی نمی دونست این بایرن داره بازی می کنه .......

سرافرازمون کردی مونیخ ......

پوز منچستر رو زدی .....

این مربی هلندی در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« بارسلونا تیم بسیار قدرتمندی است و اگر آنها ده بار مقابل ما قرار بگیرند، شاید در 9 بازی به پیروزی برسند. البته این امکان وجود دارد که ما در یک بازی مقابل آنها به برتری برسیم و شاید این یک بازی هم در فینال برنابئو باشد.»

اونو هم به امید خدا می بری
    Last edited by sina1415; 10-04-2010 at 11:07.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

چون تا قبل از دقیقه 55 که رافائل داسیلوا اخراج شد نتیجه اصلا گویای اشتباه سر الکس نبود
    خوب شاید بشه گقت گزاشتن همین رافائل اشتباه بزرگش بود که با یه اشتباه بچه گانه که حاکی از کم تجربگیش بود تیم رو حذف کرد . درسته در طول بازی بخصوص اوایل نیمه اول خوب بازی کرد اما این بازی محل تست و جوان گرایی نبود باید قبول کرد ادمای بزرگ اشتباه بزرگ هم می کنن

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب شاید بشه گقت گزاشتن همین رافائل اشتباه بزرگش بود که با یه اشتباه بچه گانه که حاکی از کم تجربگیش بود تیم رو حذف کرد . درسته در طول بازی بخصوص اوایل نیمه اول خوب بازی کرد اما این بازی محل تست و جوان گرایی نبود باید قبول کرد ادمای بزرگ اشتباه بزرگ هم می کنن
    به نظر من با توجه به اینکه در هر دوبازی قبل از بازی برگشت منچستر با بایرن ( یعنی بازی رفت با بایرن و پس از اون بازی با چلسی) گری نویل فیکس بازی کرده بود و عملکرد خوبی هم نداشت و اوشی هم تازه از بند مصدومیت رها شده بود سرالکس فرگوسن چاره دیگه ای نداشت و درواقع یک ریسک اجباری رو انجام داد ، و طبق گفته شما خوب هم بازی کرد اما کم تجربه بود ولی نمیتوان از فشار وحشتناک بایرن هم گذشت و سرالکس فرگوسن هم تمام مسئولیت شکست رو به گردن رافائل انداخت و باز هم مثل همیشه باخت یتیم بود و پیروزی بایرن 1000 تا پدر مادر داشت.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اورا: پس از ناکامی در چمپیونز، لیگ برتر را می بریم / دفاع از رافائل

مدافع باتجربه یونایتد در فکر یک جام قهرمانی است.

سایت گل- پاتریس اورا، مدافع یونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش پس از حذف از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در رقابتهای لیگ برتر قهرمان خواهد شد.

بایرن مونیخ موفق شد تا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت از سد منچستریونایتد عبور کند و به مرحله نیمه نهایی چمپیونز لیگ راه یابد ولی اکنون اورا از هم تیمی هایش خواسته تا هرچه سریعتر ناکامی در لیگ قهرمانان را فراموش کرده و به رقابتهای لیگ برتر بیندیشد. اورا در صحبتهایش به دفاع از رافائل، هم تیمی جوانش که با اخراج شدنش در دیدار برگشت یونایتد مقابل بایرن، ضربه سختی به تیمش وارد ساخت و بنا به گفته فرگوسن، دلیل اصلی شکست یونایتد بود برخاست.

اورا در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه یونایتد منتشر شد، گفت:« هیچ وقت انتظار نداشتم که اوضاع بدین ترتیب شود ولی اگر از گردونه رقابتهای اروپایی حذف شدیم، تنها به این دلیل بود که شایستگی صعود به دور بعد را نداشتیم. شنیده ام که افراد زیادی رافائل را سرزنش می کنم ولی من اصلا این را قبول ندارم. او فقط یک بازیکن جوان است. خب، او از زمین مسابقه اخراج شد ولی یونایتد می تواند در بازیهایش با 10 بازیکن به برتری برسد. اگر قرار به سرزنش کسی باشد، می بایست کل تیم را سرزنش کرد. شاید ما در دیدار رفت، وظایفمان را به بهترین نحو ممکن انجام ندادیم.»

اورا ادامه داد:« چهارشنبه شب بسیار ناراحت بودم ولی روز بعد زمانی که از خواب برخاستم، به خودم گفتم:« پات، ما شانس این را داریم که بار دیگر در لیگ برتر به قهرمانی برسیم. من به این موضوع باور دارم. روز 4شنبه بسیار ناراحت بودم ولی اکنون خوبم و آماده نبرد هستم. ما می توانیم در 5 دیدار پیاپی به برتری برسیم و اصلا کار سختی نیست. اگر با روحیه بازی کنیم، کسی نمی تواند ما را شکست دهد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/4/11

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اورا: پس از ناکامی در چمپیونز، لیگ برتر را می بریم / دفاع از رافائل
    اونجا هم که بازی رو مساوی کردن : دی
    منچستر هنوز تو شوک حذف بید : دی

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

آره بنده خداها خودشونم گیج شدن!

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------

مسعود جان با عکست خیلی حال کردم خیلی چاکرتیم!

---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------

مسعود جان با عکست خیلی حال کردم خیلی چاکرتیم!

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

حداقل با شرف حذف شدیم......
    مطمئنم شما بایرنی ها هم وقتی بایرن 3-0 عقب بود جهنم الدترافورد رو باور کردین....عمرا باورتون هم نمیشد که بتونین دیگه بیاین بالا..
    در ضمن فرگوسن هم هیچ اشکالی نداشت کارش...شماها که ایراد میگیرن از گذاشتن رافائل گزینه بهترشم بگین..نه اینکه فقط ایراد بگیرین...فرگوسن همه کارش درست بود...شما فقط فرض کن اگه به جای من یو بایرن یه بازیکنش اخراج میشد چند تا گل دیگه میخوردن با اون قدرت من یو؟؟؟حذفمون هم بیشتر به خاطر اشتباه بچه گانه اورا بود...

در آخر میرسیم به جمله ای که مخالفاشم قبول دارن...:

بهترین مربی تاریخ..:سر الکس فرگوسن.....
    حالا حالا ها کسی به گرد پاش نمیرسه.....
    زنده باد فرگی...چه قهرمان..چه بازنده...
    Last edited by majid_potter7; 18-04-2010 at 20:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MehdiAkhbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    جمهوری(؟)اسلامی(؟)ایران(؟)

پيش فرض

با سلام
    اون گلي كه روبه زد واقعا فوق العده بود.رافائل كه چه عرض كنم اريك كانتونا و جرج بست و بابي چارلتون هم بودند بازم منچستر اون گل رو مي خورد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    قبول دارم فرگوسن مربی بزرگیه اما فکر نکم بهترین تو تاریخ باشه!
    Last edited by Peji2010; 19-04-2010 at 17:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •