مدافع باتجربه یونایتد در فکر یک جام قهرمانی است.
سایت گل- پاتریس اورا، مدافع یونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش پس از حذف از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در رقابتهای لیگ برتر قهرمان خواهد شد.
بایرن مونیخ موفق شد تا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت از سد منچستریونایتد عبور کند و به مرحله نیمه نهایی چمپیونز لیگ راه یابد ولی اکنون اورا از هم تیمی هایش خواسته تا هرچه سریعتر ناکامی در لیگ قهرمانان را فراموش کرده و به رقابتهای لیگ برتر بیندیشد. اورا در صحبتهایش به دفاع از رافائل، هم تیمی جوانش که با اخراج شدنش در دیدار برگشت یونایتد مقابل بایرن، ضربه سختی به تیمش وارد ساخت و بنا به گفته فرگوسن، دلیل اصلی شکست یونایتد بود برخاست.
اورا در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه یونایتد منتشر شد، گفت:« هیچ وقت انتظار نداشتم که اوضاع بدین ترتیب شود ولی اگر از گردونه رقابتهای اروپایی حذف شدیم، تنها به این دلیل بود که شایستگی صعود به دور بعد را نداشتیم. شنیده ام که افراد زیادی رافائل را سرزنش می کنم ولی من اصلا این را قبول ندارم. او فقط یک بازیکن جوان است. خب، او از زمین مسابقه اخراج شد ولی یونایتد می تواند در بازیهایش با 10 بازیکن به برتری برسد. اگر قرار به سرزنش کسی باشد، می بایست کل تیم را سرزنش کرد. شاید ما در دیدار رفت، وظایفمان را به بهترین نحو ممکن انجام ندادیم.»
اورا ادامه داد:« چهارشنبه شب بسیار ناراحت بودم ولی روز بعد زمانی که از خواب برخاستم، به خودم گفتم:« پات، ما شانس این را داریم که بار دیگر در لیگ برتر به قهرمانی برسیم. من به این موضوع باور دارم. روز 4شنبه بسیار ناراحت بودم ولی اکنون خوبم و آماده نبرد هستم. ما می توانیم در 5 دیدار پیاپی به برتری برسیم و اصلا کار سختی نیست. اگر با روحیه بازی کنیم، کسی نمی تواند ما را شکست دهد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/4/11