ممنون از توضیحات
چقدر حجم داری؟
ممنون از توضیحات
چقدر حجم داری؟
برو توی سایت پارس آنلاین بعد یوزر و پسوردتو وارد میکنی توی قسمت فروش اینترنتی تمام مشخصاتتو نشون میده.
9 گیگ![]()
جواب ما رو هم که ندادی.
این منظورت هست ؟
![]()
پینگ پارس الان تو کرمان برا گوگل معمولاً 550 ساعتای خلوت تا 280 هم کم میشه منتها کیفیت سرویسش برای من کمتر از کیفیت همین سرویس برای دوستان در مشهد و شیراز و اصفهان و اهواز و تهرانه !
امکان داره تو شهر شما بهتر باشه ! سرعتشم بالاست ماهی 3 گیگ 3 ماه 9 گیگ 36900 یعنی ماهی زیر 12500 تومن. سرعتش برا من بعضی موقع ها بین 100 تا 130 هست ساعتای شلوغم زیر 50 ولی یه مشکلی داره ساعت های شلوغ بعضی سایتارو باز نمیکنه مثل همین پیسی ورلد و ارور tcp میده ! شبانم 1 تا 7 صبح رایگانه راحت شبی 2.5 گیگ دانلود میکنی متوسط سرعت 120 ! البته بعضی وقت ها سرعتت ممکنه بالای 200 هم بره مثل جمعه هفته پیش برا من 230 رسید ! ولی در کل باید روی شهر و مرکز مخابراتیت حساب کنی شاید خیلی عالی باشه شایدم مثل مال من اذیتت کنه .
رو پشتیباینی هم حساب نکن اصلاً ! شبا که اصلاً شهرستانی هارو جواب نمیدن! باید با شماره تهران تماس بگیری! روزا هم می پیچوننت اگرم نتونن بپیچونن گوشی رو قطع می کنن !
اینم رکورد سرعت من:
مال جمعه هفته پیشه ولی امروزم که جمعست تو همون ساعت من دارم زیر 20 دانلود میکنم میشه گفت ساعت وقتیه !
منم همون سرویس 256 سه ماه ماهی 3 گیگو دارم با همون قیمت. منتها گفتن برای اینکه مخابرات گیر نده که بالای 128 میدیم تو پارس آنلاین به اسم 128 ثبت میشه پس چرا شیراز اینکارو نکردن ! اسم سرویس هم که عوض کردن براتون ! جریان اون 12.45 چیه ترافیک اضافی خریدید ؟
برای من معمولاً سرعت بالای 130 نمی ره.. برای شما همیشه 200 دانلود میکنه! ؟
نمیشه من از شیراز سرویس بگیرم کرمان برام رانژه کنن !![]()
در مورد اسم 128 نمیدونم والا حتما اینجا مخابرات بهشون گیر نمیده !
جریان 12.45 هم 2 گیگ ترافیک اضافی گرفتم ولی 3.45 گیگ بهم دادند که خیلی لطف دارند
سرعت هم همیشه 200 بوده از روز ازل !
شاید بشه از شیراز سرویس گرفت ...![]()
دوستان من از پارس آنلاین دارم از دیروز سرعت به شدت افت کرده و بیشتر سرویس های مسنجر کار نمیکنه صفحه رو هم خیلی طول میکشه باز کنه همه مشکل دارن یا فقط امکان داره منطقه ما اینطور باشه؟
آره مال منم یکم افت داشت البته من با u95 دی ال میکردم.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)