بابا خداییش همه چیش خوبه مخصوصا مبارزه هاش که دقیقا سبک ورژن های قبلی رو حفظ کرده.
اما دیگه رانندگیاش رو اعصابه دیگه قبول کن
یه نمه کلیدو فشار میری ماشین دور میزنه.
یه کم این سرعت پیچیدن با ماشین رو کم میکردن، حل بود.
فیزیک بازیم رو مخه![]()
بابا خداییش همه چیش خوبه مخصوصا مبارزه هاش که دقیقا سبک ورژن های قبلی رو حفظ کرده.
اما دیگه رانندگیاش رو اعصابه دیگه قبول کن
یه نمه کلیدو فشار میری ماشین دور میزنه.
یه کم این سرعت پیچیدن با ماشین رو کم میکردن، حل بود.
فیزیک بازیم رو مخه![]()
اره رانندگیش رو مخه ولی ضدوخوردش خوبه.... تقلیدی از GTA...
ضد و خورد دقیقا منظورت چیه ؟ اگه منظورت fighting هست که باید بگم هیچ دخلی به GTA نداره و خیلی ازش سرتره![]()
بلاخره یه نکته ی مثبت توی بازی پیدا شد ...
یه دوست دختر خیلی خشکل
محتوای مخفی: عکس دختر مردم :دی
از خونی که پاشیده رو درو دیوار و صورت این خانم میتونید حدس بزنید چقد وحشتناک کشتمش
کاملا ضد فمینیسم
محتوای مخفی: عکس خانم مردم :دی
بچه ها من بازی رو نصب کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم و اجراش میکنم و میره توی حافظه ... بعد از چند ثانیه از حافظه میاد بیرون و اصلا اجرا نمیشه![]()
من هم این مشکل رو دارمراهکاری رو در نظر ندارین دوستان ؟
دست کرکه داداش ... یه سیرچ کن از سایت آسان دانلود یا سیب دانلود و این شرو ورا کرکو دانلود کن بریز اوکی میشه![]()
منم اینجور مشکلی داشتم از این کرک استفاده کردم درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم موقع رانندگی ctrl می زنیم چه عملی انجام میشه دقیقا؟حس می کنم ماشین یه جهش پیدا می کنه به جلو!!!..آدم یاد فیلم jumper میفته
![]()
چقدر ضد و نقیض نظر داده میشه راجع به این بازی. گویا بیش از حد سلیقه ای هست این بازی. . .
ماشین به اصطلاح ram میشهمی گم موقع رانندگی ctrl می زنیم چه عملی انجام میشه دقیقا؟حس می کنم ماشین یه جهش پیدا می کنه به جلو!!!..آدم یاد فیلم jumper میفته
واسه اینکه ماشینا رو داغون کنی میتونی این کارو کنی یه هو با سرعت میزنه به ماشین جلویی داغونش میکنه.
در کل بازی خیلی خوبه اما رانندگیش زیاد حال نمیده، البته رانندگیش بیشتر سلیقه ایه ممکنه خوشت بیاد یا مث من حال نکنی باش، ولی بقیه ش خوبه.چقدر ضد و نقیض نظر داده میشه راجع به این بازی. گویا بیش از حد سلیقه ای هست این بازی. . .
کلی کار هست که میشه face بالا برد
مسابقات ماشین ، ماموریت های فرعی که با رنگ زرد مشخص هست ، مسابقات بکس ، از همه راحتتر هم کشتن افرادی هست که با رنگ قرمز تو مینی مپ مشخص شدن ....
محتوای مخفی: !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)