سلام دوستان من تازه کارم در میخواستم مغازه بزنم برای شروع کپی سیاه سفید لازم دارم دستگاه ریکو خوبه به نظرتون الان چه مدلی ازش پیشنهاد میدین؟ هزینه مواد مصرفی و قطعاتش چطورهست؟
سلام دوستان من تازه کارم در میخواستم مغازه بزنم برای شروع کپی سیاه سفید لازم دارم دستگاه ریکو خوبه به نظرتون الان چه مدلی ازش پیشنهاد میدین؟ هزینه مواد مصرفی و قطعاتش چطورهست؟
اول باید مشخص کنی حجم کپیت چقدره (دستگاههای هستن 75 برگ در دققه چاپ می کنن دستگاهی هم هست 35 برگ مثل دستگاه خودم شارپ)
دوست عزیز من ریکو دارم و هم شارپ (ساژم و هم سری ام ایکس )
ریکو اگه شانست بگیره دستگاه خوب گیرت بیاد عالیه ولی هزینه نگهداری و قطعاتش گرون هست همچنین سرویسکارا ماشالله خیلی منصفانه جیبت رو خالی می کنن
یعنی باید اونقدر حجم کپیت زیاد باشه که هم هزینه سرویسکارا و هم قطعات خود دستگاه رو جبران کنه و هم چیزی واسه خودت بمونه
اما اگه حجم کپیت متوسطه و زیاد دغدغه سرعت نداری سری ام ایکس شارپ الان فوق العاده هستن (با قیمت 4 تومن میتونی مدل ام ایکس برداری )
سیستم دستگاههاش خیلی سادست و خودت هم میتونی بعد چند وقت ایرادهای جزئیش رو حل کنی ولی مدلای ریکو سیستم خیلی پیچیده ای دارن هر سرویسکاری اولا بلد نیست و اگه هم بلد باشه اکثرشون منصف نیستن
پس اول شما باید حجم کارت رو مشخص کنی
سلام...
قصد خرید فتوکپی رنگی دارم...
راهنمایی میخواستم...خودم نظرم روی کونیکا هست...حالا نمی دونم لوازم جانبی و مواد مصرفیش چطوره؟
در ضمن یه دستگاه P50 , t50 هم دارم...
ممنون
دوست عزیز من بیزهاب 350 دارم( از مدلای جدید کونیکا خبر ندارم) کار چاپش خوبه ولی یک مدل شارپ ام ایکس 4501 هم تازه گرفتم که چاپش خیلی بهتر و روشن تر از مدل کونیکا هست
مدل دقیق مدنظرتون رو اشاره نکردید .. بهتره بری از نزدیک دستگاه ها رو تست کنی
مقایسه که خودم رو این دو مدل انجام دادم
زمان گرم شدن و آماده به کار کونیکا تقریبا 2 دقیقست ولی مال شارپ 5 دقیقه
در عوض مدت ارسال فایل و چاپ روی کاغذ شارپ خیلی سریع تر از کونیکا هست
اسکن هم کار شارپ عالیه متاسفانه نتونستم اسکن کونیکا رو فعال کنم .
بک مزیت دیگه شارپ اینه که دو حالت چاپ سیاه و سفید و رنگی مجزا با دکمه جدا داره که هم کار سیاه و سفیدت رو ( تا حد متوسط) راه میندازه هم کار رنگی رو با بهترین کیفیت
دنبال برنامه اسکن با ورژن بالاتر باش
دوست عزیز من هرچی درایور بود نصب کردم نشد میشه لینکی اگه داری لطف کنی
مرسی
اساتید و دوستای خوبم لطف کنن در رنج 3 تومان (یا کمی بالاتر) یه دستگاه کپی (که امکان پرینتم داشته باشه) معرفی کنن.
این دستگاه رو برای یه دفتر در حد روزی نهایتا 100 برگ A3 لازم دارم.رنگی بودنش برام مهم نیست کارهامون چاپ نقشه سیاه سفیده
تا الان دستگاه SHARP X180 رو بهم پیشنهاد دادن . کسی اطلاعی ازش داره؟
سلام دوستان.
من تازه یه کونیکا 550 خریدم.
اما user box کار نمیکنه! و به هارد خودش و فلش که وصل میکنم دسترسی ندارم!
احتمالش هست که هاردشو برداشته باشن یا سوخته باشه؟ یا اگه راه دیگه ای هست که بشه به هارد یا فلش دسترسی داشت بگید. ممنون
اسکنرشم از هیچ راهی کار نمیکنه!
من هم کونیکا 350 دارم متاسفانه اسکنر کار نمیکنه
من مدل شارپ ساژم 9535 دارم الان قیمتش 33000 هستش کیفیت چاپش فوق العادست برد پرینترش هم خیلی خوبهاساتید و دوستای خوبم لطف کنن در رنج 3 تومان (یا کمی بالاتر) یه دستگاه کپی (که امکان پرینتم داشته باشه) معرفی کنن.
این دستگاه رو برای یه دفتر در حد روزی نهایتا 100 برگ A3 لازم دارم.رنگی بودنش برام مهم نیست کارهامون چاپ نقشه سیاه سفیده
تا الان دستگاه SHARP X180 رو بهم پیشنهاد دادن . کسی اطلاعی ازش داره؟
ولی سعی کن مدل 9545 رو بگیری که سرعتش 10 برگ در دقیقه بیشتره
از اینا بهتر هم سری ام ایکس 4500 هست که قیمتش حدود 4 تومنه (3800)
شلام دوستان
میخام یه دستگاه کپی سیاه سفید خوب و قوی بخرم که خرابیش کم باشه.
فعلا یه دستگاه توشیا 355 دارم اما ازش خوشم نمیاد زیاد مرد نیس.
به نظرتوون برند ریکو از توشیبا بهتر نیس؟؟
یه ریکو 7500 پیدا کردم میگه حدود 6 تومن به نظرتوون می ارزه؟؟
کلا خودتون تویه رنج زیر 10 تومن چه دستگاهی پیشنهاد میکنین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)