devil may cry4
من پایان بازیهایی که خوشم میادو دوست ندارم,چون تاحالا هرچی بازی کردم باحال بوده انتخاب من PES2010 است!![]()
پایان فقط پایانه Call Of Duty 6 MW2البته صحنه های دراماتیک زیاد داشت ...
پایان هیچ بازی به نظر من بهتر از MGS : SNAKE EATER نبود.نشستم زار زار گریه کردم.(حالا زیاد نه ولی ایییی یکمی)
دوستان من بازی مافیا رو کامل بازی نکردم اما میخوام بدونم قسمت اخرش چی میشه . اگه میشه کلا مرحله ی اخر و دموی نهایی رو برام تعریف کنین ممنون میشم .
من با پایان بازی مافیا1 خیلی حال کردم هم با خود بازیش![]()
مافیا یک آخرش خیلی باحال بود ، میریم دوست صمیمی مونو می کشیم ( سام ) ، همونی که با هم همیشه بودیم . کلا باید داستان کلشو بخونی ، سالیاری چیزی درباره ی الماس هایی که از یک انباری دزدیده بودیم به ما نگفت. ما هم با توجه به این که دزدی از بانک خلاف مقررات گروه بود میریم با پال یک بانک رو می زنیم. بعد از این که بانک رو زدیم ، بعدش پال یک روز میریم پیش پال می بینیم کشته شده ، پولا هم دزدیده شده ، بعدش میریم پیش سام می فهمیم کار اون بوده ، سام رو می کشیم بعدش میریم با خانواده یک جای دور. وقتی که پیر میشیم یک نفری سوار ماشین میاد کنارمون می گه : " یک خبر از طرف اقای سالیاری " بعدش با شاتگان مارو میزنه.
کلا باید بازی کنی . فرو میری تو داستان ، اینقدر قشنگ داستان رو تو بازی بردن که اصلا فکر می کنی خودت تامی هستی ! خیلی فضای قشنگی داره ، واقعا بازی هنرمندانه ای بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)