اخر بازی یعنی این
اخر بازی یعنی این
یک جوانمردی لطف کنه یک لینک از نسخه نهایی بازی ترجیحا مستقیم برای من بذاره
با سپاس
بّیا مرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصن نصبش کردی که میگی آخر بازی یعنی این...!![]()
Last edited by lMlOlHlSlElNl; 28-08-2011 at 21:10.
مطمئنا متوجه شدین. خلبان هلی کوپتر اسمش فریده مالک هست! که چون فریده نامی ایرانی هست پس جزو معدود دفعاته که یکی از شخصیت های خوب بازی ایرانیه!
نسخه بتا رو بازی کردم تو درک بازی بیشتر کمک میکنه کلا بازی خیلی قشنگیه
ببخشید این بازی آپدیت داشبورد که نمیخواد؟ ... واسه اونهایی که فریم ور LT 1.91 ندارن مشکلی نداره؟
نه نمی خواد میشه با همون اپدیت قبلی بازیش کرد
دقت کنید تو بازی از کلمه gulf استفاده میشه که منظور همیون خلیج فارسه!
تا اونجا که منم فهمیدم اگه اشتباه نکنم جنگ بزرگی امریکا در خلیج فارس انجام داده قبل از اتفاقات بازی!
آقا تورو خدا یکی منو کمک کنه نسخه steam بازی رو از سایت p30day.com گرفتم بعد با برنامه که unpack میکنم هیچ فایل exe. برای اجرای بازی نیست کسی میدونه چیکار باید بکنم؟ممنون.
اصلا از بازی خوشم نیومد!
با اینکه نمرات بازی خیلی خوب بودن اما من اصلا خوشم نیومد و باید بره تو لیست بازی هایه خیلی خوبی که خوشم نمیاد!![]()
دلیل هم که زیاده!
اولین دلیل که شخصیه اصلا از چیزایه اینقدر مدرن خوشم نمیاد و بیشتر از کلاسیک خوشم میاد.
دومیش هم باگ هایه بسیار بازی بود.
سومیش تیر بسیار بسیار کم که با اینکه خوب بود اما یک درگیری میشد باید از رویه سیومت میزدی.( کلا بازی سخت بود منم رویه 360 همش باید Pause میدادم و Save می کردم خیلی رو اعصاب بود ، میخواستم بازی رو هیجان بدم برم یکی رو تو راه بکشم یکی رو Grenade تیرام همون اول تموم میشد)
انیمیشن Execute طرف مقابل خیلی Delay داره!! 0.5 ثانیه بعد یارو رو میکشه تا فرد مقابلت هم اصلا تویه یک موقعیت دیگه قرار میگیره ( مثلا یارو زنه تیر زده بودم ترسیده بود ولی تویه انیمیشن نشون داد اصلا تو رو ندیده)
Waypoint هاش جدا رو اعصاب بود!! کلا تو همه چی گیج بودم مپ هاش هم گیج کننده.
من نسخه ی اول رو بازی نکردم ولی بازی ای که اینقدر به سوم شخص وابسته ی چرا سوم شخص نیست؟!!! کنترلش اصلا دید بازی رو بهت نمی داد واسه برنامه ریزی به نظرم اگه سوم شخص بود خیلی میتونست بهتر باشه( البته گفتم چون این بازی زاتا با اول شخص خودشو کشیده بالا نمیشه بهش این ایراد رو گرفت نظره شخصی بود )
در واقع با خیلی از چیزایه بازی حال نکردم! Augment هاش بود چی بودنکته ی مثبت بازی بود که اونم بعضی هاش کم کاربرد بودن.
دکمه بندیه دسته هایه 360ش خیلی مزخرف بود! ما که عادت داریم با L2 هدف بگیریم این با آنالوگ راست (فشردنش) بود!برا همین درگیری تن به تنش سخت بود.
هوش مصنوعی خیلی خوب بود اولین بار بود همچین هوش مصنوعی ای رو میدیدم. داستان بازی هم اصلا بهش علاقه نداشتم بعده 2 یا 3 تا Side Mission دیگه نزدیکشون نشدم.
و آهنگ و صدا گزاری!! OMG این بهترین قسمت بازی بود رو دست نداشت حتی منم خوشم اومد ()
و در کل باید بگم که منو راضی نکرد 100% خیلی ها رو راضی میکنه اما به سلیقه من این چیزا نمیخوره اگه مثلا بازی شبیه این فیلم هایه جیمز باندی بود که یکی رو Execute میکردی بعد میدوییدی یک Grenade اونور و بعد اینور رو تیر میزدی از تراس میپریدی پایین!!!! شاید خوشم میومداما هر بار اینکارو خواستم بکنم همون اولش مردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)