بعیده که مشکل از کابل باشه، من خودم مارشال دارم.
باید وارد تنظیمات کارت گرافیکی لپ تاپ بشید و اونجا در صورت لزوم تغییرات لازم را بدهید.
بعیده که مشکل از کابل باشه، من خودم مارشال دارم.
باید وارد تنظیمات کارت گرافیکی لپ تاپ بشید و اونجا در صورت لزوم تغییرات لازم را بدهید.
چه تغییراتی انجام بدم که درست شه؟
مرسی
این بسته به سیستم عامل و نوع کارت گرافیکی شما متفاوت است. فعلا برای شروع وارد control panel و بعد display شوید و تب setting رو بزنید. سپس قسمت advanced را بزنید. احتمالا از این جا به بعد باید تب مربوط به تنظیمات کارت گرافیک را بزنید و بعد به قسمت تنظیمات دو نمایشگر بروید.
اگر اطلاعات کامپیوتری خوبی ندارید، پیشنهاد می کنم در قسمت لپ تاپ فروم سوال خود را مطرح کنید تا دوستانی که لپ تاپ مشابه دارند شما را بهتر راهنمایی کنند.
اول از همه چی با يک کابل ديگه چک کنيد من هم يک کابل مارشال داشتم از پکش در اوردم زدم به tv ديدم مورد داره اصلاً صفحه نمياد الان افتاده يک گوشه يک کابل sony خريدم رديف شد شما اول يک کابل ديگه گير بيار تست کن امکان داره کابل ايراد داشته باشه
سلام
مرسی
اره ممکنه از کابلش باشه چون هیچی رو صفحه tvنمیاد
ولی یه سوال دیگه
روپکش نوشته 1080بایدرزولوشنش باشه
ولی رزولوشن لپ تاپ من 1024در768هست.زیادترم نمیشه یا من بلد نیستم.
ممکنه از اون باشه؟
اخیش بلاخره درست شد
کارت گرافیکم و کامل نصب نکرده بودم![]()
چجوری میتونم بفهمم کابل hdmi چه ورژنی هست؟
بدون اینکه از رو cover خود hdmi بخونم
ورژن های متداول برای HDMI (مثل 1.3 و 1.4) در واقع پروتوکل هستند و بکار بردن این اسامی برای کابلها صحیح نیست.
بجای آن، در کابلها از طبقه بندی خاصی استفاده می شود که درمی بینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن زیاد بر خرید کابلهای گران قیمت اصرار نداشته باشید (شاید، مگر در مواردی که طول بلند لازم است).
دوستان میخواستم بدونم الان کابل hdmi ورژن 4 قیمتش چنده بهترین مارکش چیه ؟ضمنا ورژن 1/4 با 1/4a فرقش چیه؟
سلام دوستان ..من هم قصد خرید این ورژن کابل رو دارم چون کارت گرافیکم ورژن 1.4 ساپورت میکنه..
میشه لینک خرید اینترنی اگه دارید بزارید فقط 1.4
هم ارزون ترینش هم گرون ترینش..تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)