عکسشو بذاری خوب میشه(حداقل با موبایلت عکس بگیر)
شمام یه عکس بذار...... .
متاسفانه اونقدر این بازی از اول تا آخرش پریدن وکلید برداشتن بوده که آدم قاطی می کنه![]()
عکسشو بذاری خوب میشه(حداقل با موبایلت عکس بگیر)
شمام یه عکس بذار...... .
متاسفانه اونقدر این بازی از اول تا آخرش پریدن وکلید برداشتن بوده که آدم قاطی می کنه![]()
درود با تشکر از شما دوست عزیز من همین که میام تو سایت خدا رو شکر میکنم
dial up صفحه باز نمیکنه که چه برسه به اینکه عکس up کنم, ولی بابا خیلی تابلو که دقیقا از جعبه موزیکه که در میایی میری مرحله بعد, همه جا مرداب داره سمی میری توش خفه میشه همون جا اولین کلیدو از یه زامبی تو تابوت در اوردم زامبی میره تو تابوت شبیهه سوسک میشه :d وقتی کلیدو ازش میگیری یه غوله سنگی دستشو باز میکنه از رو دستش میری اونور , حالا باید دو تا دیگه کلید گیر بیاری میرم تابوت ها رو پیدا میکنم ولی زامبی نمیاد بره تو تابوت بکشمش کلیدا رو ازش بگیرم , دیگه از این دقیق تر نمیشد خدا وکیلی
Please Help Me![]()
آخه شما داری منو گمراه می کنیجعبه موزیک که چپتر 9 هستش......... .شما داری در مورد چپتر 6 می پرسی؟؟
ببخشید آیا این بازی برای pc منتشر میشه؟
نه عزیز
فقط برای xbox 360 و PS3 هست
مراد مگه چپتر اخر نبودن اون مرده ها ؟؟جعبه موزیک که چپتر 9 هستش![]()
داداش دسته اون حاج اقا سنگیزامبی تو تابوت در اوردم زامبی میره تو تابوت شبیهه سوسک میشه :d وقتی کلیدو ازش میگیری یه غوله سنگی دستشو باز میکنه از رو دستش میری اونور , حالا باید دو تا دیگه کلید گیر بیاری میرم تابوت ها رو پیدا میکنم ولی زامبی نمیاد بره تو تابوت بکشمش کلیدا رو ازش بگیرم , دیگه از این دقیق تر نمیشد خدا وکیلیکه میری اونور قسمت راست مرداب بود فکر کنم باید مرفتی یکی دیگه بگیری که کلید رو میزنی باز دسته حاج اقا سنگی تکون میخورد و از روش میرفتی قسمت چپ و کلید سوم رو میگرفتی ! یه خورده مانور بده روش پیدا میکنیش
بابا مگه ایشون نمیگه بعد جعبه موسیقی؟؟جعه موسیقی که چپتر 9 بود...ولی ایشون میگه چپتر 6![]()
محمد جان من دقیقا همین جام که میگی در ضمن شرمنده چپتر 9 من اشتب کردم , ولی هر چی مانور میدم پیدا نمیکنم خسته شدم خدا وکیلی راه نداره اصلا کلید اول رو میگیرم اون 2 فش کلید رو پیدا نمیکنم این همه معما رو حل کردم حالا واسه یه راه پیدا کردن موندم چه کنم دیگه داره گریم مگیره
محمد جان اگه دقیق تر توضیح بدی شاید یه فرجی بشه رد کنم
خوب سر انجام این بازی زیبا رو تموم کردم , عجب غول آخر خر خفنی داشت![]()
بچه ها اگه در اینجا گیر افتادید یه دست سنگی هست شبیه یه تونله اونو تا انتها برید بپیچید راست اون تابوت ها رو پیدا میکنید و کلیدو بدست میارید , موفق سربلند باشید در پناه خرد .![]()
سلام.
از جایی که گیر کردم چند تا عکس گرفتم :
(به جای - p e r s i a n u s e r بدون فاصله بنویسید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون دوتا تبکه هارو از کجا باید گیر بیارم ؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)