واقعا حالم از این صبانت بهم میخوره
جایی بهتر برای دانلود شبانه نیست؟؟؟ دیشب 320 مگ !!!! تا دو ماه پیش حداقل 1 گیگ داشتم
واقعا حالم از این صبانت بهم میخوره
جایی بهتر برای دانلود شبانه نیست؟؟؟ دیشب 320 مگ !!!! تا دو ماه پیش حداقل 1 گیگ داشتم
پیدا کردی بگو منتظرم !!! همشون![]()
اصفهان هستم
//
دیشب حدود 400 مگ دانلود تونستم بکنم
سلام من که از صبانت شیراز راضی هستم حدود یک ماهه مشترک شدم شاید هم اولاش اینجوری باشه ولی من که از 128 کیلو بایت راضی هستم سرعت دانلود به 115 هم میرسه
گند بزنه به شركت صبانت
ديشب 250 مگ
خاك بر سرش كنن
سرعت روزانه که مال همه بالاس شبانه چه طوره؟
هیچ کی با اکانت روزانه مشکلی نداره فکر کنم ( البته اونقدر می گیم که می یان این سرعت روزانه را هم کم می کنند )
مشکلمون شباست چون شبا حجم رایگانه
روزا اصلا سرعت را 100 برابر کنند باز به چه دردی می خوره ؟! حجم که محدوده !
خدا وكيلي يه نفر اگه از يه كشور ديگه بياد اين كامنت ها رو بخونه ميگه ببين اينا چه بد بختند دارند سر دانلود شبانه بحث مي كنن.
آخه يكي نيست به اينا بگه فلان فلان شده ها كجاي دنيا مثل اينجا اينترنت رو محدود مي كنن كه ما مجبور بشيم واسه 4 تا دانلود سنگين شبا بذاريم دانلود كنيم بعد مثل اين گداها بيام بگيم واي خدا من ديشب كم دانلود كردم
روزانه هم كه خير سرشون يه دانلود مي خواي بكني همش بايد نگران حجمت باشي وا قعا گندشو در آوردن با اين كارا
به نظرم سرعت 100MB هم باشه تا وقتي محدوده اعصاب آدم رو خورد مي كنه!!!!![]()
حرف دل همه adsl دار هاي ايران رو زدي
اينترنت پر سرعت گرفتيم مثلا.
با اين حجم كم با اين سرعت دلبخواهي با اين قيلتر شديد
من كه هيچ موقع اين پولي كه ميدم رو حلالشون نميكنم
خواستی نفرین کنی این شرکت خصوصیای بدبختو نفرین نکن... اینا کاره ای نیستن که... کلیم مشکلات دارن... فحش دادن و نفرین کردن اینا فایده ای نداره چون دستشون از همه جانب بسته ـس... وگرنه چرا قبل از ریاست جمهوری یه یارویی که 128 بالاتر ممنوع نشده بود همه داشتن رقابت میکردن و روز به روز سرعتاشون بالاتر میرفت...؟
این خانه از پایبست ویران است عزیزان... مشکل از اون بالاهاس که عده ای دلشون نمیخواد مردم به این راحتیا بتونن به آزادی دست پیدا کنن و تا بتونن تو این راه سنگ اندازی میکنن...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)