تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 27 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 265

نام تاپيک: تمامی مباحث مربوط به آکواریوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آروم
    خوشگل
    اندازه متوسط
    گیاه خوار
    آنجل(سعی کن این مورد رو از کسی بخری که تکثیر خودش باشه چون انجل در هر ابی انجل نمیشه) - گورامی - دم شمشیری فنسی - ماکرو های رنگی - اسکات - پرت فیش (عاشقشم) - سورم (البته بچه ماهیا رو میخوره ) - فایتر ( از نوع نرش) - لوچ هم خوبه (ولی اینم بچه ها رو میخوره) - تایگر

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------

گلد فیش نگیری ها اشغال مثل گراز اب رو کثیف میکنه گول ظاهرش رو نخور

2. این کاربر از khozestaniam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آنجل(سعی کن این مورد رو از کسی بخری که تکثیر خودش باشه چون انجل در هر ابی انجل نمیشه) - گورامی - دم شمشیری فنسی - ماکرو های رنگی - اسکات - پرت فیش (عاشقشم) - سورم (البته بچه ماهیا رو میخوره ) - فایتر ( از نوع نرش) - لوچ هم خوبه (ولی اینم بچه ها رو میخوره) - تایگر

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------

اوکی
    1 - یه توضیحی درباره ماکرو های رنگی واسکات میدی ؟
    2 -از بین اینا ( البته به غیر آنجل - گورامی - دم شمشیری ) کدوم خوشگل تره ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اوکی
    1 - یه توضیحی درباره ماکرو های رنگی واسکات میدی ؟
    2 -از بین اینا ( البته به غیر آنجل - گورامی - دم شمشیری ) کدوم خوشگل تره ؟
    اول ماکروها تعدد رنگ بیشتری دارن بعد تایگرها البته سوروم هم دو نوع رنگ داره یکی سبزه یکی هم یه کرمی ناز سوروم یکی از قشنگترین هاست ضمنا میخوای فقط بزرگ کنی یا تکثیر هم می خوای بکنی ؟ چون از ماهی تایگر و سوروم سخته یکم تجربه میخواد ولی اگه قصدت تکثیر نیست بنظرم بزن تو کار اب شور درست گرون تره ولی ماهیای اب شور واقعا قشنگن موضعت رو اول مشخص کن (بزرگ کردن یا تکثیر)

5. این کاربر از khozestaniam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اول ماکروها تعدد رنگ بیشتری دارن بعد تایگرها البته سوروم هم دو نوع رنگ داره یکی سبزه یکی هم یه کرمی ناز سوروم یکی از قشنگترین هاست ضمنا میخوای فقط بزرگ کنی یا تکثیر هم می خوای بکنی ؟ چون از ماهی تایگر و سوروم سخته یکم تجربه میخواد ولی اگه قصدت تکثیر نیست بنظرم بزن تو کار اب شور درست گرون تره ولی ماهیای اب شور واقعا قشنگن موضعت رو اول مشخص کن (بزرگ کردن یا تکثیر)
    نه برا تکثیر نمیخوام
    ولی آب شور هم نمیخوام
    مرسی از کمکت

اگه نباشه جاش خالی می مونه abera's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

آروم
    خوشگل
    اندازه متوسط
    گیاه خوار
    سلام
    دوست عزیز میتونی گورامی بگیری هم آرومن و زیبا وتنوع رنگی خوبی دارند مثل گورامی عسلی و برگی که با اکثر ماهیای گیاه خوار سازگارند. اگه حوصله داری دیسکس با آنجل نگهداری کن . دیسکس نازک نارنجی ولی خیلی زیبا.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در خانواده سیچیلاید انجل و دیسکاس ماهیان بسیار حساسی هستند ولی سورم و پرت فیش هم قشنگن هم اینکه مثل اونا نازک نارنجی نیستند

9. این کاربر از khozestaniam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

نوشته شده توسط MOHAMMAD2010 مشاهده تاپيک
    آروم
    خوشگل
    اندازه متوسط
    گیاه خوار
    ضمن تایید صحبت های دوستم باید بگم گورامی برا شما انتخاب زیاد خوبی نیست . گورامی ها فصل جفتگیری به اندازه یه سیچلاید درگیر میشن !
    ماکروها هم از این دسته هستن . 1 سایز که رشد کنن اونوقت باید از تعقیب و گریزشون سرگیجه بگیری .
    ( البته در مواقعی خاص این موارد کمی کمرنگ تر میشه اما ناپدید نمیشه ! )
    ...
    برای شما طبق فرمایش دوستان انتخاب های متفاوتی وجود داره
    اگه تانکت بزرگه و از طرفی به حرکت گله ای ماهی ها علاقه داری ( که انصافا زیبا هم هست ) من تایگر و لوچ رو پیشنهاد میدم که گروهی حرکت میکنند . اگر یکم بیشتر اهل جنب و جوش بخوای اسکات های گرین فوق العاده هستن .
    خودم تجربه نگهداری یه گله 8 تایی شون رو داشتم . تغذیه ، حرکت ، رشد و هوششون واقعا جالبه .
    اما به نظرم ماهی که بتونه هم خوشگل باشه هم آروم هم متوسط فقط و فقط دیسکس میتونه باشه .
    که اون هم بند و تبصره داره و اونم حداقل نیمه حرفه ای بودن شما تو آکواریوم و ماهی نگه داشتنه .
    با این حال برای شروع 4 تا لوچ کوچیک + 8 تا 10 تا تایگر و 1 سیامی نر و 1 جفت پلاتی کافیه .
    موفق باشی

11. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تایید میشه

---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------

اخ گفتی سیامی دلم رفت اگه داری چندتا عکس ازش بذار
    Last edited by khozestaniam; 09-01-2011 at 10:56.

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

تایید میشه

---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------

اخ گفتی سیامی دلم رفت اگه داری چندتا عکس ازش بذار
    ...
    سیامی جنگجو یا همون fighter خودمون ! ماهی زیباییه و برعکس اونچیزی که تو لیوان ازش میبینید اگه تو یه تانک بزرگ باشه خیلی خیلی جلوه زیبایی به تانکت میده .
    خودم با گوشتخوارها امتحانش کردم . بیشتر جلب توجه میکنه و حتی دیدم اسکار هم با احتیاط بهش نزدیک میشه !
    الانم روی میزم تو یه تنگ استوانه ای جلو چشممه همیشه

تنوع زیادی هم داره که متاسفانه تو بازار ایران زیاد نمیبینیم .

14. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها نظر من کلا عوض شد و میخوام مثل این یک سال گذشته بازم گوشتخوار نگه دارم
    تانکم کوچیکه ...
    اسکار رو که حتما باید نگه دارم
    دیگه غیر از اسکار چی پیشنهاد میکنین ؟ ( که با هم سازگار باشن و قیافشون هم خوب باشه )
    خودم یه زمانی پنکوسی - پیرانا و ردتیل داشتم که متاسفانه همشون مردن ( پنکوسی با ردتیل که اصلا غذا نمیخوردن ! )
    میخوام یه اسکار بگیرم + 3-4 تا ماهی دیگه از نوع های دیگه ( ار هر کدوم یکی ) حالا چی پیشنهاد میکنین ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •