سلام mhv_kntu جون.
اسلحه چهارم کدوم شخصیت رو میخوای؟
فقط اسمشو بگو تا بهت بگم.
من تو این بازی پیر شدم.![]()
سلام mhv_kntu جون.
اسلحه چهارم کدوم شخصیت رو میخوای؟
فقط اسمشو بگو تا بهت بگم.
من تو این بازی پیر شدم.![]()
سلام .
فهمیدم چطوریه .
متاسفانه اکثر کراکتر هایی که من می خوام غیر ممکن هست تکنفره بشه گرفت .
مثلا تاداکادسو هوندا باید مرحله dream جلوی 9 تا officer رو تو حالت هارد مود بگیری که با توجه به اینکه از جهات مختلف وارد قلعه های مختلف میشن تکنفره نمیشه .
کلا بازی story mode رو باید نرمال و easy هم رفته باشی تا تو hard اسلحه چهارم آزاد شه ؟ یا مستقیم هارد مود بری کافیه ؟
یک سوال دیگه : تو اون قسمتی که طبقه طبقه بالا میرن کی تموم میشه ؟! من تا طبقه 70 رفتم تموم نشد![]()
سلام دوباره به همه بچه ها
من از یه کلمه تو خیلی خوشم اومد.اونم کلمه ی ((*تاداکاتسو*)) هست. عشق من.
حرفی که زدی درسته. اسلحه چهارم تاداکاتسو رو باید توی مرحله ی دریم (dream) بگیری.
ولی سلاح چهارم همه ی کاراکترها رو نمیتونی با رفتن مرحله دریمش آزاد کنی.
تو هر مرحله باید یه سری کارهای خاص و خیلی سریعی انجام بدی.
برای اینکه اسلحه چهارم هر شخصیت رو آزاد کنی حتما باید یه دور بازی رو تا آخرش تموم کنی.
حالا مهم نیست با Easy , Normal , Hard, یا Chaos میری. فقط باید یه دور کامل تموم کنی.(مستقیما نمیتونی آزاد کنی).
قسمت Survival Mode همون قسمتی که طبقه طبقه بالا میری, تمومی نداره همینجور میری بالا.
تو این قسمت مهمترین طبقه هاش طبقه 71f و 76f هست. که در کل میتونی تو این قسمت:
سه تا اسب قدرتمند Matsukaze , Persian Mare , Moon Child
دو تا بادیگارد قدرتمند Kojiro Sasaki , Katsuie Shibata
و شخصیت Ranmaru Mori
اسلحه چهارم Ranmaru Mori , Okuni
رو میتونی تو این قسمت آزاد کنی.
در مورد تاداکاتسو هم باید بگم که گرفتن اسلحه چهارم اون زیاد سخت نیست فقط سرعت عمل میخواد.
یعنی باید اینقدر بازی کرده باشی که هر افسر رو سه سوته نابود کنی.
مثل من.
اگه خواستی میتونم یه توضیح مفصل درباره گرفتن اسلحه چهارم تاداکاتسو و بقیه شخصیتها بهت بگم.
ولی فعلا به خاطر کم بودن وقتم نمیتونم.
امیدوارم بتونی آزادش کنی. اگه نتونستی یه چند روز دیگه بهم بگو تا بهت بگم.
فعلا خداحافظ.![]()
ببخشید در warriors orochi چطوری میشه Lu Bu و Tadakatsu Honda رو باز کرد؟خیلی ممنون.
سلام.
طریقه آزاد کردن Lu Bu و Tadakatsu توی Warriors Orochi:
Lu Bu:
با شکست دادن و تحت تاثیر قرار دادن لوبو در مرحله Gaiden 8-x در تمام داستان بازی میتونی آزادش کنی.
یعنی باید مرحله 8-x رو با گروه های Shu , Wei , Wu , Sw تموم کنی.
اگه تو هر مرحله این کار رو درست انجام داده باشی, بعد از اینکه لوبو رو شکست دادی باید بگه:
Lu Bu is Impressed by ...S Achievements!
منظور از (...) اسم همون کسی هست که بازی میکنی.
Tadakatsu Honda:
جووووووووووووون. (*عشق من*). فقط یه کم آزاد کردنش سخته:
با تحت تاثیر قرار دادن Tadakatsu در مرحله Gaiden 7-x در تمام داستان بازی میتونی آزادش کنی. که به شرح زیر هست:
*گروه Shu:
باید با موفقیت همه ی دهقان ها رو اسکورت کنی.
شما باید در تمامی مسیر راه دنبالشون بری و اونها رو تا escape point اسکورت کنی.
زمانی که به پل رسیدین شما باید جلوتر از اونها باشی. سپس Lu Bu ظاهر می شود. و پس از آن Tadakatsu Honda میاد.
خیلی سریع و در اسرع وقت Lu Bu رو بکشید. مواظب باشید تا دهقان ها کشته نشن.
در صورتی که درست انجام داده باشی باید بگه:
Tadakatsu Honda is Impressed by ...S Achievements!
*گروه Wei:
بعد از شروع بازی باید بلافاصله به جایی که دو افسر هوندا (Tadamasa Honda و Tadamoto Honda) هستند بری و اجازه ندی که اونها شکست بخورند. بعد از نجات اونها خود Tadakatsu وارد میشه (یکی بیاد جلوشو بگیره...).
بعدش باید لوبو رو بکشی. اگه باز هم درست انجام دادی میگه:
Tadakatsu Honda is Impressed by ...S Achievements!
*گروه Wu:
پس از اینکه برای دومین بار تو این مرحله Tadakatsu رو شکست دادی. باید بازی رو در عرض 2 دقیقه تموم کنی.
اگه وقت کمی دارید بهترین ایده این هست که سریع Dong Zhou رو شکست بدین. وگرنه همه ی سربازها و افسران رو بکشین.
اگه باز هم درست رفتی میگه: Tadakatsu Honda is Impressed by ...S Achievements!
*گروه Sw:
تو این مرحله باید با موفقیت خبر رسان رو اسکورت کنی. وقتی که تا شمال شرقی اردوگاه دنبالش رفتین, باید قبل از خبر رسان وارد اردوگاه بشین. چون لوبو خیلی راحت میتونه اونو بکشه. وقتی که تیکه فیلم لوبو تموم شد, تاداکاتسو ظاهر میشه.
(این لوبو همیشه دنبال شر هست و افکار شیطانی دارهایول به تاداکاتسو که جوانمرده و طرفدار حق هست
)
پس از اینکه صحبت های این دو تموم شد باید لوبو رو بکشید. بدون اینکه نزدیک Masamune Date بشید, صبر کنید تا نیروهای جدید برسن و تجدید قوا کنید. یکی از اونها Xiao Qiao هست. سپس به سرعت Masamune Date رو بشید.
در طی انجام این کارها باید همه ی افراد شما زنده باشن.مواظب افسر نزدیک Masamune Date باشین.
اگر درست انجام دادین باید بگه: Tadakatsu Honda is Impressed by ...S Achievements!
پس از اونTadakatsu Honda
آزاد میشه.
همین!...
اگر آزاد نشد لطفا به دقت از اول بخونین و تک تک کارها رو انجام بدین. شک نکین آزاد میشه.
بازی با Easy , Normal , Hard , Chaos هم هیچکدوم فرقی نداره. با هر کدوم برین آزاد میشه.
![]()
این مرحله ی x-8 رو چجوری باید باز کرد؟! من x-7 رو تموم میکنم ولی این باز نمیشه!!
سلام.
طریقه آزاد کردن آخرین مرحله Last Gaiden Stages (Gaiden 8-x): 8x
باید با موفقیت کارهای زیر رو توی مرحله 7 , (Gaiden 7) هر گروه انجام بدین تا Gaiden 8-x باز بشه:
گروه Sw:
تو این مرحله باید 1000 نفر رو بکشید تا آخرین مرحله این گروه باز بشه.
گروه Shu:
در این مرحله باید از قلعه آتش گرفته و در حال سوختن در طی 2 دقیقه به همراه افسران و دوستان خارج بشید.
گروه Wei:
در این مرحله باید Da Ji رو در عرض یک دقیقه بکشید. Da Ji اول به صورت نیروهای خودی با دشمن میجنگه ولی پس از مدتی شما رو گول میزنه و دشمن شما میشه. وقتی که دشمن شد سریع و در عرض یک دقیقه بکشیدش.
گروه Wu:
تو این مرحله هم باید خوانواده Sun یعنی (Sun Jian و Sun Quan) رو در کمتر از 3 دقیقه نجات بدین.
اگه باز هم مشکلی داشتین بهم بگین.
![]()
خود Orochi رو نمیشه باز کرد؟ (منظورم تو Warriors Orochi هست.)
بازی Dynasty Warriors 7 بهتره یا این بازی؟
سلام.
چرا میشه.
برای باز کردن Orochi باید همه ی شخصیت ها رو Unlock کنی تا نهایتا اروچی آزاد بشه. (وقتی همه رو باز کردی خودش باز میشه)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)