سلام من این مدل رو به قیمت140000تومن خریدم میخواستم ببینم موقع اتصالبهpcمیشه کاری کردکه شارژ نشه
سلام من این مدل رو به قیمت140000تومن خریدم میخواستم ببینم موقع اتصالبهpcمیشه کاری کردکه شارژ نشه
چطور می شه پوشه ها رو دیلیت کرد؟
چطور می شه کل موزیک های یک پوشه رو که شامل چند زیر پوشه هستند اجرا کرد؟
سلام
پاک کردن پوشه ها که خیلی راحتهشما هم میتونی با اتصال یو اس پی این عملو انجام بدی، هم اینکه میتونی تو خود پلیر از گزینه جانبی استفاده کنی یعنی اولین گزینه سمت راست پنل گزینه ای وجود داره که شما میتونی البوم یا فولدری رو ادد یا دیلت کنی بعد از انتخاب پوشه قابلیت حذف وجود داره
در مورد سوال دوم هم میتونی اونا رو ببری تو پلی لیست و همگی رو در پوشه دلخواهتون قرار بدید و اجراشون کنید![]()
سلام ميشه كاري كرد موقع شارژ با كامپيوتر صفحه ال سي ديش خاموش بشه
سلام بر بروبچ
من تازگی ها برای X-FI 2 ام یه مموری میکرو 8 گیگی(کلاس4) خریدم و حدود 5-4 گیگشم آهنگ ریختم
اولا موقع خوندن مموری هر دفعه 3-2 دقیقه فکر میکنه
دوما روز دومی که بامموری بود هنگ کرد و روشن نشد البته با یو اس بی روشن شد
به نظرتون کجای کار ایراد داره ؟؟؟؟
ضمناً تازگی ها هر دفعه خواستم فیرم ویر جدیدشو بگیرم (با دانلود منجر )رو 50 درصد سایت قطع میشه و دانلود کلاً به باد میره
شما هم این مشکلو دارید ؟؟؟
![]()
نه امکانش نیست
کلا این دستگاه از هر لحاظ به جز کیفیت پخش مشکل داره و حتی جنبه پخش صداش هم پر مشکلات هست....
این مشکلات هم از این دستگاه بعید نیست
دیگه نگفتم که اینقدر XFI2 بکوبیشمن خودم باهاش حال میکنم
قبل از اون هم ZEN 4G داشتم که اون هم عالی بود
فعلن هم با حجم کم آهنگ روی مموری جواب داده
مشکل اصلی من در اصل دانلود نشدن فیرم ویره
گفتم شاید کسی راه دیگه ای سراغ داشته باشه
البته نسبت به قیمتش می ارزه....دیگه نگفتم که اینقدر XFI2 بکوبیشمن خودم باهاش حال میکنم
حق با شماست...
سلاممی خواستم ببینم چجوری میتونم روی دستگاهم پسوورد بزارم تا کسی به دستگاهم دسترسی نداشته باشه و با رمز وارد دستگاهم بشم.ممنون.
سلام سوالی داشتم.چجوری وی دستگاهم رمز بگزارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)