یعنی با نرم افزار DVD Decrypter میشه بازی های XGD3 رو هم بدون مشکل رایت کرد؟!
اینجا مارک Verbatim اصلا گیر نمیاد
من با T-Gate رایت کردم
یعنی با نرم افزار DVD Decrypter میشه بازی های XGD3 رو هم بدون مشکل رایت کرد؟!
اینجا مارک Verbatim اصلا گیر نمیاد
من با T-Gate رایت کردم
دوست عزیزسلام اینم از پیغام هایی که میده
دوست عزیز در ضمن با همین وضع که رایت میکنم تا 97درصد میره و دی وی دی خودش در نمیاد تا حالا سه 4 دی وی دی ناین خراب شده لطفا اگه از ورژنی که خودت استفاده میکنی برروی ویندوز 7 جواب میده توسایت برای دانلود بزارش
ممنون.لطفا راهنمایی کنید که این پیغام ها جوابشون از چی هستند
سه تا پیغام ها در همون اول رایت میاد و اگر no زدی میاد صحفه اصلی برنامه
دوست عزیزمقداری که در عکس پایین زده مقدار labeyer بازی batman arkham city است
عزیزاین عکس هم در اول رایت میاد و هم در اخر رایت پیش 50بار بعد از هربار کلیک کردن retery ظاهر میشه و اگر کنسلش کنی تا همون مقدار مثلا 97 درصد رایت میشه و دی وی دی نمیده بیرون باید خودت با دست بیاریش بیرون
دوست عزیزاینم اخطار اخرش که تا 97 درصد میره اخطار میده
![]()
Last edited by Assassins creed II; 09-11-2011 at 04:32.
سلام بچه ها بازی های جدید که از قفل جدید بهره میبرن رو چطور باید رایت کرد.؟؟؟من الان کال اف دیوتی جدیدرو با چنتا بازی جدید دانلود کردم مثل سونیک جدیدش یا اسکریوم ..بتمن.. گریز3...چجوز رایت کنم؟؟
Last edited by MILIN3M; 09-11-2011 at 23:10.
دوستان میخوام رایتر جدید بگیرم...
به نظر شما پایونیر بگیرم (که واسه رایت گیم 360 مناسب تره) یا لایت ان که فرمویر C4E واسش اومده و واسه XGD3 ها مناسب تره؟؟؟
خودم فکر میکنم لایت ان بهتره ، چون دیگه همه گیم ها XGD3 هستن...
دوستان برای رایت بازیها با قفل xgd3 حتمآ از برنامه imgburn 2.5.5.0 یا نسخه بالاتر استفاده کنید
نکته:تمام ارورهای که در پست شماره 151 عکش رو یکی از دوستان گذاشته در این ورژن برنامه هم برای شما اتفاق می افته
به ترتیب ارورها شما اینطور عمل کنید
ارور اول:yes
ارور دوم:yes
ارور سوم:continue
بعد از این مراحل تا 97 درصد میره و ارور چهارم رو میده
ارور چهارم:cansel (در مورد i/o طلاعات)
و در اخر از شما برای بستن track سوالی پرسیده میشه که شما yes رو بزنید و تمام دیسک شما قابل اجراست
من رایترم Lite-On iHAS 124 Y هستش
آیا با این فریمور جدید رایت بازیهای XGD3 رو میشه با این رایتر رایتش کرد ؟
ممنون
سلام دوستان.
من از روی دی وی دی های رفیقم با برنامه ی XBC (ورژن 2.9.0.345) ایمیج میگیرم. اما وقتی میخوام از دیسکای xgb3 مثل gof3 ایمیج بگیرم دکمه ی start غیر فعاله.فایل dae.bin تو پوشه هست، رایترمم پایونیره. چه باید بکنم؟
تشکر!
Last edited by Mehrdad66; 14-11-2011 at 15:23.
خوب این داره میگه که سایز فایل از سایز دیسک بزرگتره !نوشته شده توسط Assassins creed II [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید از روش جدید استفاده کنید که فرمور خود رایتر رو هم باید دستکاری بکنید . من هنوز آموزشی ازش ندیدم - ببینم حتما به پست اول اضافه میکنم .
سلام به همگی چندتا از بازیهای xbox 360 رو بعد از دانلود رایت کردم بیشترشون از نوع xgd3 هستند راحت رایت و بازی میشن و اصلا مشکلی ندارن تو هارد xbox هم میرن اما خواستم از بازی ها یه نسخه دیگه بگیرم دی وی دی رو انداختم تو کامپیوتر چندتا فایل نشون میده اما برنامه XBC نمیتونه از اونها نسخه ایمیج بگیره چکار کنم یعنی استارت برنامه روشن نمیشه
روش رایت بازی های جدید به پست اول اضافه شد ، دوستانی که با بازی های جدید مشکل دارند اون رو مطالعه کنند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)