نه من نمی خوام بمیرم .ما باید زنده بمونیموحید صدامو میشنوی طاقت بیار ما موفق میشیم![]()
اونایی که dial up دارند اگر زغال تموم کردن بگن من براشون بفرستم
راستی نمی دونی کی به ما میرسه؟
نه من نمی خوام بمیرم .ما باید زنده بمونیموحید صدامو میشنوی طاقت بیار ما موفق میشیم![]()
اونایی که dial up دارند اگر زغال تموم کردن بگن من براشون بفرستم
راستی نمی دونی کی به ما میرسه؟
آقا مسابقات راه افتاد ما میریم نوبت بعدی؟
من پچ گیم اکسس و نصب دارم که پرسپلیس داره باید چه کنم برای ورود؟
همونطویکه گفتم شما با توافق حریفت میتونی یا هردو بازیو به کامپیوتر بسپارین و یا اینکه با توافق بازی رفت برگشت رو یکی به کامپیوتر واگذار کنه و اون یکی خودش بازی کنه .
درمورد ترکیب باید قبل از بازی ترکیب , تعویض ها و ... رو خودتون توی فایل سیو ذخیره کنید و بعد فایلو برای انجام بازی یک جا آپلود کنید .
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
من 10 دقیقه دیگه میرم بخوابم فردا مسابقاتو با جدیدت پیگیری میکنیم . شما هم حتما ضرورت نداره امشب بازی کنید همین که لیگ راه افتاد خیلی دستمون جلو افتاد .
وحید جان فکر کنم بازی بعدی باشی اما اینو میدونم با لیورپول ( عادل ) هستی اگه فردا اومد که هیچی وگرنه مجبوریم یا سه هیچ بزنیم یا اینکه اونو به کامپیوتر بسپاریم و شما در برابر کامپیوتر بازی کنی ( فکر کنم این بهتر باشه ) . چرا خودت با دانلود سیو بازی که بالا گذاشتم برنامه مسابقاتو نمیبینی ؟
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
در ضمن بهترین و کامل ترین سایت برای آپلود و دانلود همین سایت مولتی آپلوده . توی این سایت میشه تا 8 تا لینک گذاشت اینجوری مطمئنا بچه ها از بابت دانلود و آپلود هیچ مشکلی نخواهند داشت .
بازی کنم؟دل تو دلم نیست(حالا انگار میخوام شاتل بفرستم فضا)
ویرایش:-------------------
بازی کنم؟دل تو دلم نیست(حالا انگار میخوام شاتل بفرستم فضا)
اصلا با توکل به خدا من لیگ رو شروع میکنم.با صداقت کامل.امیدوارم تمام بچه ها با همین صداقت کار رو ادامه بدن که همینطور هم خواهد بود.راستی هرکی می خواد بازی رو مستقیم ببینه حق پخش بده بهش فرکانس بدم...!!
ساعت 1:27 دقیقه من رفتم.بازیم تموم شد اول نتیجه رو میگم بعد آپ میکنم....
Last edited by mohammad_87; 06-02-2010 at 01:28.
خب محمد جان بازی کن دیگه آرمین که گفتش تصمیم با خودت . نیم فصل یا حتی زودتر اگه دیدیم بازیها خیلی سخته من آپشن فایلو تعدیل میکنم و اگه خیلی آسون بود بر عکس . کم کم سختی بازی دستمون میاد .
آقا بازی کن دیگه من می ترسم یخ بزنم و به این بازی آخرش نرسم![]()
یه نکته مهم.............
وقتی میخوای از منوی اصلی لیگ وارد بازی بشی یعنی بری انتخاب لباس و.... پیغام ارور داد که برای بازی چند نفره باید دوتا یوزر وجود داشته باشه.پس ابتدا توی فایل ستینگ دوتا دسته رو معرفی کنید.من میرم یه دسته نیمه سالم دارم میزنم به کامپیوتر بعد اگه نشد میام میگم.اگر هم که رفت تو بازی که وقتی تموم شد نتیجه و فایل رو میذارم.فقط یکی اینجا باشه یه دلگرمی داشته باشم.
من رفتم ساعت 1:38 ...
من جدول مسابقات هفته اولو بزارم ( میزبان سمت راسته ):
لیورپول --------------------------------- اورتون
بولتون ---------------------------------چلسی
منچستر ------------------------------- آرسنال
بیرمنگام ---------------------- منچستر سیتی
استوک سیتی ------------------------- تاتنهام
استون ویلا ------------------------------ فولام
بارنلی -------------------------------- ساندرلند
پورتموث --------------------------------- بلکبرن
ویگان ------------------------------ هال سیتی
وستهم ------------------------- ولوور همپتون
Last edited by 4039; 06-02-2010 at 01:41.
اقا كسي نگفت براي لباسا چكار وكنم؟
Last edited by masoodbr; 06-02-2010 at 01:43.
یعنی من که دسته ندارم توی بازی های رو در رو چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)