پس فضای هارد اکستر نالتون درسته !(باید همون 465GB باشه!)
و پارتیشن مربوط به Macintosh HD هم ۱۰۰ گیگ
درسته!
اگر ویندوزتون رو پاک کنید! خواهید دید ، که میزنه 500GB!
بکاپی چیزی ، داری ؟؟؟؟
اگر بتونی با یک سیستم دیگه ریستور کنی عالی میشه!
نصب مک ، کاری نداره!و اینکه مک رو چه طوری باید نصب کنم؟
1 - دی وی دی مک رو داخل درایو قرار دهید و ری استارت کنید! وقتی صدای بنگ رو شنیدید کلید C رو از روی کیبورد نگه دارید ، تا موقعی که صفحه ی انتخاب زبان و منوی اپل ظاهر شه!
2 - بر روی ادامه کلیک کنید .
3 - با قوانین موافقت کنید .
4 - پارتیشن Macintosh HD رو انتخاب کنید .
5 - install رو بزنید!
6 - بعد از حدود 45 دقیقه ، ری استارت میشه! و صفحه ی Welcome میاد!
7 - حالا Application DVD رو بزارید و ilife 09 رو نصب کنید! (دی وی دی شماره ی 2 ، داخل کارتن دستگاه موجود هست)
بله!و اینکه هر چی رو مک دارم پاک میشه؟
همیشه به نکات مثبت نگاه کنید! مثلا از این به بعد بکاپ با ماشین زمان یادتتون نمی ره! و در آخر هم تجربه تون بالا میره!
نه ، مشکل چیز دیگه ست! من هی DC میشم! نمی دونم مشکل چیه؟ این ADSL هم از دایل آپ داره بدتر میشه!
از همه جالب تر پشتیبانی مذخرفشه!![]()
دوستان شما هم این مشکل رو دارید ؟؟؟؟؟
فکر خوبیه!
اول فایل ها تون رو ریکاوری کنید !
بعد ویندوز رو پاک کنید!
بعدش هم مک رو دوباره نصب کنید!
موفق باشید!
M24
امیدعزیز این نکته رو میدونم ، سوال من اینه : چرا فضای هارد در بوت کمپ بعد از اینکه پارتیشن ویندوز رو پاک کردم به همون نسبت ۳۲ گیگ پارتیشنی که ایجاد کرده بودم دیگه فراموش شده؟؟ و برای اینکه بتونم همون فضای ۵۰۰ گیگ خودم رو داشته باشم چه کار باید بکنم ؟؟
میدونید چرا ؟ چون بعد از اینکه فرضن چند بار این عمل رو انجام بدهم ( ایجاد پارتیشن ویندوز و دوباره حذف اون ) دیگه بوت کمپ عملن فضایی رو تشخیص نمیده که بخاد ازش برای پارتیشن بندی استفاده بکنه ؟ مثلن دفعه ی بعد که ۴۰۰ گیگ پارتیشن ویندوز ایجاد کنم و دوباره پاکش کنم ( برای مثال میگم نه واقعن ) و بعد دوباره بخواهم پارتیشن دیگری ایجاد کنم اگه بوت کمپ بخاد اون ۴۰۰ گیگ رو فراموش کنه که دیگه خیلی بده !!!
در حقیقت میخام طوری باشه که بوت کمپ بعد از هر بار ایجاد و حدف پارتیشن ویندوز اون بخش از هارد براش غیر قابل تشخیص نباشه
دوست عزیز ، این امکان نداره!
شما Disk Utility رو از مسیر Applications --> Utilities --> Disk Utility باز کن!
بروی هارد اینترنال کلیک کن!
تب پارتیشن رو انتخاب کن!
اگر یدونه بود! یعنی شما اشتباه کردید!
اگر شک داشتی یک عکس از تب پارتیشن بزار !