رو سيستمت xp نصب بوده؟ من فكر ميكنم اين مشكلاتت با لپ تاپت بخاطر داشتن xp هست.نميدونم اما اگه xp هم داري سعي كن كلآ همه چيزو فرمت كني و 2باره از اول 7 بريز
رو سيستمت xp نصب بوده؟ من فكر ميكنم اين مشكلاتت با لپ تاپت بخاطر داشتن xp هست.نميدونم اما اگه xp هم داري سعي كن كلآ همه چيزو فرمت كني و 2باره از اول 7 بريز
سلام NS1
در ادامه فرمایش دوست خوبم Hamid Hamid باید بگم شما با نرم افزار Windows 7 Loader v1.7.7 کرکش کن نه با هیچ نرم افزار دیگه ای ، باشه؟
اینم لینک دانلود رپیدشیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صورتی که بعد از کرک وین 7 با این نرم افزار ویندوزت بالا نیومد ، هول نشو ، یه نفس عمیق بکش ،نیازی به تعویض ویندوز نیست ، بعد DVD win7 رو بزار باهاش بوت شو و Repair your computer رو انتخاب کن بعد وارد قسمت Command Prompt شو و تایپ کن bootsect.exe /nt60 c: (اون دو نقطه مال بعد از C هستش) واینتر بزن و ریستارت کن اگه جواب نداد همین مراحل رو برو ولی تایپ کن bootsect.exe /nt60 all . این روش ردخور نداره و یک در یک هستش.
سوالی باشه من در خدمتم
من ویندوز 7 نصب کردم
64
الان هم وایرلسش درست کار نمی کنه
نمی دونم ویندوز ایراد پیدا کرده یا مشکل دیگه ای داره
تا حالا 3بار وین عوض کردم
اول 32 نصب کردم
بعد 64
و دوباره یه 64دیگه
**
در مورد اسپیکرهم باید بگم که اسپیکر این مدل زیرش قرار داره!!!!!!!!!!!!!
ولی من از صداش کاملا راضیم
شاید خیلی حرفه ای نباشه
ولی هیچ نقصی نداره
گرافیکش هم خوبه
سلام Hamid
نه بابا xp کیلو چنده اما فکر می کنم کرکه لو رفته
به هر حال ممنون
راستی از لپ تاپ شما صدایی مثل تیک تیک ساعت نمیاد؟![]()
ns1 سلام صداي هاردته.هرچند من فك كنم اون ساعت تو 7 هم تيك تاك ميكنه
سلام خدمت دوستان،خوشبختانه مطالب کاملا برام مفید بود و جواب خیلی از سوالاتم رو گرفتم..فقط میمونه یه سری چیزهای اساسی حداقل برای خودم که شاید سوال بعضی از افراده که مثل من می خوان تا چند هفته دیگه یه 1564 بگیرن..
اول اینکه بهترین گارانتی برای این سری و کلا برای محصولات دل چیست؟ (زیگورات،ایران رهجو،..) بعد اینکه تمامی قطعات و لوازم جانبی ( باتری،سیم های پاور،رایتر،..) همراه خود لب تاپ ضمانت می شوند؟
دوم اینکه با توجه به اینکه باتری روی خودش 6 سلولی است و از طرفی که من به طول عمر باتری و شارژ اهمیت می دم و می خوام باتری با ظرفیت بیشتر داشته باشم که در حال حاضر 9 سلولی است..می تونم باتری آک خودش رو بدم (به همان فروشنده) و یه 9 سلولیشو بگیرم و اینکه اگه میشه این کار رو کرد،اختلاف قیمت رو میگیرن یا باید بی زحمت پول کل 9 سلولی رو باید داد..و اینکه اصلا میشه این کار رو کرد؟ یا بالکل باید از کارخانه با خود لب تاپ بیاد..
و اگه میشه این کار رو کرد این درسته که باتری 6 سلولی احتمالا اصل ژاپنی رو بی خیال شد و یه باتری 9 سلولی فقط برای میزان شارژ بیشتر گرفت..
خیلی ممنون.
گارانتی از لحاظ تخصص و سر در آوردن : دلیران ، زیگورات ، امرتات ، اریس و ...اول اینکه بهترین گارانتی برای این سری و کلا برای محصولات دل چیست؟ (زیگورات،ایران رهجو،..) بعد اینکه تمامی قطعات و لوازم جانبی ( باتری،سیم های پاور،رایتر،..) همراه خود لب تاپ ضمانت می شوند؟
خیر ... در گارانتی اریس و دلیران فقط باتری و آداپتور نیز گارانتی هستند
اگه داشته باشه برات عوض میکنه ... یه 50 تومن هم سر میگیره ... خودم برای دل 1520 تعویض کردم اینطوردوم اینکه با توجه به اینکه باتری روی خودش 6 سلولی است و از طرفی که من به طول عمر باتری و شارژ اهمیت می دم و می خوام باتری با ظرفیت بیشتر داشته باشم که در حال حاضر 9 سلولی است..می تونم باتری آک خودش رو بدم (به همان فروشنده) و یه 9 سلولیشو بگیرم و اینکه اگه میشه این کار رو کرد،اختلاف قیمت رو میگیرن یا باید بی زحمت پول کل 9 سلولی رو باید داد..و اینکه اصلا میشه این کار رو کرد؟ یا بالکل باید از کارخانه با خود لب تاپ بیاد..
اصل ژاپن ؟و اگه میشه این کار رو کرد این درسته که باتری 6 سلولی احتمالا اصل ژاپنی رو بی خیال شد و یه باتری 9 سلولی فقط برای میزان شارژ بیشتر گرفت..![]()
![]()
![]()
خیلی ممنون..من دقیقا نفمیدم که مشکل نخواندن pdf در win 7 چیه؟!
کلا فرمت pdf رو ساپورت نمی کنه که بعید می دونم..با نرم افزار adobe یا reader مشکل داره؟ یا قضیه چیزه دیگه ایه؟
بعد اینکه بهتر است که از نمایندگی اصلی dell که دلیران باشه بگیریم یا فقط از گارانتی های معتبر مثل بالا؟..
ممنون Hitman عزیز مفید بود
Hamid جان صدای ساعت نیست, صدای خر خر هاردم نیست صدای تیک تیکه که گاهی میاد که البته خودم هم فکر می کنم از هارده
لپ تاپ شما این صدا رو داره؟و اگه داره طبیعیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)