تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم قهرمان رقابتهای این فصل لیگ قهرمانا

راي دهنده
270. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

30 11.11%
  • اینتر

12 4.44%
  • بارسلونا

81 30.00%
  • چلسی

25 9.26%
  • رئال مادرید

49 18.15%
  • منچستر یونایتد

44 16.30%
  • میلان

14 5.19%
  • هیچکدام

4 1.48%
  • بایرن مونیخ

11 4.07%
صفحه 16 از 19 اولاول ... 61213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 189

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این رده بندی که میگی، خداییش عجیب غریبه... مثلا بارسا صدرنشین لالیگا چهارمه، اینتر تیم اول صدرنشین شانزدهمه! و جالبه تیم اول لوشامپیونه سومه... صدر نیشین فعلی بوندس لیگا هم که اصلا تو رده بندی نیست و تیم دوم بوندسلیگا یعنی بایرن مونیخ 19 ام هستش!!! بعد بنفیکا که تو لیگ پرتغال که با یک امتیاز اختلاف تو صدره و الان هم تو لیگ قهرمانان و یورو لیگ حضور نداره، یک رده پاییین تر از منچستر در رده ششم و بالاتر تیم های بزرگی که نزدیکترینشون آرسناله قرار داره...!!!!
    انصافا به نظرت این رده بندی منطقیه؟؟؟
    دوست عزیز این یه سری معیارها داره و هر چند وقت یکبار این رده بندی عوض میشه. آخرشو اگر بخونی یه سری توضیح داده که چه جوری این رده بندی انتخاب میشه.
    الان مثلا تا چند وقت پیش بوردو اول بود چون خیلی خوب نتیجه گرفته بود. توی لیگ فرانسه همه تیمها رو راحت می برد و تازه توی لیگ قهرمانان هم تیمهای بززگی مثل بایرن و یوونتوس رو برده بود. راستی تعداد گلها هم توی این رده بندی مهمه.الان رئال به خاطر چند برد پرگل که داشته این رده بندی بالا اومده. دوستان همه چی رده بندی تو لیگ نیستش. الان لیگ ایتالیا ارزشش خیلی پایین اومده.چرا اینتر که چند سال هست راحت قهرمان سری آ میشه توی لیگ قهرمانان این قدر بد نتیجه میگیره خوب دلیلش معلومه دیگه. الان هم با برد دو بر یک مقابل چلسی هیچی عوض نشده چون حتی یه تیم درجه دو هم توی زمین خودش میتونه اینتر رو با یک گل ببره.
    کلا الان شما مثلا بازی بوردو رو نگاه کنید می فهمید از خیلی تیمهای بزرگ بهتر بازی می کنه.
    Last edited by vahidgame; 27-02-2010 at 12:41.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوست عزیز این یه سری معیارها داره و هر چند وقت یکبار این رده بندی عوض میشه. آخرشو اگر بخونی یه سری توضیح داده که چه جوری این رده بندی انتخاب میشه.
    الان مثلا تا چند وقت پیش بوردو اول بود چون خیلی خوب نتیجه گرفته بود. توی لیگ فرانسه همه تیمها رو راحت می برد و تازه توی لیگ قهرمانان هم تیمهای بززگی مثل بایرن و یوونتوس رو برده بود. راستی تعداد گلها هم توی این رده بندی مهمه.الان رئال به خاطر چند برد پرگل که داشته این رده بندی بالا اومده. دوستان همه چی رده بندی تو لیگ نیستش. الان لیگ ایتالیا ارزشش خیلی پایین اومده.چرا اینتر که چند سال هست راحت قهرمان سری آ میشه توی لیگ قهرمانان این قدر بد نتیجه میگیره خوب دلیلش معلومه دیگه. الان هم با برد دو بر یک مقابل چلسی هیچی عوض نشده چون حتی یه تیم درجه دو هم توی زمین خودش میتونه اینتر رو با یک گل ببره.
    کلا الان شما مثلا بازی بوردو رو نگاه کنید می فهمید از خیلی تیمهای بزرگ بهتر بازی می کنه.
    وحید جان
    انصافا قبول داری جمله هایی که تو پست گفتی با هم در تضادن و منطقی نیستند، خودت از لیگ مثال میاری، بعد میگی همه چیز رده بندی لیگ نیست... میگی بوردو اخیرا خوب برده، بعد برد اینتر برابر چلسی رو با چشم ساده نیگا میکنه... خیلی راحت از ثبات تیم هایی مثل اینتر (یا منچستر) تو قهرمانی در لیگشون، نتیجه گیری می کنی که لیگ این کشور ها بی ارزش شده... بعد بوردویی که پارسال پس از مدت ها قهرمان شد، میشه تیمم بزرگ در لیگی با ارزش؟
    به نظر من بهترین معیار و متر برای بهتر دونستن یک تیم همین لیگ قهرمانانه... باید منتظر باشیم و ببینیم...
    انصافا هم هر 16 تیم تو این مرحله تیم های خوبی هستند...
    ضمنا پیشنهاد می کنم دیگه این بحث رو ادامه ندیم...! تاپیک از محور اصلی خودش منحرف میشه که این انحراف به قفل شدن منتهی میشه!!.... البته مقصر منم که دارم پست میدم... شرمنده... ولی شما ها جوانمردی کنید و دیگه جواب پست منو ندید...!!
    قربون همتون
    یاعلی

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

دیگه این زمان گذشت. شیرهای آبی شیاطین سرخ رو می کشن
    فعلا که سه ساله نتونستین...
    به نظر من داورا مشکلی با چلسی ندارن ، کسی که با تیمهای انگلیسی و بخصوص چلسی مشکل داره و علاقه ای نداره فینال تمام انگلیسی برگزار بشه جناب میشل خان پلاتینی رئیس یوفاست . ( البته شاید از نظر برخی دوستان این توهم توطئه باشه )
    اتفاقا من دوست دارم هم منچستر و هم آرسنال بیان بالا چون مشخص شده که پلاتینی با تیمهای انگلیسی مشکل داره نمونش بازی آرسنال پورتو و همین بازی چلسی اینتر ولی نمیدونه که بهترین لیگ دنیا لیگ انگلیسه نه لالیگا که فقط دو تا تیم درست و حسابی داره! به امید یک فینال تمام انگلیسی دیگه تا چشم پلاتینی و دار و دستش کور شه!
    منم با اینکه منچستریم..ولی میخوام یه تیم انگلیسی قهرمان شه تا چشم این پلاتینی در بیاد..من اگه جای طرفدارای بارسا بودم بعد از اون کمکی که بهشون کردن تا بیان فینال آب میشدم میرفتم تو زمین...خجالت داره واسه تیمی با این همه ادعای خوب بازی کردن و تاکتیکی بودن به زور روابط بیاد بالا..

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من اگه جای طرفدارای بارسا بودم بعد از اون کمکی که بهشون کردن تا بیان فینال آب میشدم میرفتم تو زمین...خجالت داره واسه تیمی با این همه ادعای خوب بازی کردن و تاکتیکی بودن به زور روابط بیاد بالا
    این تیکه از پست ایشون خیلی برام جالب بود!!!
    تیمی که تو یک سال هر چی جام بود برد رو میگن با روابط قهرمان شده.(میخواستیم بیایم تو لیگ انگلیس هم بازی کنیم که اونجا هم جام ببریم) منچستر تو فینال له شد دیگه باید چیکار میکردن؟
    این حرفا نیست آقا ببرید بیاید بالا حالا چه منچستر چه آرسنال چه تیم مزخرف چلسی که تو این چند ساله هروقت خورده به بارسا 180 دقیقه دفاع محض کرده. بازی برگشت پارسال فورواردای چلسی چسبیده بودن به پیتر چک از بس که دفاعی بازی میکردن!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تیکه از پست ایشون خیلی برام جالب بود!!!
    تیمی که تو یک سال هر چی جام بود برد رو میگن با روابط قهرمان شده.(میخواستیم بیایم تو لیگ انگلیس هم بازی کنیم که اونجا هم جام ببریم) منچستر تو فینال له شد دیگه باید چیکار میکردن؟
    این حرفا نیست آقا ببرید بیاید بالا حالا چه منچستر چه آرسنال چه تیم مزخرف چلسی که تو این چند ساله هروقت خورده به بارسا 180 دقیقه دفاع محض کرده. بازی برگشت پارسال فورواردای چلسی چسبیده بودن به پیتر چک از بس که دفاعی بازی میکردن!!
    مسئله این هست که بازی با چلسی پارسال داور 5 تا پنالتی تابلو نمیگیره.من خودم هم طرفدار چلسی هستم و هم طرفدار بارسا و رئال ولی جدا خیلی بازی تابلو بودش.
    خیلی حرفایی که زدی جالب بودش چلسی 180 دقیقه دفاع محض کرده!!!! من موندم چه جوری همش دفاع کرده بعد 5 تا پنالتی تابلو تونسته بگیره که داور به خاطر توصیه جناب پلاتینی گفته بی خیالش. چلسی الان یکی از تیمهایی هستش که خیلی هماهنگ و با کار تیمی بازی می کنه. چلسی بازیکنان خیلی تکنیکی مثل مسی و اینسیتا و زلاتان و ... نداره ولی اکثر بازی ها خیلی خوب بازی میکنه. امشب هم امیدوارم اینتر رو توی استمفوردبریج به خاک بشونه
    Last edited by vahidgame; 16-03-2010 at 13:19.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چلسی 180 دقیقه دفاع محض کرده!!!! من میدونم چه جوری همش دفاع کرده بعد 5 تا پنالتی تابلو تونسته بگیره که داور به خاطر توصیه جناب پلاتینی گفته بی خیالش. چلسی الان یکی از تیمهایی هستش که خیلی هماهنگ و با کار تیمی بازی می کنه. چلسی بازکنان خیلی تکنیک مثل مسی و اینسیتا و زلاتان و ... نداره ولی اکثر بازی ها خیلی خوب بازی میکنه. امشب هم امیدوارم اینتر رو توی استمفوردبریج به خاک بشونه
    حالا شما مواظب خودتون باشید امشب حذف نشید ، باقیش پیش کش.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا شما مواظب خودتون باشید امشب حذف نشید ، باقیش پیش کش.
    حذفم بشیم خیالی نیست مسئله این هست که دوستمون میگه 180 دقیقه ما دفاع می کردیم. تیمی که 180 دقیقه دفاع کنه میتونه 5 تا پنالتی بگیره؟؟!!!

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من به اون دوستمون کاری ندارم.
    به نظرم چلسی 180 دقیقه دفاع نکرد...
    شاید 140 کل بازی رو بسته بود.چندتا حرکت روو ضد حمله ها انجام داد که در نهایت از بارسای 10 نفره باخت.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به اون دوستمون کاری ندارم.
    به نظرم چلسی 180 دقیقه دفاع نکرد...
    شاید 140 کل بازی رو بسته بود.چندتا حرکت روو ضد حمله ها انجام داد که در نهایت از بارسای 10 نفره باخت.
    البته بارسا 10 نفره نبود چون داور قشنگ ازش حمایت می کرد. دیگه از این تابلو تر نمیشد. داور بازی که کچل بودش فکر کنم گفتم بودن که بهش توی محوطه جریمه بارسا اگر یه بازیکن چلسی حتی ترکونده بشه پنالتی نگیرن حتی کشتی گرفتن هم پنالتی نبودش
    من میگم من خودم از بازی های بارسا خیلی خوشم میاد و طرفدارش هستم. ولی قبول کنید تاکتیک های گاس هیدینگ خیلی قوی تر از گواردیولا هستش. اگر حساب کنید بارسا از لحاظ بازیکنان تکنیکی خیلی از چلسی قوی تر بود.
    Last edited by vahidgame; 16-03-2010 at 13:41.

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسارو عشقه
    دوستان خودمونیم ولی آخه الان چه تیمی به زیبایی بارسلونا با آماری خیره کننده تو هر بازی الان بازی میکنه بارسلونا حتی اگر هم حذف بشه که بعیده بازم بارسلونا عشق همه میمونه!!!!!!

منم با نظر دوستان موافقم در باره ی بازی چلسی و بارسا سال قبل که چجوری دفاع میکردچلسی!!!!
    ولی دوستان الان به یه تیم که توهین می کنید طرفداراش ناراحت می شن مثل خوده ما که اگه به تیمه مورد علاقمون توهین بشه ناراحت می شیم
    موفق باشید
    Last edited by runner; 16-03-2010 at 14:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •