من درایور 3 و تام رایدر رو گرفتم هر کدوم چهار صی دی بود
چطور میشه
![]()
من درایور 3 و تام رایدر رو گرفتم هر کدوم چهار صی دی بود
چطور میشه
![]()
30% گير كردم. اونجايي كه يكي از رئيس هاي بازي رو كه جونش نصفه ميشه ميره بالا و جونش پر ميشه
تمامي سنگ هاي قرمز رو هم شكستم ولي بازم ميره بالا جونش زياد مي شه!
سلامنوشته شده توسط hasan11
براي شما
نوشته شده توسط Amin
به سنگ قرمزا كه 4 تا تير ميزنيم خراب مي شن. پايه ها هم كه هرچي تير ميزنم خراب بشو نيستن، مثل اينكه به ديوار تير بزنم.نوشته شده توسط Amin
شايد باگ داره؟!
شايد من دقيق يادم نيستنوشته شده توسط hasan11
شما بعد از اينكه سنگ قرمز رو خراب كردي .... به جاش قلاب بنداز (با Q) و به سمت خودت بكش
53% مرحله انگلستان توي يك غار بزرگ هستم كه از سقف 4 تا قفس آويزونه، پايين هر قفس هم يك دستگيره، كه وقتي با كيو ميكشم قفس مياد پايين و دوباره ميره بالا نمي فهمم چكار بايد كرد؟
سلامنوشته شده توسط hasan11
فعلا به اووون قفس ها كاري نداشته باشيد
الان شما بايد از سمت چپ قلعه شروع به بالا رفتن بكنيد و بر روي ميله جلوي در ورودي بپريد (قبلش با قلاب بايد جهت ميله سمت چپ رو عوض كرده باشيد) ... به ميله بعدي بپريد .... دوباره بپريد و قلاب رو به سقف گير بديد و از سمت راست قلعه خودتون رو به سقف قلعه برسونيد و از اووونجا داخل شويد
اي به ه ه ه بازي 7.5g همينقدر بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من بازی رو تموم کردم.واقعاً آخرش الکیه.از بازی هایی که خیلی تخیلی بشن اصلاً خوشم نمی یاد.تازه آخرش وقتي بازي تموم شد مي توني با شخصيت هاي ديگه بازي رو از اول شروع كني.ولي اون وقت از اون شخصيت دو نفر تو بازي هست.اينجاش ديگه خيلي مسخرست...
به هر حال تا قبل از رسيدن به قسمت هاي آخرش بازي خوبي بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)