مادیران
1 سال تعویض
مادیران
1 سال تعویض
به نظر من که فراسو از همه بهتره
1 سال گلرلنتی تعویض
70000 ساعت عمر مفید
رفیق گل اینو که جدی نگفتی...فراسو...این همه مارک معروف و قوی و با کیفیت!!!نوشته شده توسط Godrig
من ديروز رفته بيدم بازار ! از چندنفر از همكارا پرسيدم در مورد ال جي ميگفتن زياد تعريفي نيست !نوشته شده توسط MaFia
![]()
نويد جان ديگه داري كم لطفي ميكني ها....بابا ال جي خداييش مارك خوبيهنوشته شده توسط WooKMaN
باور كن ميخواستم واسه يه بنده خدا سيستم جمع كنم واسه رايترش حتي از نمايندگي مركزي خودمون توي تهران پرسيدم گفت ال جي رو بيخيال ...نوشته شده توسط مومن خدا
خب رفیق شما نمایندگی ال جی رو دارید...من که فکر میکنم نمایندگی با ال جی خصومت داشته...راستی دائی ما تو شرکت انودیا کار میکنه...هر وقت ازش بپرسم کدوم گرافیک بهتر هستش میگه انودیا...البته من خودم میدونم اما اون با غرض میگه انودیا...نوشته شده توسط WooKMaN
![]()
![]()
درسته كه هيچ بقالي نميگه ماست من ترشه !نوشته شده توسط مومن خدا
اما وقتي ميدوني طرف انواع مدلهارو داره و حق انتخاب داره چي ؟
دقيقا حرف شما رو تاييد ميكنم نويد جان...اما بايد به مشتري گفت كه چه قطعه اي بيشتر كيفيت داره...اينم ميشه از روي نظرات مشتريان سابق دونست...خلاصه قبولت داريم رفيق گل.نوشته شده توسط WooKMaN
![]()
جان مادرتان كمك كنيد چي بخرم ميخوام يه ددي وي دي رايتر بگيرم چه ماركي چه مدلي اساتيد كه كر كردن بگن كمك كنيد لطفان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)