تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 45 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 443

نام تاپيک: کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!!

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

7

امتحان کردم مشکلی دیده نشد .من بیشتر تو تصویر از ماهواره تیک داشتم که 100%حل شد .

من که غمم نیست اما چقدر پشت سر این ال اچ 500 بیچاره حرف زدین و هر چی بود گردنش انداختین بیاین حالا خوبه بی 690 ها اینروزا تو دلشون عروسی بود که آره ال اچ 500 کمتره ازشون اما من فکر نکنم بجز محدودیت یو اس بیش هیچ مشکل دیگه ای داشته باشه

هر چی مشکل هست به خاطر محدودیت دانش و اطلاعات ما و نداشتن لوازم جانبی مناسب و با کیفیت واسه ال اچ 500

2. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من که غمم نیست اما چقدر پشت سر این ال اچ 500 بیچاره حرف زدین و هر چی بود گردنش انداختین بیاین حالا خوبه بی 690 ها اینروزا تو دلشون عروسی بود که آره ال اچ 500 کمتره ازشون اما من فکر نکنم بجز محدودیت یو اس بیش هیچ مشکل دیگه ای داشته باشه

هر چی مشکل هست به خاطر محدودیت دانش و اطلاعات ما و نداشتن لوازم جانبی مناسب و با کیفیت واسه ال اچ 500
    دوست عزیز ما مگه به حرف اینا که یه مشت ادم تازه به دوران رسیده اومدیم lcdخریدم تازه هر چی کمتر بخرند بهتر lcdما تک می شود گارانتی گلدیران lh500به کل b690وگارانتی اشغال سام سرویس می ارزد اخر این هم ناراحتی داره اینا باید بیان خانه من را ببینن کسای که b690 دارن میان اینجا حسرت این رشنایی تصویر وکیفیت تصویر می خورند. بزار بیان تو تایپک های مختلف بگن خوب نیست فدای سرمن وهمه دوستان چشم انسان باید این کیفیت را متوجه بشه که خودش میشه.
    Last edited by jabarsink2000; 16-04-2010 at 17:11.

4. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

10

دوست عزیز ما مگه به حرف اینا که یه مشت ادم تازه به دوران رسیده اومدیم lcdخریدم تازه هر چی کمتر بخرند بهتر lcdما تک می شود گارانتی گلدیران lh500به کل b690وگارانتی اشغال سام سرویس می ارزد اخر این هم ناراحتی داره اینا باید بیان خانه من را ببینن کسای که b690 دارن میان اینجا حسرت این رشنایی تصویر وکیفیت تصویر می خورند. بزار بیان تو تایپک های مختلف بگن خوب نیست فدای سرمن وهمه دوستان چشم انسان باید این کیفیت را متوجه بشه که خودش میشه.

ممنون

امیدوارم ال سی دی شما و من و بقیه ی بچه های ال اچ 500 دار حالا حالا ها با بهترین کیفیت برامون کار کنه 

6. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

مشکلی دیده نشد

قبلا این مشکلو با کابل HDMI داشت و الان نداره؟ یا اینکه همون موقع هم مشکلی نبود؟

8. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

چقدر پشت سر این ال اچ 500 بیچاره حرف زدین و هر چی بود گردنش انداختین بیاین حالا خوبه بی 690 ها اینروزا تو دلشون عروسی بود که آره ال اچ 500 کمتره ازشون اما من فکر نکنم بجز محدودیت یو اس بیش هیچ مشکل دیگه ای داشته باشه
    پنل باید همه تصاویر رو خوب نشون بده اگه اینطور نباشه که شرکت LG باید همراه هر پنل یه ریسیور 4622 با یه کابل اصل گرون قیمت و اتصالات مناسب بده دست مشتری.

در هر صورت بازم جای شکرش باقی هست که لااقل با یه کابل با کیفیت مشکل حل شده.

راستی یعنی شما یه غیر از این مشکل تیک زدن متوجه هیچکدوم از مشکلاتی که من گفتم نشدید!!؟

10. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

در مورد روشنایی کاملا باهات موافقم.

من هم یه چند وقت دیگه یه کابل HDMI توپ میگیرم ببینم مشکل تیک زدنو بقیه موارد حل میشه یانه؟ این کابل HDMI که رو دستگاه من بود چینی هست و فکر کنم از این اشغالیها باشه( اگه آشغال نبود که مجانی نمیذاشتن رو دستگاه)

ادم تازه به دوران رسیده
    یکم ملایمتر برخورد کنی و به بقیه دوستان توهین نکنی خیلی بهتره بالاخره هرکس نگاه و سلیقه خودش رو داره دوست گرامی.

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------

امیدوارم ال سی دی شما و من و بقیه ی بچه های ال اچ 500 دار حالا حالا ها با بهترین کیفیت برامون کار کنه

ایشاالله

12. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قبلا این مشکلو با کابل HDMI داشت و الان نداره؟ یا اینکه همون موقع هم مشکلی نبود؟
    چون زیاد اهل dvd نیستم اصلا به اون توجه نکردم تاببینم تیک نداره یا داره ولی با ----- تیک داشت چون با cccamکانال های کارتی باز میکنم بیشتر فیلم ها را از ماهواره میبینم برای همین گفتم 100 هزار تومان هم باشه میرم کابل اصل درجه 1 میگیرم تا درست بشه اینم بگم ها سرویس کار اومد lcdدید گفت از کابل هست به من گفت این کابل بگیر .

14. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

در اکٍثریت پنل های ال سی دی و بک لایت ال ای دی ها بعضی موارد موقع نمایش فیلمهای سینمایی فرقی نمیکنه که سورس شما چه اچ دی باشه چه دی وی دی با کیفیت یا وی سی دی بی کیفیت باشه به علت سازگار نبودن رفرش ریت پنل با فریم ریت فیلم حالت مصنوعی در نمایش فیلم ایجاد میشه که علتش Overscan کردن پنل هست که در بعضی از حرکات چندان طبیعی نیست و هر از گاهی تصویر تیکه تیکه و لرزش میشه با به قول دوستان تیک میزنه . این مشکل در همه پنل های ال سی دی نمایانه در بعضی از پنل های ساخته شده به طور حاد وجود داره و در سری پنل ها کمتر .

کلا برای ال سی دی پنل های ساخته شده شرکت s-lcd که سهام داراش سامسونگ و سونی هستن پنل های تولید شده این شرکت برای دو برند سونی و سامسونگ نسبت به پنل های تولیدی باقی برند ها( تکنولوژی ال سی دی) در زمینه رسپانس تایم در وضعیت مطلوب تر و مشکلاتی از این قبیل کمتری را دارا هستند.

یکی از دوستان فکر می کنم دوست عزیزhummer باشه در زمینه بلک لول عکسی از 690 درخواست کرده بودن من حدود 2 3 هفته پیش شایدم بیشتر یه عکس گرفته بودم که اینجا لینکشو قرار میدم

از سورس sd آنالوگ شبکه 5 (عکس گرفته شده با گوشی موبایل هستش)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ami R 940; 16-04-2010 at 22:28.

16. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

خیلی ممنون .
    امیرخان نمیدونم شما چند تا پست قبل از این رو خوندی؟ یه لطفی بکن ببین اون مشکلاتی که من در مورد پنل LH500 بهشون اشاره کردم در پنل B690 هم وجود داره یا نه؟ اگه وجود داره تا چه حدی پر رنگ هست و به نظر میاد؟( به غیر از رنگ مشکی که خوب قطعا B690 بهتر عمل میکنه.)

در ضمن به نظرت چند درصد از این مشکلات با استفاده از وسایل گیرنده قوی و اتصالات و کابل های مرغوب کیفیت بالا قابل رفع هست؟

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

در مورد Overscan میشه بیشتر توضیح بدی؟

با توجه به اینکه رسپانس تایم این پنل 2 میلی ( 4 میلی واقعی) و رفرش ریتش 200Hz هست چرا یاید مشکل Overscan پیش بیاد؟

18. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حیف نیست بره پایین

20. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •