تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 16 از 410 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا من یه سوال دارم
    نمی دونم جاش اینجاست یا نه، ولی لطفا راهنمایی کنید
    من اراکم
    شمارمم اولش 477 که adsl لعنتی رو ساپورت نمیکنه
    البته جدیدا مخابرات عوضش کرده!

چه راه حلی رو برای حل مشکل اینترنت پر سرعت من پیشنهادمی کنید؟!
    منم شمارم اولش 4032 بود زنگ زدم مرکز مخابراتی منطقه خودمون گفتن دست ما نیست باید بری میدون حافظیه رفتم مرکز مخابراتی شهید پاگلی تو حافظیه گفتن امکان فنیشو نداریم ولی حالا یه درخواست بنویس ببر ساختمون اصلی مخابرات (تو خیابون مخابرات) بده به آقای باقری(فکر کنم معاون ریاست مخابرات استان باشه ) منم نوشتم بردم دادم به آقای باقری اونم زیرشو یه امضا کرد بعد درخواستم رو ارسال کردن به امور مشترکین بعد گفت برو به اون یکی ساختمون مخابرات (همونی که روبه روی پاساژ طلا هستش) طبقه ی دوم امور مشترکین تلفن ثابت پیش آقای آل طاها اگه امکانش باشه برات عوض میکنن منم رفتم پیش آقای آل طاها اونم درخواستمو که اونا براش ارسال کرده بودن خوند بعد زنگ زد به یه جایی از اونا پرسید بعد بهم گفت شانس آوردی فقط یه خط 313 مونده بود گفت 2000 تومن بریز به حساب مخابرات فیشش و کپی کارت ملی صاحب تلفن رو بیار برای من منم پول ریختم و کپی رو بردم بعد هفت هشت روز تلفنمون قطع شد بعد رفتم اونجا گفت باید آخرین پول تلفن رو بدی تا وصل بشه منم پول رو ریختم و قبض رو بردم اونجا گفتم تلفنمو وصل کنید که فرداش برام وصل شد .

2. 2 کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

.................................................. .................................................. ..........................

نه راستش ......ولی یکی از همین بچه های اراکی توی همین فروم بود که این کارو کرده بود ... .یه سری به مطالب قدیمی و صفخات قبل تر بزنی پیداش می کنی 100 درصد... از اون بپرس بهت میگه..............

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

برو به این آدرس و از این شخص بپرس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از این جا هم می تونی بری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از حسین بپرس بهت میگه.ولی گویا آخرین نفر بوده !!!!!!!!!!!!
    البته شاید تو مرکز مخابراتی خودمون آخرین نفر بودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنونم جناب Kortol.عزیز واقعا راهنماییتان مفید بود.راستی این سرویس های ویندوز که گفتید کدام منظورتان هست؟می توانید کمی بیشتر دریاره شان توضیح بدهید؟و چگونه ترفندی سرشان ایجاد کنم.تا از اونم خودم استفاده کنم.الان با 128 عملا در ثانیه چقدر میگیرد؟افتش چقدره؟ و این نامحدودها هم همه Share میشن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما سرعت سرویستون چنده که با 60 دانلود می کنید؟ هزینه ماهیانه سرویستون چقدره؟
    من شنیدم شاتل خیلی برای دانلود شبانه اذیت می کنه این حقیقت داره؟ اذیتش چطوریه یعنی قطع و وصل می شه در طول شب؟ یا مثل فناوا سر ساعت خاصی قطع می کنه ؟
    در کل شما راضی هستید ؟
    من سرويس 512 eco دارم و سرعتم ثابت 60 هست چه روز چه شب

توي روز اصلا قطعي نداره ولي شبها گاهي قطع ميشه كه اگر شما تنظيمات كانكشن رو طوري قرار بدي كه بعد از قطع

شدن خودش دوباره وصل بشه مشكلي پيش نمياد .

ضمنا منطقه شهيد باهنر هستم .

در ضمن شك نكن كه از لحاظ پشتيباني توي اراك شاتل يه سرو گردن از بقيه بالاتره

6. این کاربر از bigman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ممنونم جناب Kortol.عزیز واقعا راهنماییتان مفید بود.راستی این سرویس های ویندوز که گفتید کدام منظورتان هست؟می توانید کمی بیشتر دریاره شان توضیح بدهید؟و چگونه ترفندی سرشان ایجاد کنم.تا از اونم خودم استفاده کنم.الان با 128 عملا در ثانیه چقدر میگیرد؟افتش چقدره؟ و این نامحدودها هم همه Share میشن؟
    .................................................. .................................................. ...........................
    اول از همه فایر وال ویندوز هستش که اینترنت دریافتی رو چک می کنه که خودش باعث کندی در باز شدن صفحات و دانلود ها میشه..........دوم از همه سرویس بروز رسانی اتوماتیک ویندوز هستش که مدام خودش رو برای بروز رسانی های جدید چک می کنه ..........بعد از همه اینها یه قسمتی از ویندوز هستش که 20% از پهنای باند دریافتی رو برای خودش به عنوان ذخیره نگه می داره .....................برای اینکه این تنظیمات رو دستکاری کنید نیاز به این هستش که در زمینه رجیستری و computer policy خبره باشید...
    منتها نرم افزار های متنوعی برای این کار وجود داره............یکی از اون نرم افزار های tune up utility هستش که کمک زیادی به شما می کنه همچنین می تونید با برنامه net limiter نیز ورودی ها و خروجی های اینترنت تون رو کنترل کنید( اکثر برنامه های بهینه ساز این قابلیت ها رو دارند ) .....

چون اکثر برنامه های رایج تقریبا به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل می شن ...مخصوصا برنامه هایی مثل CyberLink PowerDVD و Adobe Reader و آنتی ویروس ها و حتی مدیا پلیر خود ویندوز نیز در زمانی که در حال اجرا باشه به اینترنت وصل میشه...........پس باید مراقب این برنامه ها هم باشید.......

من با کنترل این برنامه ها و خاموش کردن تعداد زیادی از قابلیت های ویندوز که نیاز نبود.. دانلودم در ثانیه بین 14 الی 16 کیلو بایت در ثانیه هستش.....................128/8 = 16

یادتون باشه دستکاری رجیستری و computer policy می تونه آسیب جدی به ویندوز وارد کنه که ممکنه باعث بشه کلا ویندوز از اول نصب کنید پس اگه آشنایی ندارید از نرم افزار ها استفاده کنید...........

8. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من بعد از مدتی تحقیق و بررسی در مورد شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت پرسرعت شرکت گذرگاه رو انتخاب کردم و الان 128 با 3 گیگ ترافیک ماهیانه استفاده میکنم تا الان که راضی بودم و سرعت دانلود بین 12 تا 18 در نوسان است ولی 90 درصد بین 15 تا 16 است . و این سرعت شب و روز یکسان است قطعی هم من نداشتم البته الان فقط یک هفته شده .
    سئوالی که از دوستان داشتم اینه که من روزها عملا تا ساعت 7 منزل نیستم و فقط شبها از اینترنت استفاده می کنم بخاطر همین تصمیم گرفتم از سرویس شبانه 256 استفاده کنم و می خواستم بدونم کسی از سرعت دانلود سرویس های شبانه اطلاعی نداره؟ به خصوص 256 . ممنون میشوم راهنمایی کنید .
    Last edited by masoud1840; 01-05-2010 at 01:20.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من بعد از مدتی تحقیق و بررسی در مورد شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت پرسرعت شرکت گذرگاه رو انتخاب کردم و الان 128 با 3 گیگ ترافیک ماهیانه استفاده میکنم تا الان که راضی بودم و سرعت دانلود بین 12 تا 18 در نوسان است ولی 90 درصد بین 15 تا 16 است . و این سرعت شب و روز یکسان است قطعی هم من نداشتم البته الان فقط یک هفته شده .
    سئوالی که از دوستان داشتم اینه که من روزها عملا تا ساعت 7 منزل نیستم و فقط شبها از اینترنت استفاده می کنم بخاطر همین تصمیم گرفتم از سرویس شبانه 256 استفاده کنم و می خواستم بدونم کسی از سرعت دانلود سرویس های شبانه اطلاعی نداره؟ به خصوص 256 . ممنون میشوم راهنمایی کنید .
    .................................................. .................................................. ........................
    سلام دوست عزیز..........
    گویا گذرگاه ظرفیت پورت های شبانه اش تکمیل شده و دیگه پورت شبانه واگذار نمی کنه !!!

در آغاز فعالیت majidwww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام . دوست عزیز من چند تا سوال داشتم که اگه توضیح بدی ممنون میشم.
    من الان از 128 حجمی ساتیا استفاده میکنم اما چون دانلودم زیاده میخوام 128 نامحدود بگیرم.
    سوال اول اینکه شما در این تاپیک گفتید "من از گذرگاه اکانت 128 نا محدود دارم که ماهی 25 تمن براش پول میدم " اما در سایت گذرگاه 128 نامحدود را 55 تمن زده.
    سوال بعدی : در مورد اکانت نامحدود شبانه قبل از ساعت 7 بعدازظهر کلا اینترنت قعطه یا اینکه اینترنت وصله فقط نمیتونی دانلود کنی.

سوال آخر : من که الان از ساتیا استفاده میکنم ومودمم نصبه اگه بخوام از گذر گاه اشتراک بگیرم دوباره باید هزینه نصب رو بدم یا نه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام . دوست عزیز من چند تا سوال داشتم که اگه توضیح بدی ممنون میشم.
    من الان از 128 حجمی ساتیا استفاده میکنم اما چون دانلودم زیاده میخوام 128 نامحدود بگیرم.
    سوال اول اینکه شما در این تاپیک گفتید "من از گذرگاه اکانت 128 نا محدود دارم که ماهی 25 تمن براش پول میدم " اما در سایت گذرگاه 128 نامحدود را 55 تمن زده.
    سوال بعدی : در مورد اکانت نامحدود شبانه قبل از ساعت 7 بعدازظهر کلا اینترنت قعطه یا اینکه اینترنت وصله فقط نمیتونی دانلود کنی.

سوال آخر : من که الان از ساتیا استفاده میکنم ومودمم نصبه اگه بخوام از گذر گاه اشتراک بگیرم دوباره باید هزینه نصب رو بدم یا نه.
    .................................................. .................................................. ..........................
    جواب سوال 1 : من با یه آشنای گردن کلفت رفتم گذرگاه که رفیق صمیمی هشترودی بود .متاسفانه الان سربازه و اراک نیست.وگرنه که سرویسمو می کردم 256
    کلا اگه آشنا داشته باشی می تونی 128 رو حتی 30 تومن هم بگیری .......چون من دیدم که حتی به اساتید دانشگاه ها هم 30 تومن می دن 128 ........ولی زیاد گیر نده و گرنه مثل من باید یک هفته بری و مخ بزنی و چند تا مشتری دیگه براشون جور کنی تا شاید راضی بشن ( البته آشنا و پارتی بازی یادت نره )

جواب سوال 2 : راستش نمی دونم ولی فکر کنم که اینترنت قطع باشه مثل اون کارت های شبانه هستش فکر کنم که تا قبل از ساعت مشخص نمی تونی به سرور وصل بشی و اینترنت رو دریافت کنی......باید سوال کنی از خودشون

جواب سوال 3 : بله من خودمم اول از شاتل داشتم و با اینکه با آشنا رفتم گذرگاه باز اون 15 هزار تومن هزینه راه اندازی رو از من گرفت .....حتی اون طرف آشنا هم پول راه اندازی رو ازش گرفتن !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

.................................................. .................................................. ........................
    سلام دوست عزیز..........
    گویا گذرگاه ظرفیت پورت های شبانه اش تکمیل شده و دیگه پورت شبانه واگذار نمی کنه !!!
    سلام
    خودم امروز تماس گرفتم و به بنده گفتند که دیگه پورت شبانه ارائه نمی دهیم
    اینجا بود که حکایت آفتابه و لب دریا در ذهنم تداعی شد
    چاره ای نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •