تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 33 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 325

نام تاپيک: شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.
    من تمام این 15 صفحه رو خوندم، ولی هیشکی مشکل منو نداشت،من B650 دارم. تو شناختن TV و PC مشکل ندارم، فایل هارو که Share می کنم، تو TV میاد، ولی بعد از چند ثانیه که لودینگش میره مینویسه که " نمی توان درخواست را کامل کرد. به Media Play صفحه اصلی برخواهید گشت." تازه اسم فایلارو هم میاره، ولی وقتی اون پیغامو تأیید می کنی برمی گرده به منوی اصلی.
    من ویندوزم 7، فایروال رو هم خاموش کردم.
    تو اینترنت TV هم مشکل داره، تو قسمت IP آخریو تیک نمی زنه، DNS رو درست وارد کردم، ولی نمی دونم چرا این جوریه !!!

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

سلام.
    من تمام این 15 صفحه رو خوندم، ولی هیشکی مشکل منو نداشت،من B650 دارم. تو شناختن TV و PC مشکل ندارم، فایل هارو که Share می کنم، تو TV میاد، ولی بعد از چند ثانیه که لودینگش میره مینویسه که " نمی توان درخواست را کامل کرد. به Media Play صفحه اصلی برخواهید گشت." تازه اسم فایلارو هم میاره، ولی وقتی اون پیغامو تأیید می کنی برمی گرده به منوی اصلی.
    من ویندوزم 7، فایروال رو هم خاموش کردم.
    تو اینترنت TV هم مشکل داره، تو قسمت IP آخریو تیک نمی زنه، DNS رو درست وارد کردم، ولی نمی دونم چرا این جوریه !!!
    شاید مشکل از کابل باشه نوع کابل چیه ؟ فاصله تا tv چقدره؟
    اگه از کابل نباشه ممکنه از کارت شبکه باشه اگه داری با یه کارت دیگه امتحان کن
    ممکنه از ویندوز هم باشه

در مورد اینترنت , شما کانکشن اینترنت رو توی کامپیوتر share کردی؟
    در ضمن تنظیمات منو مخفی باید انجام شده باشه .
    شما یه بار تنظیمات شبکه tv رو در حالت اتوماتیک بزار بعد tv رو مستقیم به مودم adsl وصل کن یه تست بگیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شاید مشکل از کابل باشه نوع کابل چیه ؟ فاصله تا tv چقدره؟
    اگه از کابل نباشه ممکنه از کارت شبکه باشه اگه داری با یه کارت دیگه امتحان کن
    ممکنه از ویندوز هم باشه

در مورد اینترنت , شما کانکشن اینترنت رو توی کامپیوتر share کردی؟
    در ضمن تنظیمات منو مخفی باید انجام شده باشه .
    شما یه بار تنظیمات شبکه tv رو در حالت اتوماتیک بزار بعد tv رو مستقیم به مودم adsl وصل کن یه تست بگیر
    الان با لپ تاب تست کردم جواب داد. ولی چون کابلش 15 متریه تو لود کردن فیلم خیلی کنده .
    مشکل از این بود که من کابل TV رو به هاب وصل کرده بودم، فکر کنم هابم مشکل داره. من یک کارت شبکه On-board دارم دو تا هم کارت شبکه جدا. کابل رو به کارت شبکه ها وصل می کنم اصلاً چراغش روشن نمی شه، به کارت On-board که وصل می کنم چراغش روشن می شه ولی همون مشکل قبلیه (درخواست کامل نیست) رو داره. من باید چه کار کنم که PC رو وصل ؟ اگه با هاب بشه که خیلی خوبه.
    من قبلاً از یکی از دوستام شنیده بودم که یه IP هست که واسه شبکه کردن دو تا PC ، خیلی سرعتش بالا بود، 4 گیگ رو تو 2 دقیقه کپی می کرد.
    می خواستم ببینم کسی می دونه اون IP چیه؟ داداشم تست کردم، واقعاً سرعتش بالا بود، ولی الان IP شو یادم نیست.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    منم با شبکه کردن LCD با PC مشکل دارم!
    با کابل کراس از پشت مادربرد مستقیم به LCD وصل کردم (Lan)
    تو PC آیکن Local Area یه ضربدر روشه! چراغ جای سوکت پشت PC هم روشن نمیشه!
    اما وقتی از PC به لپ تاپ میزنم هم چراغش روشن میشه و هم ضربدر آیکن مربوطه میره! (نشون اینکه کابل سالمه)
    پس نتیجه گرفتم مشکل از تنظیمات LCD هست! از دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟
    پ.ن: چون هنوز ارتباط کابل برقرار نیست فکر نمیکنم هنوز به مبحث ip و submask و ... رسیده باشم!

خیلی ممنون، شاد باشید
    Last edited by Legend; 17-03-2010 at 23:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان چرا در قسمت اینترنت مثلا در منوی یوتیوب کلمه های فارسی برعکس و با فاحروف فاصله دار نوشته شده اند از چپ به راست؟
    مثلن کلمه جستجو به این صورت نوشته شده است : و ج ت س ج

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

سلام
    اما وقتی از PC به لپ تاپ میزنم هم چراغش روشن میشه و هم ضربدر آیکن مربوطه میره! (نشون اینکه کابل سالمه)
    پ.ن: چون هنوز ارتباط کابل برقرار نیست فکر نمیکنم هنوز به مبحث ip و submask و ... رسیده باشم!

خیلی ممنون، شاد باشید
    tv رو مستقیم به مودم adsl وصل کردی؟
    چون مودم adsl چراغ lan داره پشت tv هم چراغ lan سبز و نارنجی وجود داره ببین بازم هیچ کدوم روشن میشه یا نه تنظیمات شبکه tv هم روی اتوماتیک

دوستان چرا در قسمت اینترنت مثلا در منوی یوتیوب کلمه های فارسی برعکس و با فاحروف فاصله دار نوشته شده اند از چپ به راست؟
    مثلن کلمه جستجو به این صورت نوشته شده است : و ج ت س ج
    آره این مشکل وجود داره منم با همون انگلیسی وارد میشم

7. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

tv رو مستقیم به مودم adsl وصل کردی؟
    چون مودم adsl چراغ lan داره پشت tv هم چراغ lan سبز و نارنجی وجود داره ببین بازم هیچ کدوم روشن میشه یا نه تنظیمات شبکه tv هم روی اتوماتیک

آره این مشکل وجود داره منم با همون انگلیسی وارد میشم
    آره. فرقی نمیکنه..! اصلا" چراغش روشن نمیشه! :(

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام

خیلی ممنون، شاد باشید

آیا تا بحال بجای شبکه کردن پی سی یا لپ تاب با تلویزیون از سرویس DLNA استفاده کردید؟
    این سرویس تنظیمات پیشرفته ای نداره و راحت میتونید پی سی را به هر وسیله ای که DLNA را ساپورت کنه وصل کنه مانند تلویزیون, سینمای خانگی, Play Station3, Xbox360 و غیره..

من خودم این کارو کردم و در بعضی موارد حتی میشه یوتوب را هم از طریق ps3 نگاه کرد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

آیا تا بحال بجای شبکه کردن پی سی یا لپ تاب با تلویزیون از سرویس DLNA استفاده کردید؟
    این سرویس تنظیمات پیشرفته ای نداره و راحت میتونید پی سی را به هر وسیله ای که DLNA را ساپورت کنه وصل کنه مانند تلویزیون, سینمای خانگی, Play Station3, Xbox360 و غیره..

من خودم این کارو کردم و در بعضی موارد حتی میشه یوتوب را هم از طریق ps3 نگاه کرد.
    سلام!
    یکم بیشتر توضیح میدی دوست عزیز؟ چه تجهیزاتی میخواد؟ قیمت؟ کیفیت؟
    ممنون، شاد باشی

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام!
    یکم بیشتر توضیح میدی دوست عزیز؟ چه تجهیزاتی میخواد؟ قیمت؟ کیفیت؟
    ممنون، شاد باشی
    تجهیزات لازم.

قیمت: کمی تا حدودی مجانی
    کیفیت: برای من عالی, شما رو نمیدونم.
    تا حد ممکن داشتن یک CPU خوب در لپ تاپ یا پی سی. چراشو بعدا توضیح میدم.
    داشتن مدومی که بتونه ارتباط Wi-Fi رو در خونه ایجاد کنه. کابلی رو امتحان نکردم اما به گمونم میشه.
    کدک های نصب شده ی کافی و لازم برای دکود کردن فایل های تصویری و صوتی.

طرز کار...

کامپیوتر شما از طریق برنامه هایی که برای این کار وجود دارند در یک شبکه خونگی DLNA را درست میکنه. و کامپیوتر شما بعنوان یک سرور که فقط خودتون میتونید ازش استفاده کنید عمل میکنه. البته به همسایه ها هم میشه فرستاد اما با کنترلی که انجام میدید میتونید دسترسی را قطع کنید.
    وقتی بطور مثال PS3 را روشن کردید خودش DLNA Server رو پیدا میکنه و منوهای Video, Music,Pics, Youtube , RSS و غیره رو میتونید ببینید. PS3 در اصل نمیتونه فایل های MKV یا Flv را پخش کنه اما وقتی داخل این منو که فولدر های شیر شده ی کامپیوتر شما رو نشون میده یکی از فایل ها با همچین فرمتی را انتخاب کنید براحتی میتونید اون رو در PS3 خودتون ببینید. چون عمل دکود کردن رو در اصل کامپیوتر شما انجام میده و بعد تصویر رو از طریق DLNA به PS3 میفرسته.

متوجه شدید

اگر بخواید میتونم یک تاپیک جداگانه بزنم و آموزش این کار رو همراه با برنامه ای که جهت این کار لازمه قرار بدم. چون این تاپیک مربوط به یک چیزه دیگه است و جواب و سوالها قاطی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •