تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 32 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 315

نام تاپيک: تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یکی دیگه مطلب هم اینکه این قضیه حمل به صورت عمودی چیه؟

شما تو دفترچه چیزی خوندین. چون اگه خواسته باشم از بانه بیارم ماشینم 206 صندوقدار هست و نمیخوام باربند براش بذارم و میخوام صندلی عقب رو بخوابونم و جاش بدم.

من امروز یک ال سی دی پاناسونیک دیدم روش نوشته بود : Transport only in upright position

2. این کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا دمت گرم که خیالم رو راحت کردی. واقعا ممنون.

کاملا مطمئن شدم. مخصوصا که شما میگی سامسونگ رو خونه پدر خانمتون دیدی.

خواهش میکنم . تازه من از بانه یه سری 5 اروپایی هم واسه خونه پدر خودم هم خریدم که چیزس از b650 کم نداره چون usb اون رو با منو مخفی فعال کردم و فیلم رو باز میکنه . هر جور بخای تستش کردم اصلا g10 نمیشه که نمیشه خیالت تخت تخت . راستی سینمات مدلش چیه چون ----- سینما ت خیلی مدلش بالاست . مثل اینکه جدا خریدیش اگه جدا خریدی بانداشو چیکار کردی میشه منو راهنمایی کنی . اگه این تالار هم نشد بیا تالار سینما پست بده میرم اونجا نگاه میکنم . مرسی

در مورد نحوه حملش هم من تو دفترچه چیزی ندیدم . من قبلا خودم روی این موضوع حساس بودم البته روی باربند آوردم ولی رو قوطیش یه فلش به سمت بالا داره که گفته اون باید رو به بالا باشه وقتی هم اونجوری عمل میکنی کارتن حالت خوابیده پیدا میکنه پس حتما مشکلی نداره . البته قبل از رفتن یه نظر از اساتید اینجا خواستم که تو یکی از پستا هستش و در موردش یادم هست که آقای alucard هم گفتن چیزی درباره حمل عمودی نشنیدن
    Last edited by dada_zebel; 27-04-2010 at 21:39.

4. 3 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خواهش میکنم . تازه من از بانه یه سری 5 اروپایی هم واسه خونه پدر خودم هم خریدم که چیزس از b650 کم نداره چون usb اون رو با منو مخفی فعال کردم و فیلم رو باز میکنه . هر جور بخای تستش کردم اصلا g10 نمیشه که نمیشه خیالت تخت تخت . راستی سینمات مدلش چیه چون ----- سینما ت خیلی مدلش بالاست . مثل اینکه جدا خریدیش اگه جدا خریدی بانداشو چیکار کردی میشه منو راهنمایی کنی . اگه این تالار هم نشد بیا تالار سینما پست بده میرم اونجا نگاه میکنم . مرسی

در مورد نحوه حملش هم من تو دفترچه چیزی ندیدم . من قبلا خودم روی این موضوع حساس بودم البته روی باربند آوردم ولی رو قوطیش یه فلش به سمت بالا داره که گفته اون باید رو به بالا باشه وقتی هم اونجوری عمل میکنی کارتن حالت خوابیده پیدا میکنه پس حتما مشکلی نداره . البته قبل از رفتن یه نظر از اساتید اینجا خواستم که تو یکی از پستا هستش و در موردش یادم هست که آقای alucard هم گفتن چیزی درباره حمل عمودی نشنیدن
    بازم ممنون. پس اگه خدا بخواد منم جی 10 دار میشم.

در مورد سینمای خانگی هم من تقریبا 300 ساعت مطالعه و اینترنت و مشاوره و ... کردم تا اینا رو گرفتم. توی سینمای خانگی پست میزنم که مرتبط باشه.

همه جای دنیا میگن همه خوبن مگه اینکه خلافش ثابت بشه حالا اینجا فرض به اینه که همه بد هستن و باید تک تک پست های ما تایید بشن . پس اگه پستام دیر میرسه معذرت میخام.

6. 2 کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

usb اون رو با منو مخفی فعال کردم و فیلم رو باز میکنه
    شما فیلم با رزلوشن hd یا full hd و فرمت هایی نظیر mkv رو تونستین پلی کنید از usb یا صرفا رزلوشن های غیر از hd .

اگر با رزلوشن hd پلی کرده باشین خیلی عجیبه تو سری 5 چیپست سخت افزاری پردازش تصاویر با بیت ریت بالا و رزلوشن hd وجود نداره چطوری توانایی پردازش رزلوشن hd می تونه داشته باشه.اگر با ترفند منو مخفی و تغییرات ایجاد شده بتونه تصاویر با سورس sd پلی کنه خوب چیز مهمی نمی تونه باشه و عملا یه پلیر 20 تومنی هم توانایی این کارو داره به صورت مجزا و کامل تر.

مرسی .
    Last edited by Ami R 940; 28-04-2010 at 08:19.

8. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما فیلم با رزلوشن hd یا full hd و فرمت هایی نظیر mkv رو تونستین پلی کنید از usb یا صرفا رزلوشن های غیر از hd .

اگر با رزلوشن hd پلی کرده باشین خیلی عجیبه تو سری 5 چیپست سخت افزاری پردازش تصاویر با بیت ریت بالا و رزلوشن hd وجود نداره چطوری توانایی پردازش رزلوشن hd می تونه داشته باشه.اگر با ترفند منو مخفی و تغییرات ایجاد شده بتونه تصاویر با سورس sd پلی کنه خوب چیز مهمی نمی تونه باشه و عملا یه پلیر 20 تومنی هم توانایی این کارو داره به صورت مجزا و کامل تر.

مرسی .
    سلام امیرجان خسته نباشی کم پیدایی .
    آره همه فرمتها رو باز میکنه . یه فایل یه دقیقه ای از اینترنت گرفتم که full hd هستش و بیت ریتش هم بد نبود تو کامپیوتر 11mb نشون میداد بدون هیچ مشکلی پخشش کرد . فقط چون منوش فارسی نمیشه زیر نویس فارسی ساپورت نمیکنه . تو فرمت srt حروفات رو جدا میکنه و از چپ به راست مینویسه. یه نکته هم که یادم رفت بگم ----t هم داره
    من تحقیق کردم مثل اینکه اینا از سفارشات آخر سری 5 واسه اروپا بوده از چیپست سری 6 به صورت آزمایشی روشون استفاده شده
    حتی صحت این تحقیق من وقتی به واقعیت نزدیک میشه که به نحوه فعالسازی منو مخفیش دقت کنی . کافیه بری منو مخفی و نام مدل رو از b550 به b650 تغییر بدی . در ضمن سری مالزی ( آسیایی ) نه ----t داره و نه usb فعال میشه
    Last edited by dada_zebel; 28-04-2010 at 15:28.

10. 2 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام...
    اين مدل و همچننيين مدل s10 رو پايه هاي ميز LCD قرار ميگيرند؟؟؟
    نميدونم بهش چي ميگن....اميدوارم سوالم رو متوجه شده باشيد ...

12. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام مجدد دوستان...
    يه سوال ديگه داشتم.....
    من هر چي مشخصات S10 و G10 رو نگاه ميكنم تفاوت خيلي كمي دارن...
    ميخوام بدونم واقعا تفاوت توي كجاست؟؟؟؟
    هر كدوم به درد چه نوع كاربري ميخورن؟؟؟
    ممنون...

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام مجدد دوستان...
    يه سوال ديگه داشتم.....
    من هر چي مشخصات S10 و G10 رو نگاه ميكنم تفاوت خيلي كمي دارن...
    ميخوام بدونم واقعا تفاوت توي كجاست؟؟؟؟
    هر كدوم به درد چه نوع كاربري ميخورن؟؟؟
    ممنون...
    یک تاپیک مقایسه ای بین این تاپیک تو همین بخش است یکم بگردی پیدا می کنی که در این مورد بحث شده توش

15. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad_a_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

درود
    اساتید محترم یه سوال
    منو مخفی g10 چجوری هویدا میشه
    یه دستور العمل بود که یکی از دوستان گذاشته بود منم خودم یه جایی نقل و قولش کردم اما نمیتونم ازش استفاده کنم
    به این صورت بود که باید صدا را از روی TV تا آخر کم میکردیم بعد 3 بار recall رو میزدیم ، بعد یه منو باید بیاد
    من هر کاری میکنم اون منو نمیاد

تو بعضی دستگاه های صوتی تصویری (----- ها) قاب کنترل رو که باز میکنی روی مدار جای یه دکمه هست که خالیه
    وقتی اتصالش میدی ریپیر منوش میاد
    دلم نمیاد ریموت TV باز کنم چکش کنم
    یه سایت هم بود که g10 توش نبود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تشکر میکنم
    از نوع رسیوری که داری مشخصه که بیشتر رفتی به سمت کانالهای hd .
    اگه cccam داشته باشید که قطعا ----- ماهواره شما عالیه
    من از بانه خریدم 1050000 و راضیم
    در مقایسه با b650 که تو خونه پدر زنم هستش این معایب رو داره
    1- نداشتن usb ( ----- سینمای شما همه اینها رو حل میکنه - البته به جز باز کردن فرمت mkv )
    2- مصرف برق بالاتر
    3- تو تصاویر معمولی لبه های تصویر تو b650 تیزتر (شارپتره ) و تو g10 یه کمی نرمتره
    4- وزنش سنگینتر از ال سی دیه
    5- طراحیش از سامسونگ پایینتره که البته اونم سلیقه ای هستش مثلا از نظر من همین سادگیش اونو زیباترش کرده نسبت به بدنه بسیار براق سامسونگ
    6- دمایش اندکی از ال سی دی بیشتره ( محسوس نیست خودم آزمایش کردم ) البته اونم فقط در قسمتهای بالایی که فن میخاد گرمای اضافی رو از پنل خارج کنه والا در قسمتهای پایینی دما به اندازه معمولی و اندکی بالاتر از دمای محیطه

مزایاش نسبت به b650 و کل السی دیها :
    1- رنگ سیاه رو بسیار عمیق نشون میده الان میفهمم قبلا که روی این گزینه بسیار اسا تید تکیه میکردن چه لذتی داره
    2- کیفیت ساخت از جنس بدنه تا کنترلش خیلی عالیه و مشخصه روش خیلی کار شده . قاب و کنترل سامسونگ شبیه اسباب بازیه . مخصوصا اگه کنترلشو نگاه کنه همه چیز دستت میاد . این نشون میده که در اتصالت ورودی و خروجیش هم خیلی با دقت کار شده .
    3- کنتراست بسیار خوبی داره . چند شب پیش فیلم vertige رو با فرمت brrip نگاه میکردم تو تصاویر تاریک جزییات کاملا مشخص بود در حالیکه همونو در ال سی دی هم دیدم تو تصاویر تاریک مجبور شدیم brightness رو بالاتر ببریم که اونم باعث شد وضوح تصویر از بین بره و هیچی دیده نشه
    4- رنگاش خیلی طبیعیه . وقتی به رنگاش عادت میکنی دیگه آدم نمیخاد ال سی دی ببینه
    5- تصاویر رو مثل ال سی دی تخت تر نشون نمیده و مثل تلویزیونهای لامپی یه مقدار بهش حالت سه بعدیتری میده
    6- غلظت و اشباع رنگش بالاست . وقتی تو کانال کارتون میذاریش مجبوری رنگارو زیاد کنی که تو ال سی دی وقتی رو 100 میذاری مثل درجه 65 روی g10 هستش
    7- تو تصاویر hd که اصلا حرفشم نزن کیفیت اون رو نمیتونی با ال سی دی مقایسه کنی چون خیلی سرتره و اصلا به طور کامل ال سی دی رو باطلش میکنه
    8- اما مهمترین حسنش که اگه فقط تنها حسنش هم محسوب میشد من بازم اینو میخریدمش . تصاویر بیسار سریع رو مثلا تو صحنه های اکشن و فوتبال عالی و بسیار نرم نشون میده . وقتی مدتی g10 نگا کردیم تو خونه پدر زنم خانمم گفت که چشاش وقتی به این صحنه ها خیره میشه درد میگیره
    9- از همه مهمتر چون من عادت عادت دارم تو تاریکی خونه فیلم میبینم ( می چسبه مثل سینما) چراغا رو که خاموش میکنی کنتراست و درخشندگی تصویر دو برابر میشه اینم دلیلش اینه که چون رنگ و نور در پلاسما توسط سلولهای گازی تولید میشه به هنگام وارد شدن به محیط خونه نور خونه یه کمی جلوشو میگیره . اما در ال سی دی کاملا بر عکسه چون نور پشتی داره توسط یه لامپ در پشت ال سی دی تامین میشه در نور بیسار زیاد خونه باعث براقیت مجازی پیکسلها میشه وقتی لامپ خاموش میشه این نور پشتی هنگام عبور از پیکسلها برای رسیدن به بیرون پنل باعث میشه که اندکی از رنگهای ال سی دی شسته بشه
    10- تو زاویه دید هم که اصلا حرفشو نزن . از هر طرف اتاق که میشینی حتی با زاویه شدید بازم تصاویر مثل روبرو شفافه اما تو سامسونگ افت از 30 درجه شروع میشه و در زاویه های دید بالا به افتضاح میکشه
    دوست عزیز ممنون از اطلاعاتت منم استفاده کردم
    من چند ماهه دیگه عروسیمه می خوام یه تی وی با سینما بگیرم حدود 2.5 نهایتش بشه!
    میتونین ببینین قیمت سایزهای 42 و 50 چنده ؟؟ ممنون میشم قیمت بانه و تهران رو بدین بهم؟! (سایز 46 نداره این مدل؟)

18. این کاربر از alidj66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •